IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Let The Flames Eat Your Doubts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kazue Tachibana

avatar

PROFIELRegistratiedatum : 23-07-15
Aantal berichten : 55
Pokédollars 100
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Let The Flames Eat Your Doubts   vr jul 24, 2015 8:11 am

Kazue veegde met haar hand het zweet van haar voorhoofd en wat plukjes haar uit haar gezicht, waarbij ze wat zwarte vegen achter liet. Ze zat in kleermakerszit op de stoep voor haar flat en voor haar stond haar tweedehands brommer: een (eens rode) Puch die haast uit elkaar viel van ellende, maar desondanks nog prima reed.

Naast haar stonden draagbare speakers, waaruit luide metal klonk. De meeste mensen op straat liepen met een luide boog om haar heen en stopten veelbetekenend hun vingers in hun oren, op de enkelingen na die hun favoriete band hoorden spelen en goedkeurend hun duim naar haar opstaken vanwege haar muzieksmaak. Haar flatgenoten waren gelukkig niet al te moeilijk wat betreft haar nadrukkelijke aanwezigheid voor het gebouw, en de twee die er wel problemen mee hadden, hadden allang opgegeven om er iets van te zeggen. Bovendien vonden ze het wel handig dat ze Kazue altijd om hulp konden vragen als er technische problemen waren of er een kastje de trap op moest worden getild.

Eigenlijk was Kazue vooral naar beneden gekomen om een lampje van haar brommer te vervangen, maar toen ze dat had gedaan, besefte ze dat ze net zo goed meteen even naar de remkabels kon kijken en wilde ze ook nog wat andere dingetjes even finetunen. Ze vond het jammer dat ze niet genoeg geld had om de Puch echt helemaal op te knappen: dan had ze hem ook weer mooi overgespoten met rood of zwart, of misschien lekker opvallend gifgroen.

Maar ja, eerst moest ze sparen voor wat extra gereedschap. Het was verschrikkelijk irritant dat ze nu bijvoorbeeld al twee weken de boormachine van de ouders van Hachirou thuis had liggen en dat ze de schroevendraaiers van haar eigen ouders überhaupt nooit terug had gebracht nadat ze verhuisd was.

Ze keek op van haar brommer, gestrest, wanhopig voor geld, naar de mensen op straat. Onbedoeld maakte ze daarbij oogcontact met een willekeurige voorbijganger en voor ze doorhad wat ze zelf zei, riep ze de persoon boven de muziek uit toe: ‘Als je ook hulp nodig hebt: ik werk voor maar een paar euro per uur!’

OOC: Feel free to join ^^

_________________

I'M THE MASTER OF THE WAR INSIDE ME
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ren Ryuu

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   vr jul 24, 2015 1:28 pm

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

Ren trommelde met zijn vingers op het stuur van de BMW waar hij op het moment in reed. Het volgde het deuntje dat op het moment op de radio was, hij zou de titel niet eens weten. Het was top 40, dus catchy en Ren vond het wel prima. Hij had nooit uitzonderlijk veel met muziek gehad. Hij had al zo'n 60 km gereden en het verkeer had verrassend mee gezeten. De jongen was namelijk onderweg naar Saffron om een Pokémon winkel te bezoeken. Hij moest toch een keer een tweede Pokémon aanschaffen. Eenmaal in Saffron begonnen de problemen echter. Ten eerste snapte zijn navigatie er niks van. Saffron was een stad die constant in verbouwing was en met alle nieuwe verkeerssituaties en omleiding zat hij nu in een buurt waar hij liever niet zou willen zijn. En ten tweede..

Pang.

Pang? Dat kon nooit goed zijn. De BMW begon te horten en te stoten en Ren stuurde hem gauw naar de stoep. Hij trok de sleutel uit het contact en stapte zacht vloekend uit. Er kwam stoom onder de motorkap vandaan en toen Ren hem met onervaren vingers open punnikte, brandde hij zich ook nog. "Verdomme," vloekte hij zacht, terwijl hij op zijn vingers zoog. De kap was open en de stoom rees op. Was hij te warm geworden? Wat had pang gezegd? Ren krapte even aan zijn kin. Hoe heette dat ding ook alweer dat de motor koel hield? Een.. radiotar ofzo. Nee, radiator. Misschien dat.. Ugh, waar zat hij over na te denken? Hij had geen verstand van auto's! Ensio zou het ding kunnen kickstarten, maar of dat nou echt bevorderlijk was.. Ren zuchtte, deed de auto op slot en liep een stukje de straat in.

Er kwam hem lawaai tegemoet. Hij fronste en zag een meisje bij een brommer zitten. Tenminste, hij dacht dat het een meisje was. Ze was behoorlijk.. anders. Hij wist niet hoe die herrie van de stereo heette, maar het meisje kon hij zeker bestempelen als punk. Haar blik vond de zijne. "Als je ook hulp nodig hebt: ik werk voor maar een paar euro per uur!" Ren glimlachte even. Wat een uitkomst. Hij streek even over de witte blouse die hij droeg en liep met zijn gepoetste, leren schoenen naar haar toe. "Wil je 20 euro verdienen? Mijn auto hield er opeens mee op en ik zou nog graag voor het einde van de dag weer naar huis willen," sprak de jongen niet onvriendelijk, terwijl hij met zijn duim over zijn schouder wees naar de BMW die nog altijd met de kap open stond.


_________________


Laatst aangepast door Ren Ryuu op wo jul 29, 2015 12:36 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazue Tachibana

avatar

PROFIELRegistratiedatum : 23-07-15
Aantal berichten : 55
Pokédollars 100
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   za jul 25, 2015 12:47 pm

Nu ze de jonge man die ze had aangesproken beter bekeek, besefte ze dat ze wel wat meer had kunnen vragen dan een paar euro per uur. Het was aan hem te zien dat hij niet thuishoorde in deze wijk vol slecht onderhouden eenkamer appartementen. Daarnaast had ze het gevoel alsof ze hem wel eens eerder had gezien. Hoe dan ook, de twintig euro die hij haar bood kon een fortuin zijn, of een mager loontje. Het hing er maar net van af wat het probleem van de auto was. Ze tuurde naar de auto – een luxe BMW.

‘Tja, dat krijg je ervan als je een BMW koopt,’ zei ze, terwijl ze opstond. ‘Als je een betrouwbare auto wilt koop je een Volkswagen. Een Polo of zo.’ Natuurlijk stond een BMW niet per definitie gelijk aan autopech, maar dat nam niet weg dat Kazue een hekel had aan BMW’s – een hekel die werd voortgebracht uit pure jaloezie vanwege het geld dat je moest bezitten om een BMW te kopen.

‘Hield hij er zomaar mee op?’ vroeg ze de jongen, terwijl ze in de richting van de auto liep. Haar brommertje durfde ze wel onbeheerd achter te laten. In deze buurt kenden de meeste mensen haar wel en ze respecteerden haar en haar eigendommen. Een vreemdeling hoefde het hier niet in zijn hoofd te halen om een brommer niet op slot te zetten. ‘Er is geen lampje gaan branden om je te waarschuwen dat hij te warm werd? En klonk er geluid, een knal of iets dergelijks?’ Ze kon wel in het wilde weg onder de motorkap gaan koekeloeren, maar dat zou alleen maar nutteloze tijd in beslag nemen. Hoe eerder ze die auto weer aan de praat had, hoe meer ze op uurbasis had verdiend. Twintig euro in een half uur, zou het niet geweldig zijn?

_________________

I'M THE MASTER OF THE WAR INSIDE ME
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ren Ryuu

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   wo jul 29, 2015 12:47 pm

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

Het meisje kwam overeind. "Tja, dat krijg je ervan als je een BMW koopt. Als je een betrouwbare auto wilt koop je een Volkswagen. Een Polo of zo." Ren snoof even. Nog even en ze zou hem een Prius aansmeren. Wat wist zij nou van stijl en klasse? Maar hij was haar kwaliteiten nodig, dus slikte hij zijn reprimande in. Ondertussen wandelde het tweetal terug naar de auto. "Hield hij er zomaar mee op? Er is geen lampje gaan branden om je te waarschuwen dat hij te warm werd? En klonk er geluid, een knal of iets dergelijks?" Ren knikte. "Geen lampje, maar er klonk wel een 'pang' geluid. Alsof iets losschoot of kapot ging. Daarna begon de motor enorm te stomen." Hij gebaarde naar de openstaande auto kap. "Hij is waarschijnlijk nog heel heet, de kap was dat net ook," voegde de jongen er aan toe, terwijl hij de lokken uit zijn ogen streek en het meisje nog eens onderzoekend aankeek. Kende hij haar niet ergens van? Ren groef in zijn, behoorlijk accurate, geheugen en had opeens een beeld voor zich. Een meisje, haren in alle kleuren van de regenboog, zwarte kleding, voeten op de stoel naast haar, achter in de klas. Ze was er niet vaak geweest, maar wel af en toe. "Zeg, heb jij niet op Heraldus High gezeten? De laatste twee jaar alleen maar, volgens mij?" Zijn ogen keken het meisje vragend aan.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazue Tachibana

avatar

PROFIELRegistratiedatum : 23-07-15
Aantal berichten : 55
Pokédollars 100
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   wo aug 05, 2015 12:51 pm

De jongen liet weten dat er geen lampje was gaan branden, maar dat er wel een “pang”-geluid had geklonken. In alle eerlijkheid luisterde ze er maar half naar, want ze gokte erop dat hij het hem toch niet zou opvallen als er een lampje ging branden. En hoe wist hij nou hoe het klonk als er iets losschoot? Hij wist waarschijnlijk niet eens waar het knopje zat om de motorkap te openen.
Of. Nou ja. Dat misschien net wel, want de motorkap stond immers open. De jongen liet weten dat de kap wel erg warm was geweest.

‘Dan zit er niets anders op dan hem even te laten afkoelen,’ zei Kazue. Hoewel ze de auto graag snel weer aan de praat wilde hebben, zag ze het niet zo zitten om zich te branden aan de kokend hete onderdelen. Ze probeerde (meer uit ongeduld dan dat ze vermoedde dat het zin had) wel onder de motorkap te kijken zonder iets aan te raken.
Toen vroeg de jongen of ze misschien op Heraldus High had gezeten. Kazue keek verrast om. ‘Dat is die school in Fuchsia toch?’ zei ze. ‘Hm.. ja, daar heb ik wel een tijdje gezeten. Jij ook dan?’ Ze keek hem onderzoekend aan. Tja, hij kwam haar wel ergens bekend van voor, dan kon dat net zo goed van school zijn. ‘Was jij soms die gast die alleen maar hoge cijfers haalde omdat zijn ouders de leraren hadden omgekocht?’ Ze had het idee dat hij een verwend persoon was en dat hij wel hoge cijfers haalde, dus kon het geen kwaad te gokken dat ze ooit over hem had gedacht dat zijn ouders de leraren omkochten.
‘Trouwens, de auto koelt sneller af als je de verwarming en de blazers op de hoogste stand zet.’ Ze gebaarde vaagjes naar de auto, want ze nam aan dat hij dat zelf wel kon – ook al was de neiging erg groot om hem te vragen of hij wel wist hoe de verwarming werkte.

_________________

I'M THE MASTER OF THE WAR INSIDE ME
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ren Ryuu

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   vr aug 07, 2015 9:11 am

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

Het meisje gaf aan dat de motor eerst moest afkoelen. Ren hield zijn gezicht in de plooi, maar was van binnen ongeduldig. Hij had gewoon even naar de Pokémon winkel gewild! Was dat nou zoveel gevraagd? "Dat is die school in Fuchsia toch?" vroeg de punk, waarop Ren knikte. "Hm.. ja, daar heb ik wel een tijdje gezeten. Jij ook dan? Was jij soms die gast die alleen maar hoge cijfers haalde omdat zijn ouders de leraren hadden omgekocht?" Ren snoof even. "Voor jouw informatie, ik hoef niemand om te kopen om hoge cijfers te halen. Sommige mensen hebben iets dat intelligentie heet. Oeps, had hij haar niet te vriend willen houden? Maar goed, zij was begonnen. "En jij dan? Volgens mij was jij er niet bij de slagingsceremonie." Ren hield zijn toon redelijk onschuldig, maar hij had zo het idee dat het meisje óf niet geslaagd was, óf nog aan haar school bezig was.

"Trouwens, de auto koelt sneller af als je de verwarming en de blazers op de hoogste stand zet." Het meisje gebaarde naar de auto, waarop Ren de sleutel pakte en de auto van het slot deed. Hij ging achter het stuur zitten, stak de sleutel in het contact en zette de blazers aan. Hopelijk ging dit niet te lang duren, want hij had bijzonder weinig zin om hier ook nog eens met een lege accu te staan. Hij stapte weer uit en leunde op de openstaande autodeur. "Ik heet Ren, mocht je het niet meer weten. Ren Ryuu." Het meisje zag er niet uit alsof zijn naam indruk op haar zou maken, maar toch voelde hij enige trots toen hij het zei. Je was een Ryuu of je was het niet!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazue Tachibana

avatar

PROFIELRegistratiedatum : 23-07-15
Aantal berichten : 55
Pokédollars 100
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   do aug 27, 2015 12:12 pm

Het was een gezellig gesprek, zou je kunnen zeggen. Had ik al gezegd dat Kazue bij voorbaat een hekel had aan rijke mensen? Ze wist zelf ook wel dat er ook best rijke mensen waren die níet arrogant waren, maar voor het gemak vond ze iedereen met een te grote spaarrekening egoïstische blaaskaken. Het kostte haar dan ook moeite om geen discussie met haar voormalige klasgenoot aan te gaan, toen hij insinueerde dat ze geen intelligentie had. Ze moest zijn auto nog fixen en ze wilde nog geld verdienen. Ze kon niet het risico lopen dat hij zou besluiten toch maar een gecertificeerd garagebedrijf te bellen.

De jongen zette de verwarming aan en leunde tegen de autodeur. Hij stelde zichzelf voor als “Ren, mocht je het niet meer weten.”
‘Oh, ja… dat was ik inderdaad vergeten,’ zei Kazue. Ze vroeg zich af of ze zijn naam ooit geweten had – het was niet alsof ze bij het oplezen van de namen in de klas altijd oplette. Zijn achternaam kwam haar wel enigszins bekend voor.

‘Ik heet Kazue,’ stelde ze zichzelf nu voor. ‘Dat wist je vast niet. Ik was inderdaad niet bij de slagingsceremonie, want toen zat ik al niet meer op die school.’ Ze haalde haar schouders op. ‘Ik zou ook niet weten waar ik zo’n papiertje voor nodig heb.’
Ze boog zich naar de motor van de auto, om te peilen of hij al een beetje was afgekoeld. ‘Ik hoop niet dat de koppakking eruit geknald is. Dan gaat het nog wel even duren…’

_________________

I'M THE MASTER OF THE WAR INSIDE ME
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ren Ryuu

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   zo sep 06, 2015 7:21 pm

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

"Oh, ja… dat was ik inderdaad vergeten," sprak het meisje. Ren behield zijn neutrale gezicht en keek het meisje onbewogen aan. "Ik heet Kazue," vervolgde ze, "Dat wist je vast niet. Ik was inderdaad niet bij de slagingsceremonie, want toen zat ik al niet meer op die school." Ren hield zijn hoofd even schuin, zodat zijn blauwe lokken langs zijn gezicht gleden en dacht even na. "Nee, wist ik inderdaad niet." Kazue haalde haar schouders op. "Ik zou ook niet weten waar ik zo’n papiertje voor nodig heb." Hierop rezen Rens wenkbrauwen, maar dit leek het meisje niet te zien. Ze boog zich voorover om naar de motor te kijken. Onwillekeurig gleden zijn ogen over het lichaam van het meisje dat er niet slecht uit zag, moest hij toegeven. Hierdoor vergat hij helemaal om Kazue van haar republiek te brengen over het belang van een diploma.

"Ik hoop niet dat de koppakking eruit geknald is. Dan gaat het nog wel even duren…" Ren scheurde zijn blik los van het meisje en wierp een blik op zijn horloge. "Kan je het fixen of niet? Ik heb nog meer te doen vandaag." Zijn blik ging weer naar Kazue en nu probeerde hij zijn ogen boven haar sleutelbeen te houden. "Anders moet ik iemand bellen om me weg te slepen."

OOC: Vrij nutteloze post xD Sorry.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Let The Flames Eat Your Doubts   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Let The Flames Eat Your Doubts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: Central Kanto :: Saffron City-