IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 From the start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sunset Greenleaf

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : Neverland
Registratiedatum : 02-06-14
Aantal berichten : 14
Pokédollars 450
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: From the start    wo jun 25, 2014 10:14 am


You said we were born with nothing
And we sure as hell have nothing now
You said we were born with nothing
And we sure as hell have nothing now


Bastille

Zenuwachtig had het blonde meisje de pokébal van de lerares aangenomen en in haar jaszak laten glijden. De vrouw had haar bemoedigend toegeknikt. Sunset had beleefd terug gelachen en was het lokaal uitgelopen. Nu liep ze over de stoep terug naar haar huis. Haar moeder had aangeboden haar op te komen halen, maar kom nou, ze was volwassen. En zo ver was het niet lopen. Ze was zenuwachtig over welke pokémon de school haar zou hebben gegeven. Zou het een goede pokémon zijn? Wat als haar moeder niet tevreden was? Zou ze dan teleurgesteld zijn in Sunset? Nerveus streek het meisje haar haar achter haar oor.

In haar straat aangekomen liep ze naar het huis, stak de sleutel in het slot en liep naar binnen. Met haar voet duwde ze de deur weer dicht. Ze trok haar jas uit en hing die aan de kapstok. Ze haalde de pokébal uit een van de zakken en liep door naar de huiskamer. Haar moeder zat in een van de stoelen naar de tv te kijken. Max was waarschijnlijk nog op school. "Ah, hoe was school liefje?" vroeg haar moeder vriendelijk. "Gewoon." antwoorde het blonde meisje gespannen. "Welke pokémon heb je gekregen?" vroeg haar moeder, met een blik op de rood-witte bal in Sunset's hand. "Ik weet het nog niet." Ze haalde diep adem en wierp de bal op de grond. Met een flits kwam de pokémon eruit.

Een mankey. Nog voor Sunset de hele pokémon in haar opgenomen had, keek ze zenuwachtig naar haar moeder, die een beetje argwanend naar de pokémon keek. Alsof ze verwachtte dat hij nog een andere vorm zou aannemen. "Een Mankey." zei haar moeder. "Nou ja, het had slechter gekund." Sunset voelde het laatste beetje moed in haar schoenen zakken. "Mankey's zijn sterk, mam." zei ze zachtjes. Haar moeder knikte. "Als je ze goed kan trainen, ja. Maar ze kunnen ook ongehoorzaam zijn." Sunset zuchtte, liet de pokémon terugkeren en liep het huis uit. Hier had ze geen zin in. Ze zou de Mankey wel goed trainen. Ze zouden een team vormen. Daar was ze zeker van. In gedachten verzonken keek ze niet waar ze liep en botste tegen iemand op. Geschrokken deed het blonde meisje een stap achteruit. "Sorry!" zei ze. "Ik... Ik zag je niet..."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

From the start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Let's start with it ~
» Nieuwe start van Gymles!
» Shibusen Academy [RPG]
» The start of everything.....
» Perfection is a good place to start (Leaderceremonie)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: General Area :: Archive :: Archive 2014-