IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Safari Park Wildlife Tour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
NPC AccountPROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Safari Park Wildlife Tour   di jun 17, 2014 9:53 am

Naam;; Jacob Heartling

Geslacht;; Man

Leeftijd 27 jaar

Seksualiteit;; Heteroseksueel

Status;; Single

Woonplaats;; Fuchsia City

Functie;; Tour Guide in de Safari Zone

Pokémon;; Primeape lvl. 43


Woensdag  11:00 AM
Het was een mooie dag en het was tijd voor de tweede safari tour van de dag. Deze werd meestal wat drukker bezocht dan de eerst tour om 9 uur. Veel mensen vonden dat veel te vroeg. Jacob was echter elke dag om 6 uur uit zijn bed om de Pokémon te voeren en te verzorgen. Voor hem was het dus niet zo vroeg. Geduldig wachtte de jongeman bij het receptie gebouw. Er stond drie jeeps klaar, elk met open dak en zitplaatsen voor vier personen en een bestuurder. De drie bestuurders stonden bij elkaar en rookten een sigaretje. Jacob rookte niet, naast het feit dat hij het een onsmakelijke gewoonte vond, was het in zijn ogen ook niet echt veilig als je op een algemeen droge steppe werkte.

De mensen begonnen te arriveren en hij groette iedereen vriendelijk. Alle mensen moesten van te voren reserveren, dus checkte hij namen af of het klembord in zijn handen. Hmm, de Kimono familie was met één meer, maar de Garou familie met één minder, dus dat loste zichzelf mooi op! Altijd lastig als mensen opeens met meer kwamen. Jacob wierp een blik op zijn horloge en zag dat het al twee over elf was. "Zou u allen plaats willen nemen in de jeeps? Dan kunnen we vertrekken!" Iedereen hees zich met meer of minder moeite in de wagens en Jacob klauterde behendig op de voorstoel van de voorste jeep. De wagens gromden en de karavaan vertrok in een lichte stofwolk. Let the tour begin!

OOC;;
Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit topic. Je karakter moet IC van te voren gereserveerd hebben, dit kan ook door ouders/verzorgers gebeurt zijn. IC kost deze tour 20 Pokédollar, maar om dit topic toegankelijk te houden voor iedereen, zal er OOC geen geld worden afgetrokken. Als je karakter eigenlijk erg arm is, kan je ook zeggen dat hij/zij een coupon met korting heeft, of de tour heeft gewonnen o.i.d.
Made by Kíli @ Kickstart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayaka Hono

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 27
Woonplaats : zwolle
Registratiedatum : 23-02-14
Aantal berichten : 26
Pokédollars 250
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Safari Park Wildlife Tour   zo jun 22, 2014 12:37 pm

Een zacht briesje speelde met Ayana haar korte, bruine haren terwijl ze naar het receptiegebouw van de Safari Zone. Een tijdje geleden had het meisje besloten dat ze wat meer inspiratie wilde om te schilderen, en hoewel haar vader het erg gevaarlijk vond klinken, had Aya een reservering gemaakt bij een Safari Tour. Een redelijk oude camera hing om de nek van het meisje. Voor de wat oudere mensen was de camera te herkennen als een polaroid camera, voor de jongere mensen was het een oeroud ding uit vergeten tijden. Voor Aya zelf was het een voorwerp dat vroeger van haar moeder was geweest en wat ze nu nog altijd gebruikte om beelden vast te leggen wanneer ze op dat moment geen schildergerei bij zich droeg. Bij deze Safari was de mogelijkheid tot schilderen ook miniem, omdat ze in een auto zouden zitten waar ze niet uit mochten. De camera was dus de perfecte oplossing om mooie beelden te schieten die ze dan later zou kunnen schilderen.

Ze was mooi op tijd, als één van de eersten leek ze bij het receptiegebouw te arriveren. Ze begroette de al aanwezige mensen en wende zich tot de reisleider. 'Goedemorgen, Ayana Kono, ik heb gereserveerd voor één persoon.' Eigenlijk had ze haar vader mee willen slepen, maar die had geweigerd onder de smoes dat er toch iemand op de camping moest letten. Zij wist wel beter; hij durfde gewoon niet. Ach, des te meer reden voor haar om een paar mooie plaatjes te schieten met haar camera, dan kon ze hem laten zien wat hij allemaal had gemist en misschien wilde hij de volgende keer dan wel gewoon mee. Rond elf uur werd iedereen verzocht naar de Jeeps te gaan en Aya keek welke van de drie auto's niet meteen vol stroomde. Sommige mensen waren in groepen gekomen, sommigen waren alleen, net als Aya. Ze besloot plaats te nemen in de eerste Jeep, bij de gids, zodat ze hem onderweg vragen kon stellen en hem kon verzoeken de Jeep te stoppen als ze een mooi beeld tegen kwamen voor op de foto. Al gauw waren de auto's vol en begon de stoet te rijden. Opgetogen keek Aya in het rond, klaar om de eerste wilde Pokémon te spotten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owen Zhi

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Registratiedatum : 18-02-14
Aantal berichten : 71
Pokédollars 180
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Safari Park Wildlife Tour   zo jun 22, 2014 2:20 pm

Het was een cadeautje geweest van zijn ouders, deze safari tour. Eigenlijk alleen van zijn moeder, vermoedde Owen, want zijn vader had nauwelijks de moeite genomen hem te feliciteren met zijn behaalde diploma. Owen had beide niet bedankt voor het cadeau. Hij vond het niet meer dan terecht dat ze hem een cadeau gaven voor zijn behaalde resultaten en zijn vader... nuja, wat stelde die nou helemaal voor? Brute kracht, een leuk uiterlijk en de herseninhoud van een Piloswine. Hij had het niet voor niets nooit verder geschopt dan arbeider in de houtfabriek. Hij was gewoon jaloers.

Owen liep linea recta naar de reisleider toe, maar nam ondertussen wel de andere mensen in zich op. Dat was nu eenmaal zijn gewoonte: goed rondkijken, en met elke stap die hij zette iets nieuws leren. Er stond een meisje voor hem met een oud polaroid camera om haar nek. Hij herkende de camera van afbeeldingen die hij tegen was gekomen toen hij zich had ingelezen in het Safari Park. Jaren geleden liepen er heel wat meer mensen met zo’n camera rond om foto’s te maken van de semi-wilde Pokémon.
Hij wachtte geduldig tot het meisje zich had laten registreren door de reisleider en stelde toen zichzelf voor: ‘Owen Zhi, ook één reservering.’ Hij wachtte tot de reisleider de goede naam had gevonden en zonderde zich toen een beetje van de groep af.

Toen ze even na elven in de jeeps mochten gaan zitten, nam hij plaats in de eerste jeep, omdat die het dichtste bij hem stond. Hij hoopte dat ze wat Pokémon uit andere regio’s tegen zouden komen. Hij had gelezen dat die hier rondliepen, maar welke het precies waren wist hij niet. Deed het er eigenlijk wel toe welke Pokémon hij tegen zou komen? Zo, zittend in de jeep, zou hij ze toch alleen van een afstand kunnen zien en niet eens écht in hun natuurlijke habitat. Hij overwoog om te vragen of hij hier kon werken, zodat hij de Pokémon van dichterbij zou kunnen zien. Dat zou heel wat interessanter zijn dan hier in een jeep te zitten met drie andere mensen die waarschijnlijk opgewonden zouden gaan gillen zodra er een Pokémon in beeld kwam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com/
Ilari Thorsen

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : Somewhere over the rainbow
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 93
Pokédollars 575
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Safari Park Wildlife Tour   ma jun 23, 2014 4:25 pm

Ilari had wat extra geld gekregen van zijn ouders, als cadeautje dat hij zijn diploma had gehaald. Ze vonden dat beter dan dat ze gewoon iets voor hem zouden kopen of reserveren en waarschijnlijk was zijn zuinigheid één van die redenen. Hij kon zelf wel bepalen waar hij zijn geld aan uitgaf, en gek genoeg voor Ilari's doen was die keuze snel gemaakt: op een safari tour gaan. De jongeman had nu wel genoeg afbeeldingen gezien van Pokémon in zijn boeken en hij wilde ze wel eens zien in hun natuurlijke omgeving. En wat was er natuurlijker dan de Safari Zone, niet al te ver weg van zijn eigen woonplaats? Hij had tijdig de boot naar Fuchsia City genomen en van daaruit was hij met het openbaar vervoer bij de Safari Zone aangekomen.

Eenmaal aangekomen bij de Safari Zone begon Ilari rond te kijken, op zoek naar de reisleider. Toen hij hem eenmaal had gevonden stonden er nog twee mensen voor hem in de rij, maar hij had geduld. De twee personen voor hem stelden zichzelf voor en meldden hun reservering. Al snel was Ilari degene die zich moest melden. “Ilari Thorsen, ik heb ook voor één persoon gereserveerd,” zei hij, waarna hij even wachtte tot de reisleider richting de jeeps gebaarde. Aangezien de andere twee jeeps al redelijk vol waren besloot hij maar om in de voorste te gaan zitten, waar de andere twee die daarnet nog voor hem hadden gestaan ook zaten. Hij ging achter de anderen zitten en wachtte af tot de jeeps begonnen te rijden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
NPC AccountPROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Safari Park Wildlife Tour   zo jun 29, 2014 11:45 am

Naam;; Jacob Heartling

Geslacht;; Man

Leeftijd 27 jaar

Seksualiteit;; Heteroseksueel

Status;; Single

Woonplaats;; Fuchsia City

Functie;; Tour Guide in de Safari Zone

Pokémon;; Primeape lvl. 43


De drie tieners waren in de eerste jeep gaan zitten, dus glimlachte Jacob even vriendelijk naar hun toen hij instapte. Wat fijn dat de jeugd interesse had in Pokémon! Zeker in zo'n vrij, natuurlijke omgeving als het Wildpark. Ze reden 5 minuten, terwijl ze de bebossing al gauw achter hun lieten en de steppe opreden. Jacob pakte de vierkante walkie talkie speaker die voor hun hing en drukte op het knopje. "Welkom bij de Safari Zone Wildpark Tour! Ik ben Jacob en zal vandaag jullie gids zijn. We zullen onderweg een aantal keer stoppen, dan is er tijd om iets te drinken en vragen te stellen. Ik wil u er op wijzen dat u ten alle tijden in de auto moet blijven zitten, voor uw eigen veiligheid. Bent u in het bezit van een Pokémon? Dan moet ik u helaas vragen deze de gehele tour in hun Pokéball te houden." Jacobs stem was duidelijk te horen door de speakers die in elke jeep hingen. Ondertussen hotste de jeep verder over het redelijk vlakke zandpad.

"Toen de regering in 2007 besloot dat er geen wilde Pokémon meer gevangen mochten worden, sloot de Safari Zone zijn deuren. In 2010 zijn we heropend als Wildpark. Al 24 jaar zijn we een beschermd natuurgebied en Pokémon opvang. We hanteren een gericht fokprogramma om bedreigde Pokémon soorten te beschermen en daarnaast vangen wij per jaar meer dan 100 Pokémon op die het slachtoffer zijn geworden van een werkongeluk of die zijn gered van de illegale handel." Jacob zweeg even, hij wilde de mensen niet teveel overstelpen met informatie. Het was één ding om voor de Pokémon te zorgen die hier leefden, maar elk jaar weer kregen ze mishandelde, uitgehongerde of gewoon gedumpte Pokémon in hun opvang. Deze Pokémon hielden ze voor een groot deel apart van de wilde Pokémon, domweg omdat de meesten niet wisten hoe ze in het wild moesten overleven.

Jacob spotte iets in zijn rechter ooghoek en keek gauw opzij. Aha! Snel drukte hij het knopje van de speaker weer in. "Als jullie nu naar rechts kijken, zien jullie een kleine groep Donphan. Er is één mannetje en drie vrouwtjes. Je kan het verschil zien aan de slagtanden. Die van het mannetje kunnen wel een meter langer worden dan die van de vrouwtjes. Deze Pokémon zijn vrij kalm, maar als ze aanvallen rollen ze hun enorme lichaam op en voeren ze een rollende Tackle uit. Deze aanval is sterk genoeg om een huis neer te halen." Jacob keek naar de vier Pokémon. Ze stonden zo'n 30 meter verderop en deden zich te goed aan één van de weinige bomen die op de steppe stonden. Ze leken erg op de Afrikaanse olifant; grote oren, tussen de 2.5 en 3 meter hoog, lange slagtanden. Gelukkig waren er geen Phanpy bij, door jonkies werden ze altijd zo agressief.

OOC;;
Je kan nog steeds deelnemen aan dit topic! De voorste jeep zit nu vol: de chauffeur en Jacob zitten voorin, Ayaka, Owen en Ilari zitten achterin. Wil je dus deelnemen aan dit topic, dan zal je moeten beschrijven dat je op tijd was en plaats nam in de tweede of derde jeep.
Made by Kíli @ Kickstart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owen Zhi

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Registratiedatum : 18-02-14
Aantal berichten : 71
Pokédollars 180
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Safari Park Wildlife Tour   za jul 05, 2014 7:37 pm

Nadat er nog een ander persoon bij hen in de auto was gestapt, besloot de gids, die zich voorstelde als Jacob, dat het tijd was om te vertrekken. Na het gebruikelijke welkomstpraatje met het benoemen van de belangrijkste do’s and don’t’s, begon hij de geschiedenis van het Wildpark uiteen te zetten. Owen luisterde maar half, want hij had zodra hij zijn ticket had gekregen al het een en ander over het park opgezocht, waardoor hij de geschiedenis dankzij zijn scherpe herseninhoud al grotendeels kende.

De jeep hobbelde en bobbelde over het oneffen wegdek van het park, terwijl Owen om zich heen keek om een glimp op te vangen van de eerste Pokémon van die dag. Hij begon de tour al te verwensen, omdat hij had verwacht al eerder een Pokémon te zien, toen Jacob weer begon te praten: hij had Donphan gespot!
Owen keek snel naar rechts en zag het groepje bestaande uit vier Donphan. Hij zag inderdaad dat de drie vrouwtjes kleinere slagtanden hadden, al waren het nog steeds gevaartes waar ze menig mens aan konden rijgen.

‘Dat is precies wat het gemiddelde boekje zegt,’ merkte Owen op toen de gids was uitgepraat. Owen genoot er altijd van wanneer hij dingen wist die andere mensen niet wisten, maar hij hoopte vandaag toch ook weer net wat meer te leren dan hij zelf al had geleerd op en buiten school. ‘Waaruit bestaat de huid van een Donphan precies? Zoals je weet kan een Raichu een gewone Indiasche olifant zonder problemen vellen met zijn elektriciteit, maar een Donphan zal daar helemaal niets van voelen. Waar komt dat door? Opgerold wordt hij wel eens vergeleken met een autoband, bestaat een gedeelte van zijn huid dan ook uit een rubber-achtig materiaal dat net als rubber geen elektriciteit geleidt? En zijn er ook wel eens tests gedaan om de huid van een Donphan toe te passen in de banden-industrie, misschien?’
Owen keek de tourleider vragend, maar ook enigszins uitdagend aan. Hoewel hij graag het antwoord wilde weten, was het ook altijd goed voor zijn ego als hij mensen door middel van zijn vragen in verlegenheid kon brengen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com/
Gesponsorde inhoudPROFIEL
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Safari Park Wildlife Tour   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Safari Park Wildlife Tour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» 彡Meeting Park Berg en Bos 29/06/14 [Afgelopen]
» Going On Safari

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: General Area :: Archive :: Archive 2014-