IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Yuzuki Hirose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yuzuki Hirose

Yuzuki Hirose

PROFIELRegistratiedatum : 19-07-15
Aantal berichten : 29
Pokédollars 600
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Yuzuki Hirose   zo jul 19, 2015 5:58 pm

ID Card
Achternaam: Hirose
Voornaam: Yuzuki
Geboortedatum: 23 November 2013
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Vrouw
Lengte: 1m72
Uiterlijke kenmerken:
Yuzuki is van gemiddelde lengte en erg slank. Ze heeft een spits gezicht, met opvallende, groene ogen en een vaak serieuze blik. Haar haren zijn lang en rijken tot haar onderrug. Ze zijn zilverkleurig en hangen meestal los om haar gezicht heen, hoewel ze af en toe een vlecht of staart draagt. Yuzuki wordt door de gemiddelde persoon als erg knap bestempeld, ook als ze geen make up of dergelijke draagt, iets wat helaas niet afstraalt op haar innerlijk.
Yuzuki houdt er van zich stoer, uitdagend en opvallend te kleden. Vaak draagt ze verknipte of gescheurde broeken, gescheurde hemden of T-shirts, leren jasjes en stevige boots, hoewel ze af en toe ook voor sexy kanten topjes gaat. Vrouwelijker dan dat wordt het ook niet, want rokjes en jurkjes draagt ze eigenlijk nooit. Omdat ze aan geld geen gebrek heeft, heeft ze een hele kledingkast vol met van alles en nog wat, waardoor ze regelmatig weer iets nieuws aan kan trekken.
Geboorteplaats: Vermillion City
Huidige woonplaats: Vermillion City
Licentiehouder: Nee
Karakter beschrijving: Yuzuki ziet er uit als een jongedame waar niet mee te spotten valt en dat is ze ook. Al van jongs af aan gaat ze om met criminelen en ongure types en mede daarom weet ze wel van zich af te slaan. Ze heeft goed leren acteren vanwege het werk van haar familie, maar is voor mensen die dicht bij haar staan toch een open boek. Ondanks dat ze haar emoties vaak onder controle weet te houden, is ze toch prikkelbaar. Zeker in de ochtend kun je het beste met een brede boog om haar heen lopen, maar ook als je over haar familie begint, moet je uitkijken dat je niet de verkeerde dingen zegt, want voor je het weet heb je een vuist in je gezicht. Yuzuki is geen persoon waar je even gezellig mee uit gaat, want het is lastig om tot haar hart door te dringen. Toch lukt het sommige mensen en zeker voor haar oudere zus Mion heeft ze een zwak opgebouwd. Hobby’s heeft de jongedame niet, haar leven bestaat vooral uit het uitvoeren van opdrachten voor haar familie en het trainen van vaardigheden die haar bij die opdracht kunnen helpen.
Familieleden:
De familie Hirose is groot en hecht, en wordt geleid door Ryuunosuke Hirose, de grootvader van Yuzuki. Al generaties is de familie Hirose begaan met criminele activiteiten en is hierin ook aardig succesvol. Het is een rijke familie en ze zijn tot veel dingen bereid om hun rijkdom te vergroten. De familieleden wonen vrij verspreid over heel Kanto en de familie is vrijwel altijd vertegenwoordigd op de Black Market wanneer deze wordt georganiseerd.

[Ouders] Tomomi [51] & Isamu [53] Hirose
De ouders van Yuzuki zijn rijk en verdienen hun geld met criminele activiteiten. In 2028 nam Isamu veel taken van zijn vader over, waardoor hij het tegenwoordig enorm druk heeft en ook vaak van huis is. Hierdoor heeft hij maar weinig tijd voor zijn gezin. Tomomi geeft vooral om luxe en het kan haar dan ook niet schelen hoe er geld in het laatje komt. Yuzuki is trots op haar beide ouders en vind het lastig als andere mensen kritiek op hen hebben. Voor haar zijn zij haar grote voorbeeld, beide op hun eigen manier.

[Broers/zussen] (Oudere broer – gespeeld karakter), Mion [20],
Informatie over de oudere broer van Mion volgt later.

Ondanks dat Mion en Yuzuki heel verschillend zijn, kunnen de zussen het best goed met elkaar vinden. Ze hebben op school bij elkaar in de klas gezeten en zijn hierdoor dichter naar elkaar toe gegroeid. Yuzuki heeft Mion veel geholpen toen ze het moeilijk had op school en let nog steeds goed op haar zus, die duidelijk niet zo goed in het criminele circuit past als Yuzuki. Yuzuki ziet Mion als haar enige echte vriendin.

[Grootouders vaders kant] Nanase [76] & Ryuunosuke [77] Hirose
Ryuunosuke Hirose is de grootvader van Yuzuki. Hoewel hij in 2028 zijn belangrijkste taken overdroeg aan zijn oudste zoon, wegens zijn verslechterende gezondheid, zit hij overal nog altijd bovenop en is hij het meesterbrein achter vele winstgevende (en vooral illegale) ideeën die zijn familieleden uitvoeren.

Nanase Hirose is de grootmoeder van Yuzuki, en ze is niet tegen iedereen even vriendelijk. Ook tegen Yuzuki kan ze wel eens uitvallen, maar toch kunnen de twee het meestal wel redelijk vinden met elkaar.
Sociale status: Rijk
Begin bedrag: €600
Geschiedenis:
Al generaties lang verdient de familie Hirose haar geld met criminele activiteiten. Het begon natuurlijk klein, maar ondertussen is het uitgegroeid tot een ware familie business waar veel geld mee wordt verdiend. Hoofd van de familie is Yuzuki’s grootvader Ryuunosuke en evenwel extreem belangrijk is zijn oudste zoon Isamu, de vader van Yuzuki.

Yuzuki werd geboren als derde kind van Isamu en Tomomi Hirose. Hiermee leek haar toekomst als het ware al bezegeld. Aan geld zou ze geen gebrek hebben en een toekomst als crimineel leek al bijna zeker. Eigenlijk kon niemand er in de familie er echt onderuit komen, of je riskeerde het om verstoten te worden. Dan stond je er helemaal alleen voor en kon je fluiten naar je centen. Yuzuki voelde zich echter goed thuis in de wereld van haar familie, dus voor haar was het al van jongs af aan duidelijk dat ze een grootse toekomst tegemoet ging, omgeven door familie.

Een van de belangrijkste regels die de kinderen van de familie Hirose al op jonge leeftijd leerden, was dat ze hun mond moesten houden tegenover buitenstaanders. Wat de familie precies deed en welke plannen er op tafel lagen ging niemand iets aan. Omdat er bij hen thuis veel overleg plaatsvond, was het voor de kinderen op zich niet moeilijk om mee te krijgen hoe het er in de familie aan toe ging. Niet iedereen was even belangrijk, dus je moest hard werken en succesvol zijn. Competitief zijn was eigenlijk een must als je niet onder wilde doen voor anderen. Voor Yuzuki was dit geen probleem. Ondanks dat ze de jongste thuis was, wist ze goed van zich af te bijten en leerde ze al gauw hoe ze bepaalde dingen gedaan moest krijgen.

Yuzuki’s familie hoefde haar nooit echt aan te sporen iets te doen. Eén woord was vaak al genoeg om het meisje aan de slag te krijgen. Het werd al gauw duidelijk dat zij haar leven inderdaad wilde wijden aan de criminele achtergrond van haar familie. Hoe trots was ze dan ook wanneer haar ouders haar kleine opdrachten gaven, misschien meer om haar bezig te houden of te trainen, dan omdat ze daadwerkelijk nut hadden.

Terwijl Yuzuki’s oudere zus zich bezig hield met haar Excellence Program, besteedde Yuzuki de tijd die ze over had naast school aan vechttrainingen. Ze nam deel aan verschillende vechtsporten, zowel sporten waarbij lichamelijk contact centraal stond (Jiujitsu en karate), als sporten met attributen (Kendo en messenwerpen) en begon op haar achttiende ook schietlessen voor handpistolen te volgen. Op haar dertiende, toen ze al aardig veel bezig was met sporten, begon haar school er onder te lijden, waardoor ze niet overging naar het volgende jaar. Haar ouders vonden het echter wel belangrijk dat ze een diploma haalde, waardoor Yuzuki gedwongen was haar messenwerplessen op te schorten totdat ze haar planning weer op de rit had. Dat beviel Yuzuki allerminst, maar ze had geen keuze, wilde ze in de gunst van haar ouders blijven.

Op haar achttiende werd Yuzuki er op uit gestuurd om een Pokémon te stelen. Er waren geen regels aan deze opdracht verbonden, noch een tijdslimiet en Yuzuki wist dat deze opdracht haar enkel gegeven was om haar te testen. Kon je iemands Pokémon stelen en er mee wegkomen, dan kon je alles stelen. Yuzuki reisde af naar Lavender Town, waar ze een Pokéball wist te stelen uit de tas van een rijke dame. Ze wist niet welke Pokémon ze gestolen had, maar ze wachtte met het openen van de bal tot ze veilig terug in Vermillion City was. Daar bleek dat ze een Goldeen gestolen had, wat zowel een teleurstelling als een oplossing was. Het was in ieder geval geen Magikarp, maar toch had ze gehoopt op iets met wat meer… potentie.

Op haar negentiende studeerde Yuzuki af aan de Sunflora High School, in hetzelfde jaar als haar zus Mion, maar zonder Excellence Program.

Toestemming van de Admins voor het stelen van de Goldeen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Yuzuki Hirose   zo jul 19, 2015 6:05 pm

Geachte mevrouw Hirose,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma.
Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een slagingscertificaat ontvangen.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Yuzuki Hirose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentieloze Karakters-