IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ayaka "Aya" Hono

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayaka Hono

Ayaka Hono

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 27
Woonplaats : zwolle
Registratiedatum : 23-02-14
Aantal berichten : 26
Pokédollars 250
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Ayaka "Aya" Hono   ma feb 24, 2014 3:43 pm

ID Card

Achternaam: Hono (和 f Japanese "harmony")
Voornaam: Ayaka (AYAKA 彩花, 彩華 f Japanese
From Japanese 彩 (aya) "colour" combined with 花 (ka) "flower" or 華 (ka) "petal")
Geboortedatum: 19 – 04 - 2016
Leeftijd: 18 jaar
Geslacht: Vrouw
Lengte: 1.60 meter lang
Uiterlijke kenmerken: Ayaka is een meid met een lichte huid, kort, bruin haar en eveneens bruine ogen. Op school kleed ze zich in de gewenste schooluniformen, maar thuis gaat ze veelal gekleed in makkelijk zittende kleding die vies mag en kan worden.
Geboorteplaats: Seafoam Island
Huidige woonplaats: Seafoam Island
Licentiehouder: Ja

Karakter beschrijving:
Familieleden:
* Daichi Hono (vader): Daichi is een al ietwat grijzende man van 48 jaar oud. Hij is trots en fier, als een rots in de branding. Zijn dochter Ayaka is zijn enige, grote trots.
*† Kiku Makoto-Hono (moeder): Kiku is de moeder van Ayaka en de eerste en enige vrouw van Daichi. Ze was een vrije geest, soms ietwat dromerig, maar ook zeer vriendelijk en open. Helaas heeft zij het leven moeten verlaten op slechts 30 jarige leeftijd. Ayaka was toen slechts twee jaar oud.
Sociale status: Gemiddeld
Begin bedrag: €250
Geschiedenis: Ayaka woont al haar hele leven lang op de Seafoam Islands. Zij is daar geboren op een prachtige lentedag, als eerste kind van Daichi en Kiku Hono. Dat zij het enige kind van het gezin zou worden, had toen nog niemand verwacht. Daichi en Kiku waren dol gelukkig met hun gezonde dochter en deden er alles aan om ervoor te zorgen dat het kind gelukkig opgroeide. Verwend werd het meisje echter niet, want Kiku geloofde niet in materieel geluk. Geluk zat volgens haar in de kleine dingen, zoals de zonsopgang boven de zee in de vroege morgen, of de eerste bloemen in bloei in de lente. Daichi heeft deze manier van opvoeden voortgezet na het overlijden van zijn geliefde vrouw.

Seafoam Islands was een plek waar het vooral in de zomer erg druk was door toeristen. Het was dan ook niet verrassend dat de ouders van Ayaka een camping waren gestart op één van de eilanden. In de lente en zomer was het hard werken, terwijl in de herfst en winter zorgen soms ver boven hun hoofd stegen. Toch lukte het ’t gezin om rond te komen en waren ze gelukkig. Rond Ayaka haar tweede levensjaar ging het echter mis. Haar moeder bleek een vreemde ziekte te hebben die door de artsen niet genezen kon worden. Na een kort ziektebed overleed de vrouw helaas. Ze was slechts dertig jaar oud geweest en liet Daichi met de twee jarige Ayaka achter. De man was kapot van het plotselinge verlies van zijn vrouw en ook Ayaka begreep niet goed waar haar moeder opeens naartoe was. Daichi nam zichzelf voor om vooral door te gaan met zijn leven, zodat hij ervoor kon zorgen dat Ayaka op zou groeien tot een prachtige, gezonde jonge vrouw waar Kiku trots op zou zijn geweest.

Zo gezegd, zo gedaan. Daichi nam een extra hand in dienst om te helpen met het bedrijf, zodat hij ook genoeg tijd over hield om Ayaka op te voeden. In de zomermaanden waren het vooral studenten die een bijbaantje zochten, die aan het werk waren op de camping, in de wintermaanden deed Daichi het veelal alleen. Langzaam kropen de jaren voorbij waarin Ayaka opgroeide van gezonde peuter, naar kleuter, naar kind van tien. Hoewel ze haar moeder miste, begreep ze ook dat haar moeder nu op een prachtige plek was, boven de wolken, vanaf waar ze op Ayaka en Daichi neerkeek en over hen waakte. Al gauw bleek dat Ayaka net zo’n vrije geest was als haar moeder, maar bovenal bleek zij ook erg creatief. Ayaka had een oog voor het natuurlijk schoon en bracht dan ook vele uren door op het strand of in die kleine stukjes natuur die er nog over waren. Tekenen op papier, maar vooral schilderen op het witte doek had haar grote passie.

Op twaalf jarige leeftijd ging Ayaka naar Maritiemes Highschool, de middelbare school op de Seafoam Islands. Ze had ook naar Fuchsia City gekund, maar het meisje had het eiland en haar vader niet willen verlaten. Ayaka was iemand die, hoewel ze zweverig kon zijn, toch ook goed kon leren. Ze zag en onthield dingen die anderen veelal niet belangrijk vonden, maar later toch van nut bleken te zijn. Ayaka had reeds sinds een jaar ook de schoonheid van Pokémon ontdekt. Op een ochtend, toen zij nog maar elf jaar oud was, was ze zoals gewoonlijk op het strand geweest en had ze een Pokémon heel in de verte uit het water zien springen. Het opspattende water, de waterspetters en het natte lichaam van de Pokémon die glinsterden in de zon, hadden haar ademloos toe doen kijken. Nadat de Pokémon terug was gedoken in zee was ze meteen aan de slag gegaan op haar doek, in een poging het prachtige beeld te vangen.

Toen Ayaka op de middelbare school kwam en hoorde dat ze extra vakken kon volgen om een Pokémon te mogen bezitten, besloot ze meteen deze lessen te volgen. Deze lessen kostten echter wel extra geld, geld dat de vader van Ayaka in eerste instantie niet wilde uitgeven hieraan. Hij besefte zich echter al snel dat Ayaka anders tegen Pokémon aankeek dan de gemiddelde mens en daarom besloot hij haar deze kans toch te geven. Het kostte een paar extra uren werk, maar Daichi had het graag voor zijn dochter over. Ayaka wist dat het haar vader veel had gekost om te betalen voor de extra lessen en daarom zette ze zich er extra hard voor in. Na jaren van studeren en hard werken, was het dan eindelijk zover; de diploma-uitreiking was in zicht!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Ayaka "Aya" Hono   ma feb 24, 2014 9:24 pm

Geachte mevrouw Hono,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence
Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Pidgey aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Ayaka "Aya" Hono

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-