IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Celadon's Club Life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
NPC Account

avatar

PROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Celadon's Club Life   wo jun 18, 2014 8:47 pm

Naam;; Yue "Jade" Kensyu

Geslacht;; Vrouw

Leeftijd 24 jaar

Seksualiteit;; Heteroseksueel [denken we]

Status;; Vrijgezel [Op het moment. Geloof ik]

Woonplaats;; Celadon City

Functie;; DJ @ Club Life

Pokémon;; Minun & Plusle lvl 18


Zaterdag  23:00 PM
De deuren waren al weer een uurtje open, maar meestal werd het een uurtje na openingstijd pas echt druk. Zoals nu dus. De club stroomde langzaam vol, net als de alcohol die stroomde. Hoewel Er vanaf 16 jaar gedronken mocht worden in Kanto, wilde Club Life de jonkies liever buiten de deur houden. Die waren vaak zo lastig. Club Life moest juist gezellig zijn! Jade zwiepte haar lange, blonde haren naar achter. Het was zover, ze mocht draaien! Ze liep de DJ box in, die werd afgeschermd door kogelvrij glas en greep de microfoon: "Hallo Celadon City! Hebben we er weer zin in vanavond!" De mensen beneden joelden en Jade plugde behendig haar koptelefoons in. "Then let's get this party started!" riep ze door de microfoon, terwijl ze een goede beat in zette. Ze zou de mensen eens laten dansen vanavond!

OOC;;
Om mee te kunnen doen aan dit topic moet je karakter minstens 18 jaar oud zijn. Er staat een rij voor de deur, maar je zal niet veel langer hoeven wachten dan 10 minuten. Een kwartier, als je pech hebt. Een beveiliger zal je naar je ID vragen, maar daarna is het party time!
Made by Kíli @ Kickstart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegle Hylda

Aegle Hylda

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 18
Registratiedatum : 26-03-14
Aantal berichten : 29
Pokédollars 500
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   di jun 24, 2014 5:59 pm

I'm radioactive, radioactive
Welcome to the new Age, to the new Age
Aegle keek op haar horloge en zag dat het bijna half elf was, wat betekende dat het in de discotheek nu drukker zou gaan worden. Nog steeds blij met het feit dat ze haar Pokemon-Licentie had gekregen trok ze haar zwarte leren laarzen aan, die ze al zo lang had dat het leer beetje bij beetje was gevormd naar haar voeten. Ze keek naar haar headset, die ze nu natuurlijk niet ging meenemen, en zuchtte zachtjes. Op haar kast lagen de kleren die ze de volgende dag zou gaan aantrekken, zoals gewoonlijk een zwarte broek met een wit shirt en een zwarte colbert. Ze reikte naar de colbert en trok die aan, meteen toen de zachte stof haar armen aanraakte voelde het vertrouwt. Aan de riem die ze omhang hing de Pokeball van haar eerste Pokémon, en een paar kleine, lege zakjes. Nadat Aegle alles had nagekeken verliet ze haar appartement en liep richting de trap, gelukkig voor haar woonde ze op de tweede verdieping en niet de bovenste, want de lift was defect. Haar auto die ze had gekregen van haar ouders stond buiten, een donkerblauwe Jeep die naar haar gevoel erg prettig reed. Op weg naar haar vervoer middel keek ze nog een keer de tijd na, kwart voor elf, de blondine ontgrendelde de auto en stapte in. Gelukkig voor haar was het best rustig onderweg en er was nog genoeg plek bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats, ze stapte uit, gooide de deur met een klap dicht en deed de auto weer op slot. Het zachte getik van haar laarzen klonk zachtjes op een gelijk ritme, terwijl de muziek van de discotheek luider en luider werd.

Al snel was de ingang te zien maar jammer genoeg was de rij best lang dus met een zucht ging ze alvast in de rij staan, de muziek klonk al luid in Aegle's oren terwijl de beveiliger helemaal vooraan de rij van iedereen zijn of haar ID's aan het bekijken was. Snel ging de jonge vrouw wat rommelen in haar handtas die ze had meegenomen en haalde haar ID eruit, de rij leek voorbij te vliegen want al snel was Aegle aan de beurt. Ze liet haar ID aan de bewaker zien die het goedkeurde en haar naar binnen liet, gellukkig, heb ik dat achter me, dacht de blondine. Ze stopte haar ID weer in haar tasje en ging ergens in een hoekje staan, genieten van de beat en kijken of er nog een bekend iemand was. Tussen de harde muziek door hoorde ze iets van 'Black Market' en 'Elektro City' geïnteresseerd probeerde ze verder te luisteren maar jammer genoeg was diegene nergens meer te horen, dat zou ze eens moeten heengaan, de Black Market.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ilari Thorsen

Ilari Thorsen

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : Somewhere over the rainbow
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 93
Pokédollars 575
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   ma jun 30, 2014 11:07 am

De zwartharige jongeman was nooit erg ver weg geweest van de Seafoam Islands. Hij mocht van zijn ouders simpelweg niet te ver reizen in zijn eentje en Ilari's vader was vaak te druk met zijn werk om met zijn gezin ergens naartoe te gaan. Sinds Ilari een Pokémon Licentie had gekregen was dat echter veranderd. Zijn moeder vond dat hij nooit alleen was als hij zijn Pokémon bij zich had en zijn vader was van mening dat Ilari oud genoeg was om voor zichzelf te kunnen zorgen, dus reizen was geen probleem. Het enige wat de jongeman nog moest doen was even opzoeken waar de treinen en de bussen naartoe reden en om hoe laat. Vanaf dat moment was het voor hem gemakkelijk om te reizen. Omdat het Ilari nog niet erg veel uitmaakte waar hij naartoe zou gaan besloot hij gewoon naar een plek te gaan die hem interessant leek en die plaats was Celadon City.

Ilari stopte de meest noodzakelijke spullen die hij nodig zou hebben in de diepe zakken van zijn jas en hij maakte de Poké Ball met Odyle stevig vast aan zijn riem. Nadat hij zijn ouders gedag had gezegd ging hij naar het station en nam de trein naar Celadon City. Omdat het ernaar uitzag dat de treinreis wel even ging duren, sloot Ilari even zijn ogen. Af en toe viel hij een paar minuten in slaap, maar dat stoorde hem voor de rest niet. Toen de trein eenmaal was aangekomen was het een paar minuten voor elf uur. Ilari stapte uit en keek om zich heen. Het was duidelijk een drukke stad, ook al was het nu laat. Omdat de jongeman wat in de trein had geslapen was hij helemaal wakker en voelde hij er weinig voor om een hotel of een herberg te zoeken. De hele nacht over straat wandelen leek hem ook niet zo'n slim idee. Hij begon wel wat te wandelen, en al snel merkte hij een discotheek op: “Club Life”. Hij had niets anders te doen en besloot dus naar binnen te gaan.

Ilari wachtte rustig in de rij voor de discotheek. Het was best druk en hij moest dus een tijdje wachten voordat hij naar binnen mocht, maar hij had geduld. Een paar minuten later stonden er nog maar een drietal mensen voor hem en hij zag dat ze allemaal hun ID lieten zien aan de beveiliger bij de ingang. Ilari was nog naar de zijne op zoek in zijn jaszak toen het zijn beurt was. De beveiliger keek hem sceptisch aan, waarna hij spottend grinnikte. Waarschijnlijk dacht hij dat de korte jongen voor hem hooguit een jaar of zestien was, maar voordat hij de kans kreeg om iets te zeggen haalde Ilari zijn ID tevoorschijn, waar toch duidelijk stond dat hij achttien jaar oud was. Een beetje beschaamd liet de beveiliger hem door. Ergens voelde Ilari zich wat beledigd, maar dat gevoel was al snel over. Toen hij eenmaal binnen was werd hij overspoeld door de harde muziek en het gepraat – of geschreeuw – van de vele mensen om hem heen. Om even aan de drukte te wennen liep hij naar een rustiger hoekje, waar op dat moment alleen maar een meisje met blond haar stond die wat groter was dan Ilari. Hij keek om zich heen, maar hij zag nergens een bekend gezicht en voor de rest leken bijna alle bezoekers zowat uit hun dak te gaan. Ilari was niet van plan om zich tussen de dansers te mengen, aangezien hij niet bepaald gewend was om te dansen op deze muziekstijl. Hij richtte even zijn blik op de jonge vrouw naast hem. Behalve zij was er niemand anders om mee te praten in een straal van een meter, terwijl Ilari er juist wel van hield om een gesprek te voeren, ongeacht de persoon een bekende of een vreemde voor hem was. “Het is best druk hier, hè,” zei hij tegen haar, ook al moest hij harder praten dan normaal om zich verstaanbaar te maken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegle Hylda

Aegle Hylda

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 18
Registratiedatum : 26-03-14
Aantal berichten : 29
Pokédollars 500
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   di jul 01, 2014 7:05 am

Een jongen, misschien net iets jonger dan haar kwam naast haar staan, waarschijnlijk hield hij niet echt van dansen maar waarom zou hij hier dan komen? Ach ja, daar zou Aegle wel ooit achter komen, ooit. “Het is best druk hier, hè,” ze keek naar hem, hij leek eerlijk gezegd voor haar op een zestienjarige maar omdat je hier pas binnengelaten kon worden als je achttien was, was hij dat waarschijnlijk. Ze knikte en zei "ja, het is zelf ook wonderbaarlijk hoe snel mensen dronken kunnen worden" Aegle was nog geen seconde uitgepraat of er kwam een -andere- onbekende en vroeg "hey schat, ga je nog met me dansen?" ze trok haar wenkbrauw op, wie was deze man wel niet? Hij zag er overduidelijk erg dronken uit, uch, waarom vonden de meeste mensen ook dat je alleen het leuk kon hebben als je dronken was? Aegle vond alcohol maar vies, dus ze had eigenlijk geen idee waarom mensen het überhaupt dronken, zij was wel blij dat het niet verplicht was. Met veel moeite stuurde ze de man weg, nu maar hopen dat hij niet terug kwam, ze keek de jongen naast haar weer aan "Ik ben trouwens Aegle en jij bent?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ilari Thorsen

Ilari Thorsen

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : Somewhere over the rainbow
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 93
Pokédollars 575
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   di jul 01, 2014 4:24 pm

De vrouw knikte toen ze reageerde op Ilari's opmerking. "Ja, het is zelf ook wonderbaarlijk hoe snel mensen dronken kunnen worden," sprak ze. Ilari knikte instemmend. “Zeg dat wel, en...” Voordat de jongeman zijn zin kon afmaken sprak iemand anders het meisje aan. Het was overduidelijk dat de man nogal diep in het glas had gekeken. "Hey schat, ga je nog met me dansen?" vroeg hij aan haar. Het klonk alsof deze man de jonge vrouw kende en Ilari keek even naar haar om haar reactie te peilen. Zodra Ilari haar reactie zag wist hij dat deze man waarschijnlijk net zo'n wildvreemde voor haar was als hijzelf. Eerst wilde hij zich er niet al te veel mee bemoeien, maar het kostte toch aardig wat tijd voor het meisje om de man weg te sturen. Net toen Ilari wilde ingrijpen verdween de man weer in de mensenmassa. “...En ze worden er niet bepaald beleefder van,” zei hij. Hij hoopte maar dat dit niet al te vaak voor zou komen, aangezien het toch zwaar vervelend was als random mensen je steeds kwamen storen. "Ik ben trouwens Aegle en jij bent?" Ilari keek haar weer aan toen hij haar vraag hoorde en glimlachte. “Ik ben Ilari,” stelde hij zichzelf voor. “Kom je hier uit de buurt?” vroeg hij, zich te laat beseffend dat dat kon klinken alsof hij haar wel zag zitten. Hij hoopte maar dat ze het zou zien als een gewone vraag om een gespreksonderwerp te hebben, zoals Ilari het bedoeld had.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegle Hylda

Aegle Hylda

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 18
Registratiedatum : 26-03-14
Aantal berichten : 29
Pokédollars 500
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   di jul 01, 2014 5:01 pm

“...En ze worden er niet bepaald beleefder van,” ze knikte instemmend, het was soms wel leuk om vreemden te ontmoeten maar zoals net met die man weer niet. Nadat Aegle zich had voorgesteld, stelde de jongen zichzelf voor als Ilari, een naam die nogal origineel was maar wat had zij daarover te zeggen? Ze knikte even maar keek verbaast op toen Ilari vroeg “Kom je hier uit de buurt?” ze keek hem schuin aan en probeerde uit zijn uitdrukking te peilen wat het doel van de vraag was, al leek te er gewoon op dat hij een ander onderwerp wou hebben. "ik kom uit Saffron, waar kom jij van?" de groep dansende mensen werd steeds groter en groter waardoor de jonge vrouw het een beetje benauwt begon te krijgen, de muziek in Club's waren prima, het enige nadeel was de drukte, tenminste zo zag Aegle het. Ze liep naar voren "ik ga naar buiten, veel te veel mensen hier" riep ze naar de jongen, die inmiddels min of meer naar achter haar stond. Ze wurmde haarzelf door de drukke mensenmassa heen waarbij er soms op haar tenen werd gestaan, zachtjes vloekte ze even toen ze zag dat de neus van haar rechterschoen helemaal was ingedeukt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ilari Thorsen

Ilari Thorsen

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : Somewhere over the rainbow
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 93
Pokédollars 575
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   di jul 01, 2014 5:26 pm

"Ik kom uit Saffron, waar kom jij van?" antwoordde Aegle op de vraag van Ilari. Saffron City... dat was niet zo ver hier vandaan, herinnerde de jongeman zich. Of dat betekende dat ze hier vaker kwam wist hij niet, maar dat maakte hem eigenlijk niet zo veel uit. “Ik kom van de Seafoam Islands,” antwoordde Ilari, waarna hij weer even om zich heen keek. In de paar minuten dat hij had staan praten was het hier veel drukker geworden. Op zich had de jongeman er geen problemen mee om veel mensen om zich heen te hebben, maar dit begon toch wat te veel van het goede te worden. Dat er veel meer mensen waren dan daarstraks was niet het enige probleem. Veel mensen begonnen meer te drinken, en Ilari voelde er vrij weinig voor om omringd te worden door allemaal dronken mensen. “Ik ga naar buiten, veel te veel mensen hier,” deelde Aegle mee. Ilari kon haar geen ongelijk geven. Op dat moment viel het hem op dat ze een Poké Ball aan haar riem had hangen, net als hij, waaruit de jongen concludeerde dat Aegle ook een Pokémon Licentie moest hebben. Voordat hij echter iets kon zeggen viel er iemand tegen hem aan, waardoor Ilari tegen de muur werd gedrukt. Gelukkig voor hem ging de persoon die tegen hem aanviel al snel weer weg en een beetje verward vond Ilari zijn evenwicht weer terug. Het kostte hem slechts een paar tellen om te beslissen dat hij maar hetzelfde ging doen als Aegle: zo snel mogelijk hier vandaan gaan. Voorzichtig liep hij tussen de mensenmassa door, ook al botste er af en toe iemand tegen hem aan. Het duurde even, maar uiteindelijk stond hij dan toch buiten. Ilari had het gevoel dat hij nog nooit zo blij was geweest om frisse lucht in te ademen en even vergat hij dat hij Aegle had willen vragen of zij inderdaad ook een Pokémon Licentie had.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegle Hylda

Aegle Hylda

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 18
Registratiedatum : 26-03-14
Aantal berichten : 29
Pokédollars 500
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   di jul 01, 2014 5:40 pm

Interessant, hij kwam dus van Seafoam, ze was altijd al benieuwt hoe het er daar uitzag, ze zou er later toch heengaan, zeker nu ze een eigen Pokémon had. Ze keek achter haar toen ze haar weg naar buiten wurmde, nieuwsgierig of Ilari zou meekomen, in de eerste instantie leek dat ook maar hij werd al snel geplet tussen de muur waar hun net hadden gestaan en een man. Stilletjes lachte Aegle even, want eigenlijk zag het er best wel grappig uit. Uiteindelijk werd het rustiger doordat ze steeds dichter bij de uitgang kwam, waaruit ze besloot dat mensen liever dicht bij de muziek waren, ach ja, nu werd Aegle in ieder geval minder geplet dan net. Ze stond samen met de jongeman buiten de -veel te- drukke club, de frisse lucht stroomde haar longen binnen en meteen koelde het heerlijk af, dat moet ze echt eens vaker doen, gewoon naar buiten en wat frisse lucht binnenkrijgen. In haar ooghoek zag ze de onmiskenbare vorm van een Pokéball om Ilari's middel, hij was dus net zoals haar een Licentiehouder. Ze keek hem recht aan en vroeg, al was het eerder een bevestiging "jij bent dus zeker een Licentiehouder? Ik ook!" de muziek was gelukkig wat stiller buiten, dus ze hoefde niet de hele tijd te gaan schreeuwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ilari Thorsen

Ilari Thorsen

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : Somewhere over the rainbow
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 93
Pokédollars 575
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   di jul 01, 2014 6:07 pm

Toen Ilari weer wat gekalmeerd was, merkte hij dat Aegle ook buiten stond. Hij keek in haar richting en op hetzelfde moment deed ze haar mond open om iets te zeggen. "Jij bent dus zeker een Licentiehouder? Ik ook!" zei ze. Ilari was een moment lang verward, maar al snel realiseerde hij zich dat ze de Poké Ball aan zijn riem moest hebben gezien, net zoals hij ook de hare had opgemerkt. Er verscheen een grijns op het gezicht van de jongeman. “Dat klopt, ja. Ik heb mijn Licentie wel pas sinds een paar dagen geleden,” antwoordde hij. Hij was blij dat hij niet meer extra hard hoefde te praten, aangezien de muziek hier erg gedempt was. “Ik heb trouwens een Seel. Wat voor Pokémon heb jij?” vroeg hij aan Aegle. Ilari vond het altijd wel interessant om iemand tegen te komen die net zoals hij geïnteresseerd was in Pokémon, zoals in dit geval.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegle Hylda

Aegle Hylda

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 18
Registratiedatum : 26-03-14
Aantal berichten : 29
Pokédollars 500
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   wo jul 02, 2014 6:45 am

Ilari leek wat verward door haar vraag, misschien was hij vergeten dat hij een Pokéball om zijn riem had hangen? De jongen begon in haar opzicht, gek te grijnzen “Dat klopt, ja. Ik heb mijn Licentie wel pas sinds een paar dagen geleden,” er verscheen een glimlach op haar gezicht, eigenlijk leek het net alsof de twee heel wat gelijkenissen hadden! "ik ook!" net toen ze wou gaan vragen wat voor Pokémon hij had zei Ilari het zelf al “Ik heb trouwens een Seel. Wat voor Pokémon heb jij?” een Seel dus, net zoals haar een water soort maar die kan zich wel (min of meer) op het land voortbewegen. "ikzelf heb een Goldeen" er kwam een klein piepje in haar oren, waarschijnlijk door de harde muziek, best wel raar vond ze aangezien ze altijd harde muziek ophad en dan had ze daar nooit last van. Links van haar kwamen meer en meer mensen de Club binnen, jeez dat die plek niet op een moment volraakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ilari Thorsen

Ilari Thorsen

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : Somewhere over the rainbow
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 93
Pokédollars 575
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   wo jul 02, 2014 4:04 pm

"Ik ook!" reageerde Aegle met een glimlach op haar gezicht. Ergens was Ilari wel verrast met dit antwoord. Het was immers erg toevallig dat iemand uit een andere stad met wie hij had staan praten net als hij een Pokémon trainer was. "Ikzelf heb een Goldeen" antwoordde de jonge vrouw op de vraag die Ilari had gesteld. Zij had dus ook een watersoort? Dat was bijna geen toeval meer te noemen! Ilari hoorde het lawaai achter zich steeds luider worden, maar dat was geen wonder, aangezien er nog steeds mensen toestroomden. De jongeman wierp een blik op zijn horloge, waaruit hij opmaakte dat het nog lang geen twaalf uur was en hij realiseerde dat hij best moe was, ondanks de korte dutjes in de trein naar Celadon City. “Ik denk dat ik maar eens op zoek ga naar een plek om de nacht door te brengen,” zei hij half tegen zichzelf.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Celadon's Club Life   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Celadon's Club Life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: General Area :: Archive :: Archive 2014-