IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ren Ryuu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ren Ryuu

Ren Ryuu

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Ren Ryuu   zo jun 22, 2014 11:54 am

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

ID Card

Achternaam: Ryuu  [Dragon]
Voornaam: Ren  [ Romance, love]
Geboortedatum: 08-07-2016
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Man
Lengte: 1.88 meter
Uiterlijke kenmerken:Ren heeft zwart haar met een diepe, blauwe glans. Het is halflang en valt half voor zijn ogen, die lichtblauw zijn. Zijn lichaam is slank en lang. Enigszins atletisch, maar niet echt gespierd. Zijn kledingstijl is netjes; Ren draagt geperste broeken, blouses, colberts en leren schoenen, alles op maat gemaakt natuurlijk. Alles aan zijn uiterlijk vertelt je dat dit een rijke jongen is.

Geboorteplaats: Lilycove City, Hoenn
Huidige woonplaats: Fancy Vaporeon Resort
Licentiehouder: Ja

Karakter beschrijving: Ren is rijk, intelligent en succesvol en iedereen mag het weten. Hij heeft altijd een arrogant air over zich heen, omdat hij zich meestal te goed voelt voor iedereen. Desondanks is hij wel goed opgevoed en zal hij altijd respect tonen naar ouderen en personen met een hoge sociale status. Zijn doel in het leven is echter om zo succesvol te worden dat hij niemand meer respect hoeft te tonen, omdat hij bovenaan staat.

Ren is dus ambitieus en een harde werker, maar is tegelijkertijd ook erg verwend. Hij is er aan gewend dat hij op zijn wenken bediend word en zijn eten altijd van de beste kwaliteit is. Hij is niet makkelijk in de omgang als hij geen respect voor je heeft en dat respect is moeilijk om te winnen.

Familieleden:
De Ryuu Familie
De Ryuu familie, ook bekend als de Draken familie, is een oude bloedlijn in het bezit van veel oud geld. De bloedlijn gaat terug naar de tijd dat Kanto nog koningen kende, waar deze familie van af schijnt te stammen. De naam is vrij bekend in de rijke delen van Kanto. De Ryuu familie zit in het makelaarschap en verkoopt voornamelijk miljoenenhuizen aan rijke sterren.
Vader;; Hibiki Ryuu  || 46 jaar  ||  Makelaar
Van kinds af aan groeide Hibiki op in rijkdom. Hij droeg, net als Ren nu, altijd een air van superioriteit met zich mee. Hij trouwde een prachtige vrouw, kocht een prachtig huis, nam zijn vaders bedrijf over. Kortom, zijn leven was aardig perfect. Hij was zelfs gezegend met een ambitieuze zoon, helaas heeft hij altijd weinig tijd voor hem.
Moeder;; Manami Ryuu  ||  44 jaar  ||  Makelaar
Manami was Hibiki's Highschool love. Ze trouwden toen ze 21 was en drie jaar later werd hun enige zoon geboren. Manami leerde, samen met Hibiki, alles over het makelaarschap van Hibiki's vader en namen na zijn vroege dood samen het bedrijf over. Manami toonde zich een gehaaide zakenvrouw, maar veel tijd voor het opvoeden van haar kind had ze niet. Dit liet ze vooral over aan de kinderjuffen.

Sociale status: Rijk
Begin bedrag:  €600
Geschiedenis:
Ren werd geboren op een mooie lente dag in Lilycove. Zijn ouders waren beide erg gelukkig met hem, zeker omdat hij een jongen was. Hibiki had altijd het liefst een zoon gewild. Zijn kinderjaren verliepen rustig, hoewel hij al snel bij kinderjuffen gedumped werd, omdat zijn moeder aan het werk ging. Toch kwam hij geen aandacht of liefde te kort. De butlers en dienstmeisjes die in het grote landhuis werkten bedienden hem op zijn wenken, hij kreeg al het speelgoed in de wereld en er werd zelfs gezorgd voor speelmaatjes in de vorm van andere rijkeluiskindjes.

Toen Ren 9 jaar oud was, kwam het schokkende nieuws: Ze gingen verhuizen naar Kanto. Zijn opa, Hibiki's vader, had een nieuwe tak van hun bedrijf opgezet in deze regio en Hibiki mocht deze gaan leiden. Ren had natuurlijk niks te zeggen, dus werd alles ingepakt en vertrokken ze naar de Kanto regio. Ze namen een groot appartement in het gloednieuwe Fancy Vaporeon Resort, zogenaamd tijdelijk. De tijd zou echter leren dat ze enkel nog zouden verhuizen naar het penthouse, maar dat ze niet meer zouden vertrekken uit het Resort. Het was makkelijker voor Hibiki en Manami.

Ren ging naar de basisschool in Fuchsia City, waar hij elke dag met een dure auto met chauffeur heen gereden werd. De meeste kinderen op deze school waren niet rijk en hierdoor nogal geïntimideerd door deze afstandelijke, enigszins arrogante jongen. Er waren echter ook kinderen die juist super vriendelijk tegen hem deden, juist omdat hij rijk was. Ren bouwde enkele oppervlakkige vriendschappen op, maar liet nooit echt iemand toe in zijn wereldje. Deze 'vrienden' hield hij toen hij naar de middelbare school in Fuchsia ging. Vanzelfsprekend volgde Ren het Pokémon Excellence Program, sinds de weg naar geld en succes in Kanto onomstotelijk vast lag met dit certificaat. Ren vloog door zijn schooljaren heen. Hij besteedde vrijwel al zijn tijd aan studeren en had altijd de hoogste cijfers van de klas. Nu hij geslaagd is wil hij de Gyms uit gaan dagen en zijn droom om de hoogst gerespecteerde man van Kanto te vervolgen._________________


Laatst aangepast door Ren Ryuu op vr jul 17, 2015 7:33 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Ren Ryuu   zo jun 22, 2014 12:15 pm

Geachte meneer Ryuu,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence
Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Mareep aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Ren Ryuu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-