IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Safari Park Wildlife Tour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
NPC AccountPROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Safari Park Wildlife Tour   vr jul 17, 2015 11:21 am

Naam;; Jacob Heartling

Geslacht;; Man

Leeftijd 27 jaar

Seksualiteit;; Heteroseksueel

Status;; Single

Woonplaats;; Fuchsia City

Functie;; Tour Guide in de Safari Zone

Pokémon;; Primeape lvl. 43


Woensdag  11:00 AM
Het was een mooie dag en het was tijd voor de tweede safari tour van de dag. Deze werd meestal wat drukker bezocht dan de eerst tour om 9 uur. Veel mensen vonden dat veel te vroeg. Jacob was echter elke dag om 6 uur uit zijn bed om de Pokémon te voeren en te verzorgen. Voor hem was het dus niet zo vroeg. Geduldig wachtte de jongeman bij het receptie gebouw. Er stond drie jeeps klaar, elk met open dak en zitplaatsen voor vier personen en een bestuurder. De drie bestuurders stonden bij elkaar en rookten een sigaretje. Jacob rookte niet, naast het feit dat hij het een onsmakelijke gewoonte vond, was het in zijn ogen ook niet echt veilig als je op een algemeen droge steppe werkte.

De mensen begonnen te arriveren en hij groette iedereen vriendelijk. Alle mensen moesten van te voren reserveren, dus checkte hij namen af of het klembord in zijn handen. Hmm, de Kimono familie was met één meer, maar de Garou familie met één minder, dus dat loste zichzelf mooi op! Altijd lastig als mensen opeens met meer kwamen. Jacob wierp een blik op zijn horloge en zag dat het al twee over elf was. "Zou u allen plaats willen nemen in de jeeps? Dan kunnen we vertrekken!" Iedereen hees zich met meer of minder moeite in de wagens en Jacob klauterde behendig op de voorstoel van de voorste jeep. De wagens gromden en de karavaan vertrok in een lichte stofwolk. Let the tour begin!

OOC;;
Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit topic. Je karakter moet IC van te voren gereserveerd hebben, dit kan ook door ouders/verzorgers gebeurt zijn. IC kost deze tour 20 Pokédollar, maar om dit topic toegankelijk te houden voor iedereen, zal er OOC geen geld worden afgetrokken. Als je karakter eigenlijk erg arm is, kan je ook zeggen dat hij/zij een coupon met korting heeft, of de tour heeft gewonnen o.i.d.
Made by Kíli @ Kickstart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Safari Park Wildlife Tour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: East Kanto :: Safari Zone Wildpark-