IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mion Hirose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mion Hirose

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 24
Woonplaats : De Ommelanden
Registratiedatum : 17-07-15
Aantal berichten : 113
Pokédollars 660
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Mion Hirose   zo jul 19, 2015 3:59 pm

ID Card

Achternaam:  Hirose [広瀬]    
Voornaam: Mion [美音]    
Geboortedatum: 13 maart  2015
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouw
Lengte: 1m55
Uiterlijke kenmerken:

[Algemeen] Mion is vrij klein en van zichzelf al vrij tenger gebouwd. Ze zit rond de grens van een gezond gewicht en ondergewicht, waardoor ze er vrij breekbaar uit kan zien. Dat betekent echter niet per se dat ze dat ook is.
[Gezicht] Mion heeft een vrij rond gezicht met grote bruine ogen, die verscholen gaan achter een bril. Op haar wangen prijkt meestal een gezonde blos, die echter ook kan veranderen in een beschamend tomatenrood als ze zich ergens voor geneert.
[Haar] Mion heeft steil, bruin haar dat lang is en over het algemeen los wordt gedragen.  Soms heeft ze echter ook van die buien dat ze het vast draagt en juist druk aan het vlechten slaat. Ook vindt ze staartjes best leuk, hoewel ze weet dat dit haar er nóg jonger uit doet zien.  
[Stijl] Mion heeft op zich geen gebrek aan geld en kan kopen wat ze wil, maar toch prefereert ze over het algemeen simpele, comfortabele kleding, hoewel ze ook dol is op schattige rokjes en jurkjes. Eigenlijk wil ze gewoon vooral dat het lekker zit en dat het niet te depressief overkomt. Ze houdt van felle kleurtjes.

Geboorteplaats: Vermillion City
Huidige woonplaats: Mion is net verhuisd naar Cerulean City.  
Licentiehouder: Ja

Karakter beschrijving:
Op het eerste gezicht is Mion een schattig, klein meisje, maar uiterlijk kan bedrieglijk zijn. Als dochter van een succesvol crimineel heeft ze van jongs af aan leren omgaan met veel verschillende facetten van het werk. Ze heeft hierdoor goed leren toneelspelen en liegen, en niet alleen tegen buitenstaanders. Omdat ze het zelf eigenlijk niet eens is met de criminele activiteiten van haar familie, gebruikt ze haar talenten soms ook om onder deelname van illegale plannetjes uit te komen.
Mion is een leuke meid, hoewel ze soms liever eerst de kat uit de boom kijkt en het moeilijk vindt om andere mensen te vertrouwen. Ze vindt het echter leuk om met mensen te kletsen en meer over hun leven te weten te komen. Ze is nieuwsgierig en bovendien vastbesloten om iets te maken van haar leven. Het liefste wil Mion namelijk andere mensen en Pokémon helpen, en de wereld tot een betere plek maken.

Familieleden:
De familie Hirose is groot en hecht, en wordt geleid door Ryuunosuke Hirose, de grootvader van Mion. Al generaties is de familie Hirose begaan met criminele activiteiten en is hierin ook aardig succesvol. Het is een rijke familie en ze zijn tot veel dingen bereid om hun rijkdom te vergroten. De familieleden wonen vrij verspreid over heel Kanto en de familie is vrijwel altijd vertegenwoordigd op de Black Market wanneer deze wordt georganiseerd.

[Ouders] Tomomi [51] & Isamu [53] Hirose
De ouders van Mion zijn rijk en verdienen hun geld met criminele activiteiten. In 2028 nam Isamu veel taken van zijn vader over, waardoor hij het tegenwoordig enorm druk heeft en ook vaak van huis is. Hierdoor heeft hij maar weinig tijd voor zijn gezin. Tomomi geeft vooral om luxe en het kan haar dan ook niet schelen hoe er geld in het laatje komt. Mion kan het beter vinden met haar vader, maar ze spreken elkaar maar weinig vanwege zijn werk.

[Broers/zussen] (Oudere broer – gespeeld karakter) &  Yuzuki [19] Hirose
Informatie over de oudere broer van Mion volgt later.

Ondanks dat Mion en Yuzuki heel verschillend zijn, kunnen de zussen het best goed met elkaar vinden. Ze hebben op school bij elkaar in de klas gezeten en zijn hierdoor dichter naar elkaar toe gegroeid. Mion heeft vaak hulp van haar zusje mogen ontvangen toen ze het moeilijk had op school. Hoewel Yuzuki duidelijk minder moeite heeft met illegitieme zaken, wil Mion niet dat ze in de problemen komt. Tegelijkertijd wil Yuzuki niet dat Mion in de problemen komt, omdat ze niet crimineel genoeg is. Ze letten dan ook goed op elkaar en komen voor elkaar op als ze dat nodig achten.

[Grootouders vaders kant] Nanase [76] & Ryuunosuke [77] Hirose
Ryuunosuke Hirose is de grootvader van Mion. Hoewel hij in 2028 zijn belangrijkste taken overdroeg aan zijn oudste zoon, wegens zijn verslechterende gezondheid, zit hij overal nog altijd bovenop en is hij het meesterbrein achter vele winstgevende (en vooral illegale) ideeën die zijn familieleden uitvoeren.

Nanase Hirose is de grootmoeder van Mion, en ze is niet tegen iedereen even vriendelijk. Mion heeft geluk, want haar oma is dol op haar, waardoor ze eigenlijk ook nooit zonder geld zit. Wel probeert de vrouw haar vaak over te halen meer te doen voor ‘het familiebedrijf’, maar met haar pokémonlicentie op zak heeft Mion sowieso al een streepje voor.

Sociale status: Rijk
Begin bedrag:  600
Geschiedenis:
Al generaties lang verdient de familie Hirose haar geld met criminele activiteiten. Het begon natuurlijk klein, maar ondertussen is het uitgegroeid tot een ware familie business waar veel geld mee wordt verdiend. Hoofd van de familie is Mions grootvader Ryuunosuke en evenwel extreem belangrijk is zijn oudste zoon Isamu, de vader van Mion.

Mion werd geboren als tweede kind en oudste dochter van Isamu en Tomomi Hirose. Hiermee leek haar toekomst als het ware al bezegeld. Aan geld zou ze geen gebrek hebben en een toekomst als crimineel leek al bijna zeker. Eigenlijk kon niemand er in de familie er echt onderuit komen, of je riskeerde het om verstoten te worden. Dan stond je er helemaal alleen voor en kon je fluiten naar je centen. Mion was in ieder geval niet van plan het zo ver te laten komen - niet voordat ze op eigen benen kon staan, tenminste.

Een van de belangrijkste regels die de kinderen van de familie Hirose al op jonge leeftijd leerden, was dat ze hun mond moesten houden tegenover buitenstaanders. Wat de familie precies deed en welke plannen er op tafel lagen ging niemand iets aan. Omdat er bij hen thuis veel overleg plaatsvond, was het voor de kinderen op zich niet moeilijk om mee te krijgen hoe het er in de familie aan toe ging. Niet iedereen was even belangrijk, dus je moest hard werken en succesvol zijn. Competitief zijn was eigenlijk een must als je niet onder wilde doen voor anderen.

Mion had al vroeg door dat wat haar familie deed eigenlijk niet mocht, maar ze hield haar lippen stijf op elkaar. Toch vond ze het allemaal eigenlijk niet kunnen, want toen ze negen was hoorde ze op school van een klasgenootje dat haar vader gewond was geraakt bij een soort aanval. Mion wist dat haar familie daar iets mee te maken had, en dat zon haar eigenlijk niet. Ze wilde dat haar familie andere mensen geen pijn zou doen en eerlijk geld zou verdienen, maar ze wist dat iedereen boos op haar zou worden als ze dat zou zeggen. Dus zei het meisje niets.  

Toen ze ouder werd begon haar familie ook van haar te verwachten dat ze zich nuttig zou maken, maar dat wilde Mion helemaal niet. Als oudste dochter van haar vader had ze echter weinig keuze, en haar enige geluk was dat ze slim was. Dit betekende namelijk dat ze kon deelnemen aan het Pokémon Excellence Program, waarmee ze Licentie Houder kon worden. Op zich had Mion niet heel veel interesse in Pokémon, maar ze realiseerde zich wel dat dit haar mogelijkheden zou verschaffen. Niet alleen om haar familie op de een of andere manier van dienst te zijn, maar ook als ze besloot dat niet langer te willen. Licentie Houders waren relatief schaars en konden over het algemeen goede banen vinden. Dat zou betekenen dat ze in staat zou moeten zijn om een baan te kunnen vinden waarmee ze zichzelf zou kunnen onderhouden. Gelukkig bleken Pokémon interessanter dan verwacht en leerde ze met liefde over hen. Ze kon niet wachten tot ze klaar was en een starter zou krijgen!

Helaas ging haar tijd op de Sunflora Highschool minder soepel dan gehoopt. De druk van haar familie nam toe en iedereen leek iets van haar te willen. Tegelijkertijd liep niets zoals zijzelf wilde. Haar familie leek alsmaar meer slechte dingen te doen, of Mion kreeg gewoon steeds meer mee van de harde realiteit. Er waren dingen bij die ze echt verschrikkelijk vond, maar ze had al geleerd dat ze dit beter niet kon laten blijken. Hierdoor voelde ze zich echter zo nutteloos en out of control. Het was alsof ze echt helemaal nergens invloed op uit kon oefenen.

Het ging steeds slechter met Mion en ze begon steeds obsessiever bezig te zijn met eten. Ze hield alles zorgvuldig bij en probeerde zo min mogelijk te eten en af te vallen. Ze had over veel dingen misschien geen invloed, maar dit was haar lichaam en niemand anders zou daar verdorie invloed over kunnen uitoefenen – behalve zij! Ze ontwikkelde een eetstoornis en uiteindelijk kon ze een jaar amper naar school en moest ze vervolgens nog een jaar doubleren.  

Ondanks dat haar familie het haar niet makkelijk had gemaakt, waren ze alert genoeg om op te merken dat er iets niet in de haak was met Mion. Toen eenmaal was ontdekt wat er aan de hand was kreeg ze de beste zorg en na een jaar ging het een stuk beter met haar. Natuurlijk was er verder weinig veranderd aan de situatie, maar in de jaren erna kon ze – hoe erg ze dat ook vond – de ziekte gebruiken als een excuus om minder te hoeven deelnemen aan criminele activiteiten.

Tegen de tijd dat ze achttien was, had ze weer een normaal eetpatroon en had ze weer een stabiel en gezond gewicht. Op school ging het gelukkig ook weer beter en ze wist uiteindelijk in 2035 af te studeren aan de Sunflora Highschool in Vermillion City. Kort daarna verhuisde Mion naar een leuk, klein huisje in Cerulean City.

Overig:
- Mion heeft een autorijbewijs en een eigen auto. >Zie foto's<

_________________


Laatst aangepast door Mion Hirose op vr aug 07, 2015 1:51 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Mion Hirose   zo jul 19, 2015 4:43 pm

Geachte mevrouw Hirose,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Mankey aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Mion Hirose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-