IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Byron Hiromasa

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Byron Hiromasa

avatar

PROFIELRegistratiedatum : 25-02-14
Aantal berichten : 17
Pokédollars 250
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Byron Hiromasa   di feb 25, 2014 12:30 pm

ID Card

Achternaam: Hiromasa
Voornaam: Byron
Geboortedatum: 01-01-2016
Leeftijd: 18
Geslacht: Man
Lengte: 1,80
Uiterlijke kenmerken:
Geboorteplaats: Lavender City
Huidige woonplaats: Lavender City
Licentiehouder: Ja (net afgestudeerd)

Karakter beschrijving: De zware sociale omstandigheden in Kanto hebben Byron hard gemaakt en vooral erg opportunistisch. Hij zal altijd voor de meest gemakkelijke manier kiezen om succes te behalen en houdt daarbij vrij weinig rekening met anderen, omdat hij er van uit gaat dat zij ook geen rekening met hem zullen houden. Hij is ambitieus, slim en creatief, maar gebruikt deze talenten vaak om mensen te bedriegen of chanteren. Diep van binnen heeft hij wel een klein hartje. Als je eenmaal een plaats in dat hartje hebt veroverd, zal hij alles voor je doen om je te beschermen.
Familieleden: Byron heeft een vader, een moeder en een jonger zusje. Zijn ouders werken allebei voor een hongerloontje in het Vaporeon Resort. Zijn vader als kok, zijn moeder als kamermeisje. Geen van beiden hebben ooit hun pokémon-licentie gehaald. Zijn zusje is zes jaar jonger en zit nog op school.
Sociale status: Zijn ouders zijn arm, maar Byron heeft in de loop van de jaren zelf geleerd om aan geld te komen. Omdat dit niet altijd op de meest eerlijke manieren gaat, vertelt hij vaak niets aan zijn ouders, maar hij heeft daardoor wel wat meer geld te besteden.
Begin bedrag:  Gemiddeld: €250
Geschiedenis: Byron werd geboren in Lavender city, waar zijn familie al generaties lang woonde. Zijn grootouders waren vissers, maar door alle veranderingen sinds de machtsovername van Team Rocket, kon Byron's vader het familiebedrijf niet meer voortzetten. Het bedrijf ging failliet toen zijn vrouw net bevallen was van Byron. Het jonge gezin moest noodgedwongen naar de slechtste buurt van Lavender city verhuizen. Zijn ouders hadden allebei geen goede opleiding of pokémon-licentie, wat het vinden van een baan erg lastig maakte. Uiteindelijk vond zijn vader een baan als afwashulp in het Vaporeon resort. Hij heeft zich in de loop van de jaren uiteindelijk op kunnen werken tot hulpkok, maar het bleef voor het gezin toch vaak lastig om de eindjes aan elkaar te knopen.
De jonge Byron was gewend aan deze omstandigheden en wist niet beter. Zijn basisschool stond in dezelfde wijk, waardoor bijna al zijn klasgenootjes er hetzelfde aan toe waren. Op de basisschool bleek echter dat Byron goed kon leren. Hij werd daardoor naar een andere middelbare school gestuurd dan de meeste van zijn klasgenootjes. Deze school stond in een betere wijk van de stad.
Het was op de middelbare school dat Byron merkte dat bijna al zijn klasgenoten veel meer geld tot hun beschikking hadden en dat werd vaak pijnlijk duidelijk tijdens de lunchtijd. Hoewel Byron nog jong was, wist hij maar al te goed hoe hard zijn ouders moesten werken om rond te komen. Dit vond hij zo oneerlijk, dat hij begonnen is met stelen. Eerst kleine dingen, zoals snoepjes, waardoor niemand het hem echt kwalijk nam als hij betrapt werd. Naarmate hij ouder werd - en beter in het jatten van spullen - ging hij ook duurdere dingen stelen, waarvan hij vond dat hij ze nodig had. Hij werd vooral erg goed in zakkenrollen, om aan meer lunchgeld te komen. Hij heeft zich ook een tijdje aangesloten bij een 'gang' van oud-klasgenootjes uit zijn eigen wijk, maar stopte daar weer mee toen een aantal van hen werden opgepakt door Team Rocket.
Byron bleef echter wel goede schoolresultaten halen en dat was erg belangrijk voor hem omdat hij deelnam aan het pokémon excellentie-programma. Dit kostte erg veel geld, maar zijn ouders wisten dat het met een pokémon-licentie veel gemakkelijker zou zijn om later een goede baan te vinden, dus ze besloten om al hun spaargeld te investeren in de opleiding van hun oudste zoon. Dit legde veel druk op de jongen, maar hij was blij met die kans en nam zich voor om hen ten volste te benutten.
Hij was een beetje een loner op de middelbare school, maar had wel een aantal vrienden, ook al bleven veel van zijn vriendschappen erg oppervlakkig. Op zijn zestiende kwam hij in een nieuwe klas en begonnen een aantal van zijn klasgenoten hem te pesten. Dit probleem wist Byron echter snel op te lossen. Na de gymles treuzelde hij met opzet een beetje met aankleden, zodat hij uiteindelijk alleen met de aanvoerder van de pestkoppengroep achter bleef. Toen ze alleen waren, liep Byron op de jongen af, zoende hem vol op de mond, maakte er snel een foto van met een 'gevonden' mobieltje en dreigde vervolgens om iedereen te vertellen dat de andere jongen homo was. Sindsdien werd hij met rust gelaten.
Zonder al te veel problemen (voor hemzelf althans) maakte Byron zijn middelbare school af en haalde zijn pokémon-licentie. Hij blonk uit in strategie, hoewel compassie voor de gebruikte pokémon duidelijk niet zijn sterkste punt was. Omdat hij blijkbaar goed kon vechten, hoopt hij op een dag gymleader te worden. Zijn eerste zorg is echter om binnen een jaar genoeg geld te verdienen om de opleiding van zijn zusje te kunnen betalen, zodat ook zij haar licentie kan halen. Hij weet dat dit erg lastig gaat worden, maar hij zal er alles voor doen wat binnen zijn macht ligt om ervoor te zorgen dat zij niet eindigt zoals zijn ouders.

EDIT: Bijna klaar, nu alleen die naam nog. >_<
EDIT2: Zo dan maar.


Laatst aangepast door Byron Hiromasa op di feb 25, 2014 10:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Byron Hiromasa   di feb 25, 2014 9:59 pm

Twee opmerkingen:
1. Zou je een geldbedrag vast willen stellen? Ik moet een concreet bedrag hebben wat ik aan je karakter toe kan schrijven. Daarnaast beschrijf je hem in je geschiedenis als arm, maar noem je zijn status wel gemiddeld.
2. Je schrijft dat Byron in aanmerking kwam voor het excellence program, maar het lijkt alsof hij dan al een tijd op school zit. Het Excellence program volgen ze vanaf hun eerste jaar. Misschien dat je dit wat anders moet omschrijven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Byron Hiromasa

avatar

PROFIELRegistratiedatum : 25-02-14
Aantal berichten : 17
Pokédollars 250
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Byron Hiromasa   di feb 25, 2014 10:03 pm

1) Hij is arm inderdaad, maar hij steelt wel eens wat, waardoor hij op een gemiddeld bedrag uitkomt (of gemiddeld-laag, ik plak er wel even een nummertje aan).
2) Die zin is aangepast! :)

_________________
~ 'I'm not evil, I'm just too lazy to be good.'


~ Covet
~ Fling
~ Scratch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Byron Hiromasa   di feb 25, 2014 10:12 pm

Geachte meneer Hiromasa,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence
Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Teddiursa aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Byron Hiromasa   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Byron Hiromasa

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-