IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Cinnabar Training Tour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
NPC AccountPROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Cinnabar Training Tour   wo jun 18, 2014 12:15 pm

Naam;; Noah Hyroshi

Geslacht;; Man

Leeftijd 38 jaar

Seksualiteit;; Heteroseksueel

Status;; Getrouwd

Woonplaats;; Cinnabar Island

Functie;; Cinnabar waarnemer en Battle Tour guide

Pokémon;; Onix lvl 45  ||  Arbok lvl 43  ||  Charizard lvl 53


Vrijdag  10:00 AM
De brede, grote man zat voorovergebogen op een enigszins krakkemikkige stoel. In zijn grote, knoestige handen hield hij een jachtgeweer, dat hij met een doet aan het poetsen was. Een grote Arbok lag om zijn benen en de stoel gewikkeld. Zijn Onix lag naast het huis, als een geordende stapel stenen. Zijn Charizard hield hij in zijn Pokébal. Die liet hij alleen naar buiten als het moest. In tegenstelling tot zijn andere twee Pokémon, was Charizard afkomstig uit het wild. Hij had hem als Charmeleon gevonden op het eiland, zwaar gehavend en op sterven na dood. Noah had hem, tegen alle regels in, meegenomen, verzorgt en gehouden. Hij luisterde redelijk, maar aangezien er vandaag een tour groep kwam, wilde Noah het niet riskeren dat zijn Charizard hem vandaag zou flippen. Over de tour groep gesproken..

Noah keek op en zag een middelgrote, enigszins roestige boot aanmeren bij de kleine pier vlakbij zijn huis. Noah stond op en Arbok wikkelde zich met een verbazende snelheid omhoog naar zijn schouder. Met de Pokémon om zijn linkerbeen en lichaam gewikkeld, liep de man naar de boot. "Dag Fresco!" groette hij de grijsbaardige kapitein, die hem een brede, gerimpelde glimlach schonk en zijn knoestige hand op stak. "Dag Noah. Heb er weer een paar voor je hoor!" De scheepsjongens legden een loopplank uit en een stuk of zeven trainers liepen, al dan niet onzeker, via de plank aan land. "Welkom op Cinnabar Island," sprak Noah bars toen iedereen aan land was. "Mijn naam is Noah Hyroshi en het is mijn taak om jullie in leven te houden zolang jullie hier zijn. Er gelden hier vier regels en ik verwacht dat jullie je hier ten alle tijden aan zullen houden," bulderde hij verder.

"Één. Blijf ten alle tijden bij de groep. Denk als een leger, jullie doen niks zonder dat ik het zeg! Twee. Daag geen Pokémon uit die je niet aan kan! De meeste Pokémon op dit eiland zullen eerder vluchten dan vechten, ik houd jullie wel uit de buurt van de grootste bullebakken. Dat brengt me bij punt nummer drie: als je het niet red, VRAAG HULP!" De laatste twee woorden bulderden over het eiland. "Wees niet zo'n sukkel die denkt dat hij alles zelf kan. Je Pokémon kan en zal sterven als je te laf of te trots bent om hulp te vragen! En vier: Er mogen GEEN Pokémon worden gevangen! Als ik dat in de smiezen krijg heb je niet alleen een rechtszaak aan je broek hangen, maar, dan krijg je ook met mij te maken." Zijn ogen gleden priemend over de trainers die voor hem stonden. De man zetten zijn handen in zijn zij en strekte zich uit tot zijn volle 1 meter 93. "Goed dan. Zijn er nog vragen?"

OOC;;
Welkom iedereen! De boot richting Cinnabar vertrekt om 09:00 uur vanuit Vermillion City, maakt na drie kwartier een tussenstop op Seafoam om overstappers vanuit Fuchsia City op te pikken en vaart dan door naar Cinnabar. Gehoorzaam de regels, anders zet Noah je zonder pardon op de boot terug. De 'tour' zal drie uur duren en op verschillende plekken op het eiland zal er de mogelijkheid zijn om te trainen. Houd rekening met het level van je Pokémon en probeer het realistisch te houden!
Made by Kíli @ Kickstart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owen Zhi

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Registratiedatum : 18-02-14
Aantal berichten : 71
Pokédollars 180
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Cinnabar Training Tour   zo jun 22, 2014 1:14 pm

Owen kon niet wachten tot hij een Tentacruel had. Hoewel zijn Tentacool ook wel wat interessante eigenschappen had, was een Tentacruel natuurlijk in feite gewoon de verbeterde versie van zijn pre-evolutie. Nog veel interessanter, echter, vond Owen het evoluatieproces. Hij had er natuurlijk wel lessen over gehad op school, maar het was iets heel anders als je eigen Pokémon evolueerde. Hij hoopte er met zijn neus bovenop te staan en te zien hoe de twee tentakels van zijn Tentacool zich vermeerderden tot misschien wel 80 tentakels. Het aantal tentakels was wel iets wat hem zorgen baarde. Niet elke Tentacruel had evenveel tentakels, wat als zijn Tentacruel er maar veertien had? Het beest zou niets waard zijn, of wel?

Zijn nieuwsgierigheid naar hoe zijn Tentacruel eruit zou komen te zien, was de reden dat hij vandaag op de boot stond die hem naar Cinnabar zou brengen. Hij wist niet hoe hij het trainen van een Pokémon aan moest pakken, dus leek dit een goede kans om daar achter te komen. Hier had hij de kans om andere trainers te observeren, maar ook om zonder al te veel gevaar tegen een aantal sterke Pokémon te vechten. Hij schrok er enigszins voor terug om op eigen houtje in grotten en water op zoek te gaan naar Pokémon om tegen te vechten. Bovendien was dat verspilling van zijn tijd: hier had hij vele malen meer kans om een sterke Pokémon tegen te komen waartegen hij kon vechten. Correctie: waartegen zijn Tentacool kon vechten.

De gammele boot meerde aan en de loopplank werd uitgelegd. Owen gaf zijn ogen goed de kost terwijl hij het vaste land op liep, per slot van rekening was hij hier nog nooit geweest en was elke nieuwe omgeving een teken dat hij naar zijn eigen bescheiden mening nog lang niet genoeg kennis had vergaard, hoeveel hij ook al over het eiland had gelezen.
De man, die blijkbaar Noah heette, heette hen welkom en begon bars de regels op te noemen waaraan ze zich moesten houden. Owen plaatste hem automatisch in het hokje “mensen-die-goed-zijn-in-wat-ze-doen-maar-totaal-geen-ambitie-hebben”. Ach ja, die mensen moeten er ook zijn.
Owen luisterde uitdrukkingloos naar de regels, al werkten zijn hersenen zoals gewoonlijk op volle toeren. Hij was het eens met Noah dat het dom was van bepaalde mensen om te denken dat ze problemen zelf op konden lossen. Hij vond echter ook dat die regel niet voor hem gold: hij was geen sukkel en kon zijn zaakjes wél prima zelf oplossen. Niet dat er iets op te lossen zou zijn, want hij was er niet het persoon naar om zichzelf in de nesten te werken, daar was zijn IQ veel te hoog voor.

Toen Noah vroeg of er nog vragen waren, zei Owen niets. Hij had geen vragen en als hij die wel had, dan achtte hij de grote meneer met de nog grotere mond niet waardig genoeg om hem om een antwoord te vragen. Hij wilde dat de toer zou beginnen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com/
Ren Ryuu

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Cinnabar Training Tour   zo jun 22, 2014 2:20 pm

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.


Het was nu bijna een week geleden sinds Ren zijn eerste Pokémon ontvangen had. De Mareep bleek een snelle leerling te zijn, maar zoals elke starter Pokémon was zijn level nog niet erg hoog. Daarom had hij besloten om naar Cinnabar Island te reizen om mee te doen aan de trainingen die daar georganiseerd werden. Zijn ouders waren eerst een beetje nukkig geweest dat zijn zoon aan zo'n civiele onderneming mee zou doen, maar toen Ren hun er op wees dat Cinnabar Island een ideale trainingslocatie was en het waarschijnlijk te gevaarlijk zou zijn om alleen te gaan, stemden ze in. Hoewel Ren nu 18 jaar was en technisch gezien de toestemming van zijn ouders niet meer nodig was, wilde hij toch graag dat zijn ouders instemden met zijn onderneming.

Enfin, dit was de reden dat Ren zich op een enigszins gammele boot richting Cinnabar bevond. Hij was vanaf Fuchsia naar de Seafoam Islands gereisd, waarna hij was overgestapt op de boot naar Cinnabar. Op Seafoam was hij nog snel even het breeding centrum ingelopen, maar tot zijn zware teleurstelling hadden ze alleen een Krabby en twee Magicarp. De Krabby was wel al level 21, wat hem een grote voorsprong kon geven. Plus dat Krabby evolueerde op level 28. Maar aan de andere hand was hij niet zo zeer een Water Pokémon nodig voor de Gyms. Eerder een Grastype. Vanwege zijn starter had Ren zijn zinnen al gezet op de Watergym in Cerulean, maar dat vergde nog behoorlijk wat training.

De boot meerde aan en ze werden begroet door een enorme, norse man. Ren liep voorzichtig de loopplank af. Hij droeg zwart lederen schoenen, een nette, zwarte broek en een witte blouse waarvan hij de mouwen had opgerold tot zijn ellebogen. Voor hem was dit vrij casual, maar toch had Ren het idee dat hij wat overdressed was in vergelijking tot de rest. Ondertussen was de man zijn uitleg begonnen. Hoewel Ren de toon nogal aanstotelijk vond - was dat geschreeuw nu echt nodig? - luisterde hij respectvol. Deze man had hier duidelijk de leiding en de grote Arbok die om zijn lichaam gewikkeld zat zag er gezond en goed getraind uit. Daar kon hij zeker wel respect voor opbrengen.

"Goed dan. Zijn er nog vragen?" blafte de man uiteindelijk. Het bleef even stil in de groep, maar toen stak Ren even zijn hand op. "Is het een mogelijkheid dat u ons naar plekken brengt waar Pokémon leven die qua type nadelig zijn tegen onze eigen Pokémon?" Ren keek de man vragend aan. Misschien dat Noah dit zelf al had bedacht, maar het leek hem geen kwaad te kunnen om er even naar te informeren. Ren wilde zijn training het liefst zo tactisch mogelijk indelen. Hij wilde niet dat Ensio zijn krachten verspilde aan een Steenpokémon, als hij ook tegen Vlieg- of Waterpokémon kon vechten.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
NPC AccountPROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Cinnabar Training Tour   zo jun 29, 2014 12:01 pm

Naam;; Noah Hyroshi

Geslacht;; Man

Leeftijd 38 jaar

Seksualiteit;; Heteroseksueel

Status;; Getrouwd

Woonplaats;; Cinnabar Island

Functie;; Cinnabar waarnemer en Battle Tour guide

Pokémon;; Onix lvl 45  ||  Arbok lvl 43  ||  Charizard lvl 53


Iedereen luisterde braaf naar zijn uitleg. De één leek wat angstiger dan de ander, maar dat was altijd wel zo. De meeste mensen die hier kwamen trainen waren tussen de 18 en 25 jaar oud en er waren altijd wel van die snotneuzen bij die dachten dat ze alles wel aankonden. Anderen waren juist nog nooit de stad uit geweest en waren bang voor elk steentje dat op een Geodude leek. Tot zijn lichte verbazing stak één jongen zijn hand op toen hij vroeg of er vragen waren. "Ja?" blafte hij, terwijl hij de jongen in zich opnam. Dit was duidelijk een stadsjongen met teveel centjes op zak. "Is het een mogelijkheid dat u ons naar plekken brengt waar Pokémon leven die qua type nadelig zijn tegen onze eigen Pokémon?" Noah keek hem even uitdrukkingsloos aan, maar van binnen was hij aardig verbluft. De meeste trainers die hier kwamen konden nog geen Magicarp van een Onix onderscheiden. "Dat was ik al van plan, jongeman," sprak hij zelfgenoegzaam. "Ik breng jullie eerst naar de zuidzijde van het eiland. Daar vinden we veel Grond- en Steensoorten. Je kan het natuurlijk ook altijd in de zee zoeken, waar genoeg Watersoorten te vinden zijn. Je moet zelf maar de inschatting maken of je een Pokémon uit wil dagen of niet. De meesten doen niks tot jij wat doet."

Noah sloeg zijn armen over elkaar. "Dan gaan we nu maar eens." Hij draaide zich om, zijn Arbok nog altijd om zijn lichaam gewikkeld. Hij marcheerde richting het zuiden en floot ondertussen op zijn vingers. De berg stenen naast het huis, zo'n 30 meter verderop, kwam in beweging. De enorme Onix cirkelde om het huis heen en bewoog zich als een enorme stenen slang in de richting van de groep. Eenmaal dichtbij genoeg stak Noah zijn rechterarm uit met een Pokéball in zijn hand. De Pokémon verdween in een rode waas en werd de Pokéball in gezogen. Het enige wat overbleef was een groot stuk omgewoelde aarde. Er was een reden dat niet veel mensen een Onix hadden, al helemaal niet in de stad. Ze waren gewoon te groot en te lomp. Hier op Cinnabar waren ze echter aardig op hun plek. Noah wierp even een blik achterom om te checken of de groep hem nog steeds volgde. Toen dit het geval was marcheerde hij door. De groep liep ongeveer 10 minuten, tot ze bij een soort stenenstrand aankwamen. Het strand was vanaf de zee ongeveer vier meter breed, waarna het weer overging in harde, vulkanische grond en rotsen. "Oké," bromde Noah, "We blijven hier ongeveer een half uur. Als je zoekt vind je hier Krabby, Sandshrew, Geodude, Tentacool en misschien een Sandslash. Leef jullie uit, maar denk aan de regels!" Noah liep naar een grote steen en plofte daar neer. Zijn Arbok wikkelde zich van Noahs lichaam af en ging op jacht naar Rattata.


OOC;;
Je kan nog deelnemen aan dit topic. Beschrijf gewoon dat je er al bij was (aangezien laat komen niet mogelijk is). Denk eraan dat de Pokémon hier meer op dieren gebaseerd zijn, dus denk daar ook aan bij de grootte enzo.
Made by Kíli @ Kickstart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owen Zhi

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Registratiedatum : 18-02-14
Aantal berichten : 71
Pokédollars 180
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Cinnabar Training Tour   za jul 05, 2014 12:04 pm


Een andere jongen had wel een vraag. Owen bekeek hem met minachting: zwart half lang haar, prima, maar een witte blouse en nette leren schoenen? Wist deze persoon dan niet dat kleding bedoeld was om de mens warm te houden en liever zo min mogelijk tot last moest zijn tijdens een dergelijke omstandigheid als een training? Of geloofde de jongeman daadwerkelijk dat uiterlijk belangrijker was dan kennis als het op aanzien en succes aankwam?
De jongen vroeg of het mogelijk was dat ze naar de plekken gebracht zouden worden waar hun Pokémon qua type in het voordeel waren, waarop het antwoord was dat dat inderdaad het plan was. Owen snoof minachtend en zei laatdunkend tegen de keurig gekleedde persoon: ‘Je Pokémon zal nooit excelleren als je hem niet in ongunstige omstandigheden laat vechten.’  

‘Dan gaan we nu maar eens,’ zei Noah niet lang daarna. Hij draaide zich om en marcheerde – er was geen ander woord voor zijn looppas – weg. Ondertussen floot hij op zijn vingers om zijn Onix in beweging te brengen. Owen keek geboeid naar de stenen slang, die aan zijn ronde vormen te zien al aardig wat levels gegroeid was. Zijn grijze kleur wees er echter op, dat hij nog lang niet uitgeleefd was, oudere Onix die nooit tot Steelix waren geevolueerd waren immers bijna zwart als onyx. Hij vroeg zich af hoe diep het steen ging. Het kon niet zo zijn dat een Onix voor de volledige honderd procent uit stenen bestond, want ergens moesten aderen lopen en een hart – en hoe kon hij ademhalen zonder longen? Misschien moest hij het toch maar aan de barse trainer vragen...

Ze liepen verder toen de Onix in zijn Pokéball was verdwenen. Na zo’n tien minuten lopen kwamen ze aan bij een stenenstrand. Owen nam het gebied in zich op en vroeg zich af waar hij zijn Tentacool zou gaan trainen. Veel keuze had hij niet, want een Tentacool zonder water was ongeveer precies hetzelfde als een vis op het droge. Ondanks de woorden die hij tegen de arrogante jongeman had gesproken, hoopte hij wel dat er Geodude in de buurt van de zee liepen, zodat zijn Tentacool hen vanuit zee kon aanvallen. Het was zijn eerste echte training met 01010100-1 en hij voelde er weinig voor om dan meteen al in een gevaarlijk gevecht met andere, sterkere, Tentacool te geraken.

Zodra trainer Noah was uitgepraat, liep Owen naar de zee toe en haalde hij de pokéball van 01010100-1 uit zijn tas. Hij drukte op het knopje dat de bal opende en in een flits lag 01010100-1 in het water, met rood glanzende bollen op zijn hoofd en uitdrukkingloze ogen. Owen gluurde naar de andere trainers. Hoe moest hij de training aan gaan pakken? Hoe vond hij een zwakke Geodude die niet te sterk was voor een Tentacool van level 5?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com/
Gesponsorde inhoudPROFIEL
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Cinnabar Training Tour   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cinnabar Training Tour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [DAG 3] Training
» Training
» Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Scythepaw´s eerste training

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: General Area :: Archive :: Archive 2014-