IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sunshine and training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Masaru Hirose

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Fries- en Drentheland
Registratiedatum : 07-08-15
Aantal berichten : 13
Pokédollars 600
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Sunshine and training   zo sep 06, 2015 7:13 pm

Met zijn handen in zijn zakken gestoken liep Masaru over één van de wandelpaden op Seafoam Island. Hij bevond zich op het westelijke eiland, degene die het dichtste bij Cinnabar Island lag. Het had een rechtstreekse veerpond verbinding met Vermillion, wat het goed bereikbaar voor hem maakte. Masaru had de zaterdag vrij genomen met de mededeling dat hij zich vandaag wilde wijden aan Deidre's training. Zijn vader had vrij gemakkelijk ingestemd. Masaru glimlachte even. Soms was het wel makkelijk dat hij de oudste zoon was. Mion en Yuzuki moesten soms toch wel wat meer moeite doen om te krijgen wat ze wilden. Hoewel het Mion wel gelukt was. Zijn oudste zusje woonde nu in Cerulean City. Masaru schopte even tegen een losliggende steen. Hij maakte zich meer zorgen om het meisje dan hij ooit toe zou geven. Mion was klein en, in zijn ogen, behoorlijk breekbaar. Het scheelde dat ze nu een Pokémon bij zich had, maar toch..

Over Pokémon gesproken. Masaru had een beschutte plek gespot en verliet het pad. In de schaduw van de bomen haalde hij een kleine Pokéball uit zijn zak. Met een klik werd deze vergroot en liet hij een vrouwelijke Houndour tevoorschijn komen. De kleine hond rekte zich even uit en schudde haar zwarte vacht. Hierna keek ze hem met attente, focuste ogen aan. De jongen glimlachte. "Deidre, we gaan je training weer oppakken. Begin met Howl." De Houndour gooide haar kop in haar nek en liet een uitdagende Howl horen. Na ongeveer vijf seconden kapte ze hem af en leek te veel meer klaar voor een gevecht. Ondertussen was Masaru op een grote steen gaan zitten. "Leer." De Pokémon vernauwde haar ogen en schonk hem een blik die hem ongewild een rilling over de rug deed lopen.

"Goed. Probeer nu Smog." Nu leek de Houndour zich meer te concentreren. Ze deed twee sprongen achteruit, opende haar bek en liet een paars met groen gas uit haar bek ontsnappen. De lucht rook meteen een stuk vuiler. Masaru wist dat de gassen giftig waren en had Deidre hierom aangeleerd altijd afstand van hem te nemen voordat ze de aanval uitvoerde. "Neem afstand en doe Ember op de gassen," beval Masaru, waarop de Houndour uit de gaswolk sprong en kleine vuurballetje uit haar bek schoot. De giftige gassen vlogen met een 'plof' in de brand en vormden even een brandende barrière in lucht. De jongen knikte goedkeurend. De Houndour was nog geen extreem hoog level, maar had wel een aantal eigenschappen en aanvallen die hem goed van pas kwamen. Masaru knipte twee keer in zijn vingers, waarop de Houndour naar hem toe kwam draven. Hij zijn zijn hand over haar kopje glijden. "Goed zo. We gaan straks even proberen hoe ver die Bite al is."

OOC;; Just a trainingstopic (: Feel free to butt in.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Sunshine and training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [DAG 3] Training
» Training
» Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Scythepaw´s eerste training

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: South Kanto :: Seafoam Islands-