IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Chiasa Kaede

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chiasa Kaede

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 18
Registratiedatum : 24-02-14
Aantal berichten : 11
Pokédollars 350
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Chiasa Kaede   di feb 25, 2014 7:57 pm

ID Card

Achternaam: Kaede
Voornaam: Chiasa
Geboortedatum: 21-9-2016
Leeftijd: 18 jaar
Geslacht: Vrouw
Lengte: 1.69
Uiterlijke kenmerken: Chiasa is meestal te herkennen aan haar lange, zalmkleurige haar. Deze hangt tot ver over haar achterste, omdat ze het zonde vind het allemaal af te laten knippen. Ze heeft appelgroene ogen met een vrolijke fonkeling en een blanke huid.
Geboorteplaats: Cerulean City
Huidige woonplaats: Cerulean City
Licentiehouder: Ja

Karakter beschrijving: Chiasa komt bij de meeste mensen altijd over als een enthousiaste meid die het hart op de goede plaats heeft liggen. Ze is altijd erg vrolijk en fleurt de boel altijd op als iets even tegen zit. Ze lijkt meestal op het eerste gezicht een echt meisje-meisje, niet iemand die je op dit moment zou verwachten in de barre wereld van pokémon. Chiasa is echter een strijdlustige tante als het er echt op aankomt. Ze is goed voor haar pokémon en probeert altijd een echte band op te bouwen. Natuurlijk, ze zou hiervoor simpel naar een andere regio kunnen trekken, net zoals haar oudere zus heeft gedaan toen deze op haar eigen benen kon staan, maar iets trekt haar aan om juist hier te blijven, juist die uitdaging aan te gaan. Soms kan ze ook wat rebels overkomen tegen trainers die hun pokémon niet goed behandelen. Ze zou nooit te veel vragen van haar pokémon, al probeert ze deze natuurlijk wel zo sterk mogelijk te maken. Het enige waar ze niet tegen kan is de modernisering die alle steden hebben ondergaan de laatste paar jaren. Ze kan absoluut niet tegen grauw en grijs, ze heeft altijd kleur nodig in haar leven, de reden dus dat ze er altijd wel fleurig en vrolijk uitziet. Ook heeft ze nog een grote angst, die ze nog altijd niet heeft weten te overwinnen: het donker.

Familieleden:
Zhia Kaede - mother - 46 years - Zhia is een vriendelijke vrouw en moeder van drie kinderen. Ze heeft een goed leven en woont nog altijd in het mooie Cerulean City, waar ze gelukkig is. Het is duidelijk dat Chiasa erg veel van haar moeder heeft, zowel haar uiterlijk als haar innerlijk.
Mitsuo Kaede - father - 48 years - Mitsuo is een aardige man met een goed gevoel voor humor. Voordat hij Zhia leerde kennen woonde hij in Vermillion City, waar hij verschillende baantjes heeft gehad, voornamelijk in de haven. Nu hij in Cerulean woont heeft bij een goede baan als komiek.
Chiyo Kaede - older sister - 21 years  - Chiyo is een pittige meid en tevens de oudere zus van Chiasa. Ze is een paar jaar geleden verhuist naar Sinnoh om hier een beter bestaan op te bouwen, waar de pokémon wetten niet zo streng zijn. Chiyo heeft geprobeerd haar ouders en zusjes mee te krijgen, maar deze wilde niet.
Mori Kaede - younger sister - 15 years - Mori is een verlegen meisje en is absoluut niet weggelegd voor deze wrede wereld. Ze is erg onzeker en durft amper risico's te nemen in haar leven. Dat is de rede dat haar ouders haar erg in bescherming nemen en haar voorlopig veilig thuis houden.
Sociale status: Gemiddeld
Begin bedrag: Gemiddeld: €350
Geschiedenis: Chiasa werd dus geboren in het prachtige Cerulean City. Ze was een mooi meisje en had toen al dat fleurige en vrolijke karakter. Elke dag ging ze samen met haar moeder bloemen plukken in de velden net buiten de stad, en zo kwam ze op een dag voor het eerst in aanraking met pokémon. Een man was er bezig met zijn Sandshrew om bloemen uit te graven. Chiasa was al meteen onder de indruk en heeft zich toen gefascineerd in pokémon. Ze was toen negen jaar oud. Haar oma - die toen nog leefde - heeft haar geleerd wat er echt achter pokémon zit, over hetgeen wat er vroeger allemaal was, met gymleaders, wilde pokémon, en vooral: een prachtige samenleving. Haar oma was dan ook een groot voorbeeld voor Chiasa, maar deze stierf toen ze 11 jaar was. Dit was de reden voor Chiasa om zelf trainer te worden. Haar ouders hadden het niet bepaald aan zien komen, maar lieten haar de opleiding doen zodat ze een Licentie kon krijgen. Ze zou eigenlijk een populaire meid geweest kunnen zijn als ze de tuttige meiden niet telkens afwees, maar Chiasa nam het op voor de zwakkeren, voor degene die amper vrienden hadden. Dat was de reden dat ze halverwege haar opleiding gehaat werd door een deel van de school, maar dat kon haar niet schelen, iedereen verdiende een kans. Dat waren de woorden die haar oma haar ooit had verteld, en ze wilde zich aan haar woorden houden. Chiasa was een goede studente en werkte hard voor haar Licentie. Uiteindelijk kwam ze dan toch echt in haar examenjaar terecht, en hier slaagde ze voor. Haar eerste pokémon kwam al in zicht! Eindelijk kon ze zich bewijzen tegenover haar oma.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Chiasa Kaede   di feb 25, 2014 9:52 pm

Geachte mevrouw Kaede,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence
Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Poliwag aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Chiasa Kaede

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-