IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Searching someone to beat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ren Ryuu

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Searching someone to beat   zo jul 19, 2015 7:05 pm

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

"Ensio, Thundershock." De Mareep liet zijn vacht knetteren en liet toen een bliksemstraal uit zijn hoorns komen. Het raakte de steen waar ze op aan het oefenen waren en liet kleine, bliksemvormige aftekeningen achter. Ren knikte even tot zichzelf. Hij bevond zich achter de tennisvelden, waar hij redelijk uit het zich met zijn Pokémon kon oefenen. Vaporeon Resort had grote sportvelden, dus had Ren genoeg ruimte om te oefenen. Het enige wat hij miste was iemand om tegen te vechten. "Cotton Spore," meldde hij de Pokémon, waarop deze met zijn lichaam begon te schudden en de vijandige steen met plukjes wol begon te bedekken. Bij een bewegend doelwit zou dit de snelheid reduceren. Met een steen werd dit effect echt behoorlijk teniet gedaan. Ren wapperde even met zijn hand. "Zo is het goed, Ensio. Hier," Hij gooide de Pokémon een snoepje toe, die de Mareep gretig op hapte.

Ren beende enigszins geïrriteerd naar het dichtstbijzijnde bankje, met de Mareep op zijn hielen. Dat was echter wat hem irriteerde. Het was nog steeds een Mareep. Hij had wat vertraging opgelopen met Ensio's training, wegens de internship die hij liep bij zijn vaders bedrijf. Ook schoot het vechten tegen stenen en bomen gewoon niet op. Hij was Pokémon nodig! Wilde Pokémon bevechten was illegaal en gevaarlijk, maar hier in het Resort kwam hij gewoon niet veel mensen tegen. Maar veel tijd om op zoek te gaan naar tegenstanders had hij ook niet wegens het eerder genoemde intership. Ren zuchtte en trok zijn mobieltje tevoorschijn. Was er niet ergens een site waar je tegenstanders kon vinden ofzo?

OOC: Wie is er in voor een gevechtje?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
NPC AccountPROFIELRegistratiedatum : 17-06-14
Aantal berichten : 48
Pokédollars 0
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Searching someone to beat   wo aug 05, 2015 10:59 am


Je hebt hierbij toestemming om te dubbelposten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ren Ryuu

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Le North
Registratiedatum : 21-06-14
Aantal berichten : 53
Pokédollars 700
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Searching someone to beat   wo aug 05, 2015 11:57 am

Ren RyuuI'm not arrogant. I'm just better then you.

"Wie hebben we daar? Ren Ryuu!" De jongen keek op om te zien wie hem aansprak. Het was een blonde jongen in een perfect aangemeten pak, zijn haren achterover gekamd en een brede glimlach op zijn gezicht. Ren glimlachte schalks. "Jun Hyosi. Hoe is het met je?" Hij stond op en deed zijn mobiel in zijn zak. Hij schudde de uitgestoken hand van Jun. De twee kenden elkaar van het bedrijf van zijn vader, maar Jun ook een internship liep. Ze waren ongeveer even oud en leken in gedrag meer op elkaar dan ze ooit aan elkaar zouden toegeven. Ren zag Jun's blik afdwalen naar Ensio. "Nog altijd een Mareep, zie ik?" Ren hield zijn gezicht in de plooi, maar hoorde de kleine steek in de opmerking. "Ja, vaders bedrijf vraagt veel van mijn tijd en aandacht. En jouw Aipom?" vroeg Ren, zogenaamd geïnteresseerd. Jun wuifde met zijn hand. "Het komt, het komt. Hij leert Double Hit pas rond level 32 en dat is de move die hij nodig is om te evolueren. Zó vervelend dat de move niet als TM verkrijgbaar is." Ren knikte.

"Dus," sprak de blonde jongen, plots op een andere toon, "wat zeg je van een gevechtje? Ik geloof dat onze Pokémon nog nooit tegenover elkaar hebben gestaan." Ren keek even verbaasd, maar herstelde zich snel. Was dit niet waar hij naar op zoek was geweest? Hij glimlachte. "Natuurlijk, geen probleem. Zullen we dat grasveld gebruiken?" Hij gebaarde naar de plek waar hij eerder getraind had. Het tweetal liep er naartoe en Ren nam plaats aan de ene kan van het veld, terwijl Jun naar de andere kant liep. De jongen balde zijn vuist even. Damn, dit was niet precies wat hij gewild had. Jun was goed en als hij nu verslagen werd, zou hij dat de rest van de week te horen krijgen op het werk. Ren knarste even met zijn tanden, maar trok zijn gezicht weer in de plooi toen Jun zich omdraaide. "Aan jou de eer!" riep de blonde jongen hem toe.

Ren draaide even met zijn ogen. "Ensio, laat me niet in de steek hier. Gebruik Thundershock!" De Mareep knikte vastberaden, rende naar voren en deed toen Thundershock. "Ontwijk," sprak Jun rustig, waarop de aap Pokémon lenig aan de kant sprong. Ren balde zijn vuist opnieuw. Damn, ze hadden nog niet met bewegende doelwitten geoefend. Ensio kon flinke klappen uitdelen met zijn elektriciteit, maar dan moesten ze eerst raken. "Armin, Sand Attack, daarna Swift." De Aipom lande lichtvoetig en woelde toen met de grote hand aan zijn staart de grond om. Een grote stofwolk trok over het veldje. Ren kon Ensio nog zien, maar dat maakte hem niet echt gelukkig. Het schaapje stond wild met haar kop te slaan en had duidelijk last van het zand. "Ensio, kom richting mij!" riep Ren hem toe, waarop het schaapje zich omdraaide, maar het was te laat. Armin had zijn Swift afgevuurd en raakte Ensio in zijn zij.

Ren pakte zijn mobiel, waarop hij kon zien hoeveel HP de Pokémon nog over had. Het had zo'n 30% schade gedaan. Ren keek op, zijn gezicht vastberaden. "Ensio, Cotton spore! Bedek alles!" Ensio kwam overeind, blaatte en begon met zijn vacht te schudden. Grote vlokken wol verspreidde zich over het veld. Armin deed een vermoedde poging om er aan te ontsnappen, maar kon niet voorkomen dat een paar stukken aan hem bleven kleven. "Thundershock!" "Ontwijk en Fury Swipes!" Ensio liet zijn elektriciteit los. De Aipom werd zodanig gehinderd door alle wol, dat het raakte. Ren moest zich inhouden om niet te juichen. Wauw, een gevecht voelde echt heel anders dan gewoon trainen! Het voelde.. euforisch.

Aipom schudde zich los en kwam op Mareep af, zijn klauwtjes gloeiden. "Ensio, zet je schrap en ontvang hem!" De Mareep bleef op zijn plek, terwijl de Aipom dichterbij kwam. Hij leek zich enorm te concentreren. Ensio's vacht groeide en begon te krakelen. Ren keek vlug op zijn mobiel, die hem vertelde dat de Mareep Charge aan het uitvoeren was. Dat was nieuw! De Aipom raakte doel. Ensio ontving schade, maar Ren had een plan. "Thunder Wave!" De Mareep liet een ring van elektriciteit los, dat de Aipom vol raakte en zelfs een stukje wegslingerde. Nu kleefde er niet alleen wol aan zijn lichaam, maar danste er ook een elektrische lading tussen. "Ensio, nog één Thundershock!" De Mareep, wiens HP ondertussen gevaarlijk in het geel stond, liet zijn opgeladen Thundershock los, die de Aipom nu vol raakte. Even viel het stil op het veld, waarna de Aipom met een plofje neer viel.

Awesome! Dat Was Awesome! Ren was compleet euforisch in zijn hoofd en wist maar met moeite zijn koele gestalte te behouden. Zijn blik ging naar zijn mobiel, dat aan gaf dat Ensio nog maar 10 HP over had. Nog twee rake Fury Swipes en hij was neer geweest. Dus Armin had zijn Mareep met drie moves kunnen verslaan. Damn. Hij had geluk gehad. Jun was ondertussen naar hem toe gekomen en liet zijn Aipom terugkeren in zijn Pokéball. Ren volgde zijn voorbeeld en liet Ensio in zijn ball verdwijnen. "Dat was een goed gevecht. Een wat.. dramatische strategie, maar je hebt gewonnen." Jun glimlachte schalks en hield zijn hand uit. Ren schudde deze. "Ik zie je op het werk wel weer, neem ik aan," glimlachte de blauwharige jongen. Jun knikte, nu met een iets minder brede glimlach.

Terwijl Jun zijn weg vervolgde, liep Ren naar het kleine Pokémoncenter van het Resort. Ensio had een zware dag gehad en hoewel Ren het niet gauw zou toegeven, was hij best wel een beetje trots op zijn Pokémon.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
ID CARD
BerichtOnderwerp: Re: Searching someone to beat   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Searching someone to beat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: East Kanto :: Fancy Vaporeon Resort-