IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Saffron Kermis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
NPC AccountPROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Saffron Kermis   zo jul 19, 2015 6:50 pm

Naam;; Hiraya Jasoku

Geslacht;; Man

Leeftijd 52 jaar

Seksualiteit;; Heteroseksueel

Status;; Getrouwd

Woonplaats;; Saffron City

Functie;; Reuzenrad eigenaar

Pokémon;; Ampharos lvl 45


Vrijdag  21:00 PM
De lichtjes van de kermis flitsten, draaiden en knipperden. De kermis geluiden loeiden over het terrein en Hiraya glimlachte tevreden in zichzelf. Het leek weer een drukke avond te worden! De Saffron Kermis was geen reizende kermis, het had een vaste plek in het centrum van Saffron City. Ze waren wel van half oktober t/m half april gesloten, maar, nu was het zomer! Hun hoogseizoen. Toeristen, scholieren, zakenmensen met een kind, stappende tieners. Je zag een hoop voorbij komen op deze kermis. Ze hadden er dan ook van alles. Van graaimachines tot schiettenten, kermisattracties, een achterbaan en natuurlijk zijn grote trots: het reuzenrad. De zon begon te zakken en de lichtjes van de kermis begonnen steeds meer op te vallen in de groeiende duisternis.

OOC;;
Welkom iedereen! De kermis heeft een gratis entree, maar de attracties kosten wel geld. Dit geld word alleen IC uitgegeven, dus er zal niks OOC uit je zak verdwijnen. Hou wel rekening met de al dan niet bestaande rijkdom van je karakter. Veel plezier!
Made by Kíli @ Kickstart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mion Hirose

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 24
Woonplaats : De Ommelanden
Registratiedatum : 17-07-15
Aantal berichten : 113
Pokédollars 660
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Saffron Kermis   vr jul 24, 2015 10:43 pm

Het was vandaag vrijdag en Mion had die namiddag moeten werken. Ze was niet helemaal in de stemming geweest om vrolijk en beleefd te doen tegen mensen, maar alla, ze had weinig keus. Dat was waar ze voor was aangenomen. Gelukkig wist ze maar al te goed hoe ze vriendelijk kon overkomen, zelfs al voelde ze zich helemaal niet zo, dus bleef ze koffie maken en overhandigde ze de bekers met een hartelijke glimlach.

Mion was blij geweest, toen ze eindelijk haar schort weer los mocht maken en in haar tas kon gooien. Ondanks dat het vandaag een warme dag was geweest, droeg ze een witte blouse met lange mouwen. Ze had het hartstikke warm, en de manager had haar nog lachend aangestaard en gezegd dat ze best een T-shirt mocht dragen. Dat had Mion ietwat ongemakkelijk weggelachen, want ze droeg niet voor niets lange mouwen. Ze wilde het niet uitspreken, maar het was misschien tijd om toe te geven dat ze haar Pokémon nog niet geheel onder controle had. En hoe kon ze ook?! Die Mankey had een korter lontje dan haar grootvader in een slechte bui. En dat wilde wat zeggen!

De afgelopen dagen had Mion haar best gedaan om Ami te trainen. In haar huis had ze een kamertje ingericht speciaal bestemd voor training. Zo stond er bijvoorbeeld een boksbal en lagen er gewichten. Mankey was immers een vecht-type Pokémon. Mion had echt haar best gedaan om haar beter te leren kennen en geen ingewikkelde opdrachten te geven, maar alsnog had ze de trainingen tot dusver met enkele blauwe plekken en krassen moeten bekopen. Scratch had Ami echter al goed onder de knie, dat moest Mion haar wel nageven.
Eenmaal thuis had het meisje de schade van die week in zich opgenomen. Ze wilde het niet denken, maar het eerste wat in haar opkwam was dat haar armen eruit zagen alsof ze mishandeld werd en zichzelf pijn deed. En dát was dus de reden dat Mion het beter achtte om lange mouwen te dragen.

De pijn van de kneuzingen was echter al heel wat afgenomen, maar veel zin om weer een training te doen vandaag had ze niet. Spontaan kwam een idee in haar op, wat ze eigenlijk meteen wel zag zitten, maar waarvan ze niet echt wist hoe verstandig het was. De zomerkermis in Saffron was weer geopend, en eigenlijk had ze die tot dusver elk jaar wel bezocht. Ze vond het er altijd super gezellig, en na de wat minder succesvolle trainingen klonk het wel als een prettig alternatief. Even lol maken: attracties, mensen kijken, schaafijs eten, spelletjes doen – misschien won ze zelfs iets!

Natuurlijk wist Mion zichzelf over te halen, en niet veel later zat ze op de fiets richting Saffron City. Het was op zich niet ver naar de grote stad en het was makkelijker parkeren dan de auto, vermoedde ze. Het scheelde dat het inmiddels avond was en het waarschijnlijk niet meer zo warm zou zijn. Hopelijk zouden haar lange mouwen daardoor iets minder raar zijn. Ze droeg nu een kort jurkje met een kort, onopvallend broekje eronder – zonder zou het fietsen een vrij awkward activiteit zijn. Om de krassen op haar benen te verhullen, droeg ze sokken tot over de knieën die met speciale lijm waren vastgeplakt om te voorkomen dat ze zouden afzakken. Dat kon ze op het moment even niet gebruiken.

Rond een uur of negen arriveerde Mion bij de kermis. Ze zette haar fiets op slot en borg de sleutel goed op, waarna ze het kermisterrein betrad. Het was vreemd dat het alweer meer dan een jaar geleden was  dat ze hier was geweest, maar ze realiseerde zich meer dan ooit dat de tijd snel ging. Ze was al twintig, woonde nu op zichzelf en was Licentie Houder geworden. Het leek nog maar gisteren dat ze voor het eerst naar de middelbare school ging!

Eenmaal op het kermisterrein werd het meisje er door de vele geuren van zoetigheid en ander lekkers aan herinnerd dat ze nog helemaal niet gegeten had. Ze kocht okonomiyaki, een soort pannenkoek met zelfgekozen ingrediënten. Mion ging voor varkensvlees met verschillende soorten groenten. Het werd voor haar neus klaargemaakt, en toen ze het eenmaal in handen had ging ze op een bankje zitten. Eerst mensen kijken en eten, dan zou ze wel zien wat ze nog meer wilde doen!

OOC: Spreek Mion vooral aan, als je daar zin in hebt. :p

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Saffron Kermis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: Central Kanto :: Saffron City-