IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Algemene Informatie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 27
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
Algemene Informatie Empty
BerichtOnderwerp: Algemene Informatie   Algemene Informatie Icon_minitimema feb 10, 2014 11:05 am


About the World


Wilde Pokémon  ||  Pokémon kopen  ||  Pokémon Licentie  ||  Excellence Program  
Aan het werk  ||  Gymleiders  ||  Vervoer ||  Andere regio's
Klik op een kopje om naar deze informatie te gaan.Het speelt zich af in Kanto, jaar 2035. Een toekomst waarin de steden enorm zijn en de natuur in verdrukking komt. Dit is niet meer het Kanto van vroeger. Dit is het scenario waarin Red nooit heeft bestaan en waarin de ideeën van Team Rocket vrij baan hadden. Pokémon zijn een big business geworden. Pokémon kunnen enkel nog gekocht worden, wilde Pokémon zijn schaars en zeer gevaarlijk. En wil jij een Pokémon hebben? Dan zal je een vergunning nodig hebben.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Wilde Pokémon
30 jaar na de opkomst Team Rocket, nu bekend als Rocket Inc, is de populatie van wilde Pokémon flink geslonken. Mensen begonnen op brute wijze zoveel mogelijk Pokémon te vangen, om het aanbod te verkleinen en de prijs van Pokémon op te drijven. De Pokémon die in het wild overbleven werden schuw en vals. De wet van de sterkste gold meer dan ooit. Elke wilde Pokémon werd vanaf zijn geboorte door zijn ouders opgevoed met het idee dat mensen gevaarlijk waren en dat je moest vechten of vluchten.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Pokémon kopen
Het was een vicieuze cirkel. Wilde Pokémon werden steeds schaarser en bovenal steeds gevaarlijker. In 2007 voerde Kanto een wet in die stelde dat je enkel tamme Pokémon mocht kopen van fokkerijen. Natuurlijk waren er eerlijke fokkers die hun Pokémon goed behandelden en verzorgden, maar het waren de melkers, de mensen die alleen maar geld zagen, die de situatie zwaar misbruikten. Kleine kooien, vreselijke omstandigheden. Hoewel de politie zijn uiterste best doet om dit soort bedrijven op te rollen, gebeurt het maar al te vaak.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Pokémon licentie
Vanwege de omstandigheden voerde Kanto in diezelfde tijd nog een wet in: voor het houden van een Pokémon was je een licentie nodig. Hiervoor moet je minstens 18 jaar oud zijn en een schoolprogramma doorlopen. Daarnaast was dit alles natuurlijk niet gratis. Vele kinderen, maar ook volwassenen zagen zich toentertijd gedwongen hun Pokémon vrij te laten of te verkopen.
Er werd een nieuw programma opgezet: Het Pokémon Excellence Program. Kinderen kunnen dit programma volgen vanaf hun eerste jaar Highschool. Dit programma duurt 6 jaar, is behoorlijk prijzig én verhoogd de werkdruk voor de leerling, aangezien dit allemaal extra vakken zijn naast het reguliere programma. Elk jaar halen maar een handjevol Graduates
hun Pokémon Licentie.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Pokémon Excellence Program
Het Pokémon Excellence Program duurt zes jaar en zorgt voor drie extra vakken per jaar. De volgende vakken worden onderwezen:

* Pokémon Biologie;;
Van dierlijke tot plantaardige Pokémon, alles komt hier aan de orde. Ook het breeden, DNA opbouw en interne structuur voor het genereren van aanvallen word geleerd. Biologie word de gehele zes jaar gevolgd.

* Typologie (de leer der Pokémon Types);;
Een eerstejaars vak, waarin alle type Pokémon worden geleerd. Daarnaast worden ook de voordelen en zwaktes van elk type geleerd.

* Pokémon en Maatschappij;;
Een eerstejaarsvak. Hierin wordt de basis uitgelegd over de positie van Pokémon in de huidige samenleving.

* Pokémon Wetgeving;;
Een verdiepingsvak van Pokémon en Maatschappij. Dit wordt in het tweede en derde jaar onderwezen en focust zich meer op de juridische kant van Pokémon. Wetten en regels moeten worden geleerd en rechtszaken worden gebruikt als voorbeeld.

* Gevechtsstrategie;;
Vanaf het derde jaar wordt er gevechtsstrategie onderwezen, wat zwaar leunt op de kennis van typologie, maar ook veel andere aspecten inbrengt, zoals het gebruik van de omgeving en items.

* Pokémon Technologie;;
Een vak dat vanaf het derde jaar wordt onderwezen. In het begin focust het zich op technologie die voor Pokémon gebruikt wordt, zoals Pokéballs en Potions, maar verschuift geleidelijk aan naar technologie waarbij Pokémon gebruikt worden, zoals stroomopwekking.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Aan het werk
Zoals je hebt gemerkt draait deze wereld om geld. De meeste mensen hebben een reguliere baan op kantoor of in de bouw. Echter, de wereld ligt open voor mensen met een Pokémon Licentie. Omdat maar een klein percentage van de mensen in Kanto deze licentie heeft, zijn ze erg gewild voor bepaalde banen. Hoofd van de bouw, zodat er Machoke tijdens de bouw gebruikt kunnen worden, leider in een Powerplant, zodat ze een groter aantal Voltorb en Electrode mogen gebruiken, etc. Wil je echter echt voor het grote geld gaan, dan moet je een stapje verder doen.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Gymleiders
Toen Rocket Inc. het bestuur van Kanto overnam, werden alle Gymleiders uit hun functie ontheven. Er werden nieuwe Gyms opgezet, met Gymleiders die dit baantje alleen deden omdat er een dik salaris aan hing. Meer informatie over de Gymgevechten vind je in dit topic. Meer informatie over de Gymleiders zelf vind je in dit topic.

De functie van de Gyms veranderde ook. I.p.v. badges verzamelen om naar de Pokémon League te kunnen, werden Badges gebruikt als een certificaat, een aanduiding van niveau. Wilde je een hoge baan, met een goed salaris? Dan zul je meer badges moeten verzamelen. De badges gelden als een soort diploma's. Meer badges, betekent een hoger niveau op je Pokémon Licentie, wat betekent dat je meer en gevaarlijkere Pokémon in je bezit mag hebben.
0 badgesMax. 4 PokémonMax. Level 40
1 badgeMax. 8 PokémonMax. Level 55
2 badgesMax. 12 PokémonMax. Level 65
3 badgesMax. 20 PokémonMax. Level 80
4 badgesMax. 30 PokémonMax. Level 100
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

[Openbaar] Vervoer
Natuurlijk is Kanto behoorlijk veranderd. De zandpaden zoals je ze kent van de spellen en de anime bestaan niet meer. Je kan Kanto zien zoals Nederland nu is. Er zijn grote wegens die alles verbinden, elke stad heeft een ringweg en elk dorp heeft minstens één grote hoofdweg. Het gebied rond Saffron, Celadon, Virmillion en Cerulean kan je zien als de Randstad: Veel verkeersknooppunten en grote wegen. Het westen van Kanto is meer als het Noorden, dus minder grote wegen en meer 80 km per uur wegen. Voor het gemak houden we aan dat alle auto's hier recht rijden (ipv links, zoals in Japan gebeurt).

Het openbaar vervoer is vergelijkbaar met Nederland. Je kan rekenen op treinen en bussen die net zo rijden als in Nederland (dus ze rijden wel naar minder bewoonde gebieden, maar minder frequent). Alle steden en dorpen die op de kaart vermeld staan hebben een treinstation, maar er loopt geen treinlijn van Pallet naar Fuchsia, dus met de trein is dat heel erg om. Net als in Nederland met de Afsluitdijk.).

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

De andere regio's
Al deze regels en ontwikkeling hebben zich voorgedaan in Kanto. De andere regio's hebben hun eigen ontwikkeling gehad. Ze zijn allemaal wat verstedelijkt, maar nergens zo erg als in Kanto. De andere regio's hebben nu wel een minimum leeftijd ingevoerd van 16 jaar voor het houden van Pokémon, maar mensen zijn hier geen licentie of opleiding voor nodig. Ook is het in andere regio's nog toegestaan om wilde Pokémon te vangen.Laatst aangepast door Admin op vr feb 14, 2014 9:44 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://kanto-experience.actieforum.com
 

Algemene Informatie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: General Area :: The Office-