IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 »Sicaea Lyon«

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sicaea Lyon

Sicaea Lyon

PROFIELRegistratiedatum : 23-02-14
Aantal berichten : 11
Pokédollars 250
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: »Sicaea Lyon«    di feb 25, 2014 8:49 pm

ID Card

Achternaam: Lyon [Habitational name from either the Lyon in southern central France, or Lyons-la-Forêt in Eure, Normandy.]
Voornaam: Sicaea [Betekenis onbekend]
Geboortedatum: 27 April 2016
Leeftijd: 18 jaar
Geslacht: Man/Vrouw
Lengte: 1.85m
Gewicht: 65 Kilo
Uiterlijke kenmerken: Sicaea is een lang en redelijk mager meisje. Ze heeft de typische vrouwelijk rondingen en lang sluik bruin haar dat tot aan haar kont valt. Haar gezicht is fijntjes, ze heeft een zachte, perzikkleurige huid en lichte sproetjes op haar wangen. Haar ogen zijn een mengeling van blauw en groen en hebben lichte bruine stipjes rond de pupil. Ze heeft lange dunne armen en fijne handen met lange 'piano-vingers'. Ze draagt een ring rond haar linker middelvinger met een klein ruby erin. Haar haar draagt ze meestal los, al wilt ze er nog wel eens een bloem erin zetten, achter d'r rechteroor. Qua kleding draagt Sicaea meestal een combinatie van donkergrijs of zwart, samen met rood. Ze draagt altijd haar kenmerkende rode sjaal, die ze altijd rond haar nek heeft. Daarnaast draagt ze meestal een donkergrijs rokje en een donkergrijs of zwart jasje erover heen.  
Geboorteplaats: Saffron City
Huidige woonplaats: Pallet Town
Licentiehouder: Ja

Karakter beschrijving: Sicaea is een heel stil en verlegen meisje. Ze spreekt geen andere mensen aan en blijft het liefst zo veel mogelijk uit de buurt bij groepen en drukke plekken. Ze is het meest tevreden in haar eigen plekje samen met een goed boek of iets waarmee ze muziek kon draaien. Door een traumatische ervaring in haar jeugd, heeft ze een heel erg laag zelfbeeld en heeft ze een angst voor het mannelijk geslacht. Daarnaast houd ze er niet van als iemand haar aanraakt en heeft ze de neiging om dan om zich heen te gaan slaan en in paniek te schieten.
Zodra je haar beter kent, is Sicaea een aardig en lief meisje die zich snel zorgen maakt om andere mensen. Ze is gek op jonge dieren, maar is niet het typische meisje meisje dat graag met make-up en verzorging in de weer is. Ze vind het niet erg om vies te worden en is gek op storm en harde wind, vooral als ze op dat moment aan de kust is.
Familieleden:
Amanda Lyon - Moeder - 45 Jaar
Mam, het spijt me dat ik je alleen heb moeten laten met hèm, maar ik kon er niet meer tegen. Houd vol!
Daniel Lyon - Vader - 55 Jaar
NEE! Na alles wat je hebt gedaan, jij bent niet mijn vader en dat zal je nooit meer worden. Goorlap!
 Fydra Lockheart - Oma - 85 Jaar
Lieve oma, bedankt dat ik bij u mag komen wonen. Het was zo verschrikkelijk afgelopen anders ...
Sociale status: Gemiddeld
Begin bedrag: €250
Geschiedenis:

0 - 5 Jaar
Sicaea werd geboren als dochter van voormalig Team Rocket lid Daniel en zijn liefhebbende vrouw Amanda. Amanda was 8 maanden zwanger toen haar bloeddruk veel te hoog werd en ze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. In het ziekenhuis werd bekend gemaakt dat er een keizersnee zou worden uitgevoerd om het kindje ter wereld te brengen. Nog geen halve dag later hadden de twee kersverse ouders hun dochtertje in handen en gaven ze haar met liefde de naam Sicaea.
Van haar jeugd dan Sicaea zich maar weinig herinneren. Er zijn haar nog elke dingen bijgebleven, waaronder een herinnering waarbij ze met haar vader in een zwembad speelden. Ook kan ze zich nog vaag herinneren dat ze samen met haar oma een ketting van bloemetjes mocht maken. De rest is vaag en ver weg, dit komt door een hersenschudding die ze op haar vijfde heeft gekregen.

5 - 10 Jaar
Sicaea was een gelukkig kind, ze had haar vrienden, ze was redelijk populaire op school en ze had plezier in het leven. Dit veranderde echter toen haar vader begon te drinken. Daniel was recent zijn baan verloren en probeerde alles te handelen door zich op de alcohol te storten. Amanda liet alles maar toe, zij was te druk bezig met haar dochter om te zien hoe erg het uit de hand liep.
Op de eerste dag van de zomervakantie ging het volledig mis. De combinatie van de warme zon en de hoge hoeveelheid alcohol in zijn bloed zorgde ervoor dat Daniel stomdronken was op het moment dat Sicaea thuis kwam. Daniel heeft d'r toen geslagen en de grond in proberen te stampen. Dit was het begin van een lange tijd van mishandeling.
Toen het meisje 9 jaar oud was, ging het zelfs nog een stapje verder. Ondertussen was haar vader officieel verslaaft aan de alcohol en was ze het gewend dat ze geslagen en getrapt werd elke dag. Amanda kon er niets tegen doen, ze stond machteloos tegen de beer van een vent waarmee ze was getrouwd. Daniel ging zelfs zo ver dat hij Sicaea op allemaal plekjes begon aan te raken en uiteindelijk zelfs seksueel misbruikte. Hier heeft Amanda een streep getrokken en is Sicaea naar haar oma in Pallet Town gestuurd. Echter heeft ze door deze ervaring wel een trauma opgelopen en heeft ze een angst voor het mannelijk geslacht.

10-18 Jaar
Sicaea leeft gelukkig bij haar oma, al heeft ze af en toe nog wel eens contact met haar moeder. Amanda is nu het slachtoffer van de mishandelingen van Daniel, maar ze heeft het geld niet om te kunnen scheiden van haar man. Ondertussen is Sicaea op een leeftijd gekomen dat ze naar Highschool toe gaat, in haar geval Tigress Highschool. Haar karakter was door de mishandelingen van haar vader echter wel zo aangetast, dat ze stiller en zelfstandiger was geworden. Ze maakte minder snel vrienden op school, maar leerde wel goed en zat graag met haar neus in boeken. Ze werd nog net niet gepest op school, maar de andere kinderen waren niet echt een groot van fan haar, aangezien ze nooit sociaal contact zocht. Sicaea was vast besloten om Het Pokémon Excellence Program te volgen en ging daarvoor al vroeg werken. Samen met de kleine financiële steun van haar moeder en het beetje geld dat haar oma had opgespaard, kon ze het programma betalen en heeft ze zes jaar lang alles geleerd over Pokémons wat er te leren viel. Haar uiteindelijk rapport had de volgende punten.
» Pokémon Biologie; 8
» Typologie; 7,5
» Pokémon en Maatschappij; 6
» Pokémon Wetgeving; 7
» Gevechtsstrategie; 8,5
» Pokémon Technologie; 7

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: »Sicaea Lyon«    di feb 25, 2014 9:49 pm

Kleine opmerking: De Highschool van Pallet Town heet Prof. Oak Highschool, niet Tigress Highschool.

Geachte mevrouw Lyon,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence
Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Abra aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

»Sicaea Lyon«

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-