IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Caden Jones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Caden Jones

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 22
Registratiedatum : 17-07-15
Aantal berichten : 80
Pokédollars 550
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Caden Jones   vr jul 17, 2015 6:21 pm

ID Card

Achternaam: Jones
Voornaam: Caden
Geboortedatum: 17/07/2015
Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: Man
Lengte: 1.92 m
Uiterlijke kenmerken: Caden heeft een postuur die je van een negentienjarige zou verwachten. Omdat hij veel traint, is hij lichtelijk gespierd. Zijn haar is zwart en valt van achter tot in zijn nek en voor in zijn gezicht. Zijn ogen zijn van rode kleur. Vanwege zijn lengte komt hij vaak intimiderend over, iets wat hij ook wilt laten blijken.
Geboorteplaats: Lavender Town
Huidige woonplaats: Fuchsia City
Licentiehouder: Ja

Karakter beschrijving: Caden is een complex iemand. Omwille van zijn verleden heeft hij het moeilijk met mensen te vertrouwen, maar hij kan behulpzaam zijn als hij dat wilt. Doordat hij echter gekwetst is geweest in zijn leven, zal hij dit niet meteen laten merken en kan in het begin dan als een douchebag overkomen. Dan reageert hij kil of nors. Ook is hij altijd vrij direct in zijn mening. Hij zegt waar het op slaat en houdt daar niet altijd rekening mee met hoe mensen dat kunnen opvatten, iets waar hij later dan ook spijt van krijgt. Als hij iemand meer en meer begint te vertrouwen, zal hij openbloeien en zal je merken dat hij best humoristisch en droog kan zijn. Als je zijn vertrouwen hebt gewonnen, gaat hij voor je door het vuur.
Familieleden: Austin Jones || Camilla Jones [R.I.P.]
Sociale status: Gemiddeld
Begin bedrag:  Gemiddeld: €100 t/m €400 = €350
Geschiedenis: De moeder van Caden was erg jong toen ze hem op de wereld zette. Ze was negentien jaar, jong en onervaren en zeker nog niet klaar om voor Caden te zorgen. Caden's vader was op dat moment op een leeftijd dat hij vooral dronk en geen zin had om naar zijn zoon en vrouw om te kijken. Hierdoor gebeurde het vaak dat Caden's moeder alleen voor haar zoon moest zorgen. Dat was dan ook de uiteindelijke reden waarom Caden's band met zijn moeder beter was dan die met zijn vader. Toen Caden een jaar of twaalf was, leerde hij van zijn moeder hoe de wereld vroeger was, nog voor alles gebeurde. Caden raakte geïnteresseerd in Pokémon en wilde er kost wat kost later eentje hebben. Zijn vader vond het onzin en probeerde Caden altijd weg te houden bij de boeken. Hierdoor was de jonge Caden altijd erg verontwaardigd en verslechterde de band met zijn vader enkel meer en meer.

De periode dat Caden naar school mocht gaan was gekomen. Zijn moeder steunde hem enorm, maar zijn vader liet het afweten. Die keek liever naar de drank dan naar zijn eigen zoon en vrouw. Hij kon het niet hebben dat Caden de droom die hij had wél kon waarmaken en hij niet meer omdat hij in die tijd dat hij zijn kansen had voor de jonge Caden moest zorgen. Hierdoor raakte hij erg verbitterd tegenover zijn zoon wat er voor zorgde dat hij rotopmerkingen ging maken in Caden's bijzijn telkens als deze iets bereikt had in zijn leven. De moeder van Caden, een vrouw die de woorden recht uit haar hart sprak, werd hierdoor erg boos op haar man en vertelde hem zo nu en dan goed de waarheid. De man, bij wie er toch al een steekje los zat naar Caden's idee, liet zijn handjes dan wel eens wapperen tot grote verontwaardiging van Caden zelf.

Op een dag was de maat voor de moeder van Caden vol. Ze wilde scheiden van haar man. Echter was er het probleem dat ze een huis voor zichzelf en Caden niet kon betalen aangezien ze vooral leefde op het inkomen van haar man. Deze werkte immers bij een bedrijf dat huizen bouwden. Omdat hij daar al een aantal jaren werkte, ging zijn salaris omhoog omdat het welzijn van de stad steeds beter werd, wat zorgde voor een goed draaiende economie. Zijn drankgebruik minimaliseerde hij tot de avonden waardoor enkel zijn vrouw en zijn zoon er last van hadden. Maar ondanks dat haar man er geen zak om gaf, vond de moeder van Caden de studies van haar zoon heel belangrijk en wilde ze dat de jongen zou afstuderen. Hierdoor besloot ze om het nog enkele jaren met haar man uit te houden. Ze negeerde de rotopmerkingen die haar man naar haar maakte, maar Caden bleef het altijd steken hoe zijn vader naar haar reageerde. Hij voelde zich machteloos over het feit dat hij niets kon doen. Hij besloot om goed zijn best te doen zodat hij zeker zijn Pokémon Licentie zou halen en zodat ze samen weg konden gaan van zijn vreselijke vader.

Zes jaar gingen in stilte voorbij. Caden zat in zijn laatste jaar om zijn Pokémon Licentie te halen. Toen ze hem op de school vertelden dat hij een goede kans maakte van alle leerlingen, ging hij meteen naar huis om het vervolgens enthousiast tegen zijn moeder te vertellen. Deze was echter op haar kamer en was aan het huilen. Toen hij vroeg wat er was, vertelde ze hem eerlijk dat ze ongeneeslijk ziek was. Caden's trots zakte diep door de grond en smekend ging hij naar zijn vader om de beste dokter te vinden in Kanto die er was, maar het mocht niet baten. Zijn vader was erg verdrietig dat zijn vrouw zou sterven en dat hij haar zo slecht behandeld had, maar vertelde ook eerlijk tegen Caden dat ze niks meer konden doen. Caden werd verbitterd over het feit dat zijn vader het zo snel opgaf en dat deze zijn moeder al die jaren slecht behandeld had. Na een gesprek te hebben gehad met zijn moeder kwam hij er achter dat ze al jaren geld voor hem opzij hield zodat hij dit kon gebruiken in noodgevallen. Hij besloot om met het geld van zijn moeder - en het geld dat hij later zou verdienen - op zijn eigen te gaan wonen.

Een jaar verstreek en Caden had zijn Pokémon Licentie gehaald. Zijn vreugde was echter van korte duur, want kort daarna overleed zijn moeder. Met een groot deel van het geld dat hij van haar had gekregen regelde hij een fatsoenlijke begrafenis, met het andere deel zorgde hij ervoor dat hij een huis voor zichzelf had. Hij ging expres in Fuchsia City wonen zodat alle banden met zijn vader verbroken zouden worden. Hij negeerde de smekende oproepen van zijn vader om terug te komen en besloot om een leven op zichzelf te beginnen. Zodra hij zijn Pokémon had, zou hij gelukkig zijn en zou hij zelf wel zien hoe hij rond zou komen. Met deze beslissing is hij tot op de dag van vandaag nog steeds gelukkig.


Laatst aangepast door Caden Jones op vr jul 17, 2015 6:53 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Caden Jones   vr jul 17, 2015 6:48 pm

Welkom Freedje!

Een mooie KK, alleen zit me één ding dwars. Cadens moeder verdiend niks en zijn vader is alcoholist. Toch verdiend zijn vader niet alleen genoeg om het gezin te onderhouden, maar om ook nog een middelhoog inkomen te hebben en de Pokémon Licentie te betalen? Dat is niet erg realistisch.. Wat voor werk doet zijn vader? Waarom kan hij dit toch uit blijven voeren, terwijl hij alcoholist is? Graag wat meer uitbreiding hierover!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Caden Jones

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 22
Registratiedatum : 17-07-15
Aantal berichten : 80
Pokédollars 550
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Caden Jones   vr jul 17, 2015 6:53 pm

Ik heb het zo opgelost en hoop dat het nu in orde is? (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Caden Jones   vr jul 17, 2015 7:21 pm

Geachte meneer Jones,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Cubone aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Caden Jones   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Caden Jones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Caden
» Gwendolyne Jones

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-