IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Akane Sato

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Akane Sato   zo feb 23, 2014 12:37 pm
I have to stop the world from burning

Achternaam:  Sato
Voornaam:  Akane
Betekenis: Diep rood
Geboortedatum: 03-11-2015
Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: Vrouw
Lengte: 1.65 meter
Uiterlijke kenmerken: Akane is klein en lenig, en hoewel ze het niet graag toegeeft, niet heel sterk. Ze heeft vrij kort, zwart haar en donkergroene ogen. Akane heeft een voorkeur voor ruim zittende kleding en hoodies.
Geboorteplaats: Saffron City
Huidige woonplaats: Pewter City
Licentiehouder: Nee

Karakter beschrijving: Akane is een gesloten persoonlijkheid, ze verteld niet graag over haar verleden of haar familie. Wanneer ze bij vrienden is, kan ze wel wat vrolijker en meer extravert zijn. Akane is enorm gefocust op haar doel en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Daarnaast heeft ze wat probleempjes met autoriteit.
Familieleden:
Moeder;; Noriko Sato  ||  37 jaar
Vader;; Jirou Sato  ||  44 jaar
Zusje;; Ayame Sato  ||  11 jaar

Sociale status: Arm
Begin bedrag:  €75
Geschiedenis:
Toen Ayame geboren werd, was haar moeder Noriko nog maar 18 jaar oud. Ze was zwanger geworden van haar 25 jarige vriend, iets wat haar familie niet verkroppen kon. Ze stuurden Noriko het huis uit, waardoor Jirou feitelijk gedwongen werd om zijn vriendin en haar pasgeboren baby in huis te nemen. In het begin probeerden ze er het beste van te maken en was het zelfs voorzichtig te zeggen dat het drietal gelukkig was. Helaas was Jirou geen beste vader. Omdat hij opeens voor een groter inkomen moest zorgen, nam hij een baan in de bouw. De jongeman draaide lange uren en was vaak extreem chagrijnig wanneer hij thuis kwam. Toen Akane zeven jaar oud was, begon Jirou's drinkprobleem exponentiële proporties aan te nemen. De man was vrijwel altijd dronken als hij thuis was en Akane en Noriko moesten het ontgelden tijdens zijn agressieve buien.

Dit duurde een jaartje voort, waarna Noriko een idioot plan bedacht. Ze stopte met de pil en werd stiekem weer zwanger. De vrouw hoopte dat Jirou weer tot zinnen zou komen als er een tweede baby kwam. Niks bleek minder waar. Jirou was woedend toen hij er achter kwam dat Noriko weer zwanger was. Alsof Akane niet een groot genoege parasiet in zijn leven was, schreeuwde hij haar toe. Hierop sloeg hij Noriko meerdere keren in haar buik, in de hoop het kind te doden. Dit was de eerste keer dat Akane actie ondernam tegen haar thuissituatie. Ze belde een ambulance, die 15 minuten later arriveerde. Jirou was stomverbaasd, maar had al snel door dat Akane hun gebeld moest hebben. Terwijl haar moeder werd afgevoerd naar het ziekenhuis, moest de jonge Akane het erger ontgelden dan ooit. Jirou was buiten zinnen van woede. Waarschijnlijk had het meisje het niet overleefd, als het ziekenhuis niet had gebeld. Jirou staakte zijn acties om te telefoon op te nemen, waarna hij zonder een woord te zeggen vertrok.

Later hoorde Akane dat het ziekenhuis een spoed keizersnede hadden uitgevoerd. Het kindje was zwak, te vroeg geboren, maar het leefde. Noriko moest langer in het ziekenhuis blijven, waardoor Akane alleen achter bleef met haar vader. Jirou ging de daaropvolgende week niet eens meer naar zijn werk, maar dronk de hele dag bier en blafte af en toe naar Akane dat ze eten moest maken. Het meisje deed wat haar gezegd werd en trok zich daarna terug op haar kleine kamer, om zo ver mogelijk bij haar vader uit de buurt te zijn. Omdat ze onder de blauwe plekken en schrammen zat, mocht ze van Jirou niet naar school. Hij wist donders goed dat er dan vragen gesteld zouden worden. Helaas voor hem was het balletje al gaan rollen.

In het ziekenhuis werd Noriko natuurlijk uitgebreid onderzocht, waarbij de dokters al gauw haar oudere kneuzingen en blauwe plekken ontdekten. Na een lang gesprek gaf Noriko uiteindelijk toe dat Jirou niet goed voor hun zorgde. Er werd hulp ingeschakeld en binnen een week stonden er politiemensen en hulpverleners op de stoep bij Jirou en Akane. Jirou werd, onder veel protest, gearresteerd. De achtjarige Akane werd linea recta naar het ziekenhuis gereden, waar ze werd behandeld en verenigd met haar moeder. Ook zag ze haar jonge zusje voor het eerst. Noriko had haar Ayame genoemd, wat lely betekende. Akane en Ayame. Ze vond het mooi klinken.

Vanaf dit punt veranderde Akane's leven volledig. Omdat haar moeder niet in staat was om voor haar te zorgen, werd het meisje in een pleeggezin geplaatst. Hier was Akane gesloten en wantrouwig. Er leefden nog drie andere kinderen, die niet altijd aardig tegen haar waren. Hierdoor begon Akane zich steeds meer af te zonderen. Langzaam veranderde het meisje in een rebelse tiener. Ze liet zich niet vertellen wat ze moest doen door haar pleegouders en had lak aan het woord 'huisarrest'. Ze begon rond te hangen op straat, leerde graffiti spuiten en kreeg, in de ogen van haar pleegouders, foute vrienden. Eens in de zoveel tijd ging ze op bezoek bij haar moeder en zusje, die nu samen in een klein huisje woonden. Akane voelt zich nog altijd diep gekwetst en afgewezen dat Noriko haar zusje wel wilde houden en haar niet. Ze komt enkel op bezoek om haar zusje te zien.

Zodra Akane 18 was, verliet ze het pleeggezin. Ze was geslaagd voor haar Highschool, zij het zonder Pokémon Licentie. Maar dit hield haar niet tegen. Het meisje had een enorme genegenheid ontwikkeld voor Pokémon en vond het verschrikkelijk hoe de mensen in Kanto met ze omgingen. Akane ging bij haar vriendje wonen, in een kraakpand in Pewter City. Ze hadden niet veel, maar waren gelukkig. Samen hadden ze een Houndour en Glameow, beide straatpokémon. Samen met haar vriend Yun begonnen ze plannen te maken om de regering duidelijk te maken dat hun omgang met Pokémon en hun leefomgeving onvergefelijk was. Ze noemde hun organisatie PokéPeace. Akane vond iets om voor te vechten en stortte zich hier volledig op. Zoveel, dat ze de mensen om zich heen vergat..

Het was een druilerige avond en Akane was aan hun plannen aan het werken. Ze plande een bezetting van de Alister Wood Factory. Yun was binnengestapt en had gezegd dat ze moesten praten. Het daarop volgende uur was gevuld met ongeloof, tranen en woede. Yun verliet haar en vroeg haar te vertrekken. Blind door woede sloopte Akane het halve huis, totdat Yun haar optilde en letterlijk de deur uit gooide. Hij smeet Akane haar tas toe, die hij blijkbaar al in had gepakt, en mieterde er al haar papierwerk over PokéPeace achteraan. Het was duidelijk. De jongen wilde niks meer met haar te maken hebben.

Opnieuw alleen en zonder huis, begon Akane zich meer en meer te focussen op haar doel. Zo erg dat het een obsessie leek te worden. Ze vestigde zich in een ander kraakpand en begon het haar hoofdkwartier te noemen. Binnenkort zou ze haar plannen gaan uitvoeren.. Als eerste stap begon ze leden te werven. Ze sprak mensen aan op straat, begon folders uit te delen, draaide een kistje om en verkondigde luidkeels haar ideale tot ze werd weggedragen door de politie. Soms leek het zinloos, maar het bleek effect te hebben.

Op een avond, toen ze weer thuis nadat ze was opgepakt tijdens een verkondiging, stonden er wat mensen bij haar huis. Ze hadden rondgevraagd en hadden uitgevonden waar ze woonden. Drie jongens en een meisje bleken compleet achter haar doel te staan. Hierna begon het balletje echt te rollen. Na twee weken hadden ze al 20 leden. PokéPeace flyerde, demonstreerde, protesteerde en vooral, groeide.

Een half jaar later kwam de eerste grote actie van de groep. Ze ketende zich aan de nog ongekapte bomen van Viridian Forest en wist de werkzaamheden van Alister Wood Factory bijna drie dagen tegen te gaan. Hierna werden ze losgemaakt door de politie en afgevoerd. Het was echter geen misdaad om je aan een boom te ketenen en kwamen ze er vanaf met een boete voor het betreden van privé terrein.

Het nieuws had gretig verslag gedaan van hun actie en de groep groeide in bekendheid. Meer en meer leden begonnen zich aan te melden. Ondertussen was Akane's kraakpand uitgegroeid tot een echt hoofdkwartier, gevuld met leden, plannen en geredde straat Pokémon. Eén ding mag duidelijk zijn: PokéPeace zal niet gauw opgeven!
Words: 983 [geschiedenis] ||Tag:~ || Note: Ed Sheeran - I see fireTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Akane Sato

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentieloze Karakters-