IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kazue "Forte" Tachibana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kazue Tachibana

Kazue Tachibana

PROFIELRegistratiedatum : 23-07-15
Aantal berichten : 55
Pokédollars 100
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Kazue "Forte" Tachibana   do jul 23, 2015 7:03 pm


Achternaam: Tachibana
Voornaam: Kazue
Nickname: Forte/Fortissimo Possibile/Mezzoforte
Geboortedatum: 31 januari 2015
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouw
Uiterlijke kenmerken: Kazue is 1,64m lang en heeft van origine blond haar. Er zijn echter zelden blonde plukken te zien, want ze verft haar haren altijd in alle verschillende kleuren. Er zijn nooit minder dan twee verschillende kleuren tegelijk in haar haren te vinden. Momenteel loopt ze al weer even rond met rood en zwart haar, met wat accenten groen en paars.
Haar kledingstijl is het beste te omschrijven als metalhead of punk. Vaak heeft ze zelf scheuren in haar kleding gemaakt om het er wat stoerder uit te laten zien. Vaak draagt ze lompe, zwarte laarzen met meer riempjes dan nodig is en zijn haar armen verborgen achter een lading armbanden met spikes.
Kazue’s ogen zijn heel licht blauw. Verder is ze normaal gebouwd, maar wel relatief gespierd voor een vrouw dankzij de verschillende spier-oefeningen die ze elke ochtend doet. Haar huid is niet altijd even schoon doordat ze het leuk vind om aan machines te prutsen. Haar handen zitten dusdanig onder de olievlekken, dat ze het er nauwelijks nog af kan wassen.

Geboorteplaats: Seafoam Islands
Huidige woonplaats: Saffron City
Licentiehouder: Nee

Karakter beschrijving: Kazue is een rusteloze ziel die zich graag wil onderscheiden van de rest. Ze heeft twee grote passies: (metal)muziek en techniek. De momenten waarop ze echt gelukkig is, zit ze op de stoep voor haar flat aan haar brommer te sleutelen, met haar MP3 aangesloten op een stel goede versterkers of staat ze in de garagebox van een vriend te oefenen met haar bandje. Ze zingt (en grunt) namelijk in de metalband KRATHES.
Kazue onderscheid zich dus graag en dat geeft haar een erg tegendraads karakter. Ze sluit zich graag aan bij de minderheden en rebelleert graag tegen de norm. Hierdoor kun je haar het ene moment mee zien lopen met de demonstraties van Poképeace, terwijl ze het andere moment staat te demonstreren tegen de te hoge belasting – het gaat haar er daarbij niet om wat ze zelf gelooft, maar puur om het rebelleren.
Het is jammer dat ze hierdoor haar diploma nooit heeft gehaald, want ondanks haar dyslexie is ze wel erg goed in leren. Ze heeft een heel goed technisch inzicht en zou gemakkelijk een Pokémon Licentie hebben kunnen halen. Niet dat ze dat zou willen, want ze is eigenlijk doodsbang voor alles wat leeft en niet kan praten (aka; dieren, Pokémon en hele jonge kinderen). Dat is echter niet iets wat ze iemand zal vertellen, want het is haar grote schaamte.
Familieleden:
Honoka Tachibana is Kazue’s moeder. Ze is een liefhebbende vrouw en erg gesteld op haar rust. Ze geniet van haar leven op de Seafoam Islands, omdat er zo weinig mensen wonen en de zee nog altijd de natuurlijke zee is die het altijd geweest is. Ze heeft een hekel aan grote steden en het industriële karakter van het vaste land.
Kouki Tachibana is Kazue’s vader. Hij is een in zichzelf gekeerd en melancholisch persoon en heeft het liefst zo min mogelijk mensen om zich heen. Hij werkt als kapitein op een van de ponden die tussen de Seafoam Islands en Fuchsia varen.
Kuro Tachibana is Kazue’s drie jaar oudere broer. Hij heeft twee jaar geleden zijn Pokémon licentie gehaald en heeft toen een Bellsprout gekregen. Deze Bellsprout is inmiddels al een Victreebell geworden en draagt de naam Vercingetorix – kortweg Vertix. Kuro is zo’n persoon die op het eerste gezicht alles perfect voor elkaar lijkt te hebben (knap, goede cijfers, sociaal), maar ook zo zijn eigen problemen heeft, zoals heftige heimwee zodra hij de Seafoam Islands verlaat.
KRATHES leden: Kazue “Fortissimo Possibile” neemt de zang en grunt op zich en in sommige gevallen wil ze wel eens een gitaar om hangen, maar natuurlijk is ze niet het enige KRATHES lid.
Daisuke: de bassist van KRATHES. Zijn nickname is Tremolo. Daisuke is een jongen van 22 met kort, zwart haar. Hij draagt vaak een sjofele pet en altijd een shirt van een metalband. In real life is hij een nogal stille jongen – totdat hij een biertje op heeft, dan wordt hij opeens de grootste grappenmaker van het stel. Hij heeft zijn school afgemaakt en studeert nu om programmeur te worden.
Hachirou: de gitarist. Zijn nickname is Sustain en hij is 22. Hij voert altijd samen met Kazue het grootste woord in de band. Hij is degene die op zoek gaat naar plaatsen waar ze mogen optreden. Hij heeft zijn school afgemaakt met allemaal zesjes, maar wil niet verder leren. Het liefst wil hij dat KRATHES zijn inkomstenbron wordt, want om nou zijn hele leven als pompbediende bij zijn ouders te leven… Het is zijn garage (of eigenlijk dus de garage van zijn ouders) waar ze altijd oefenen.
Jirou: de twintigjarige drummer die altijd een pet achterstevoren op zijn lange haren heeft staan. Zijn nickname is Presto. Hij is behoorlijk gespierd door het rossen met de drumsticks. Verder is hij ook een sportief persoon, die uitblinkt in allerlei sporten. Hij is niet de slimste van het stel en is collega van Hachirou. Zij zijn dan ook samen op het idee gekomen een bandje te beginnen. Hij is degene die Kazue erbij betrokken heeft, omdat ze samen in de klas hebben gezeten.
Taiki: ex-toetsenist. Zijn nickname was Scherzo en hij is 21. Hij was een beetje het buitenbeentje van de band. Hij had niet echt passie voor de muziek, maar was er vooral in gestapt omdat hij een oogje had op Kazue. Toen hij door haar is afgewezen, heeft hij de band verlaten. Hij is daarna weer begonnen met studeren, want hij wil graag directeur van een bedrijf worden.
Sociale status: Arm
Begin bedrag: €100,-
Geschiedenis: Honoka en Kouki wonen al hun hele leven op de Seafoam Islands en hebben het in die tijd flink zien veranderen (en niet ten goede). Als kinderen waren ze buren en hun hechte vriendschap groeide uit tot liefde en uiteindelijk, toen ze hun twee kinderen hadden gekregen, tot een ongedwongen, maar liefdeloos samenzijn. Ze houden nog steeds wel van elkaar, maar meer uit gewenning, dan dat er echt nog passie tussen hen is.

Als eerste werd hun zoon Kuro geboren. Hij was echt een huilebalk toen hij jong was, maar groeide uit tot een knappe jongen bij wie alles mee leek te zitten. Diep vanbinnen voelt hij zich echter niet “zichzelf”. Hij is jaloers (en trots) op zijn kleine zusje, die alles lijkt te durven en helemaal zichzelf lijkt te zijn. Hijzelf laat zich vaak leiden door wat hij vermoedt dat anderen van hem zullen vinden. Tot zijn ergernis blinkt hij nergens echt in uit, maar is hij bij alles wat hij doet de middenmoot.

Zijn zus werd drie jaar na hem geboren. Ook Kazue kon aardig huilen tijdens haar babyjaren en daarna groeide ze uit tot een… nou ja… eigenzinnig kind. Ze had altijd overal haar eigen mening over en was ook nogal wispelturig. Op de basisschool was dit nog niet zo’n probleem, maar op de middelbare school van de Seafoam Islands had ze wel iets beters te doen dan goede cijfers halen. Het eerste jaar ging nog wel goed, ook al was ze niet erg gelukkig en vooral ook helemaal niet populair in de klas. Echter toen ze slaande ruzie kreeg met een van haar klasgenoten en ook nog eens dreigde te blijven zitten in het tweede jaar, moest ze naar een andere school. Dit werd Heraldus Highschool in Fuchsia City, waar ze klasgenoten zoals Ren Ryuu en Sunset Greenleaf maar sporadisch zag, omdat ze zoveel spijbelde. Ze zat dan ook maar één jaar bij hen in de klas (het derde jaar), omdat ze toen echt niet over kon naar het volgende jaar.

Nu ze één jaar was blijven zitten, was het de bedoeling dat ze haar diploma zou halen in 2035, maar haar leerprestaties verbeterden allerminst. Het derde jaar haalde ze, maar in het vierde jaar mocht ze weer niet door. Ze verplaatste naar een andere school in Fuchsia, namelijk Kresta High School, maar in haar vijfde jaar gooide ze definitief de handdoek in de ring. Ze was toen achttien jaar oud en achtte zichzelf oud en wijs genoeg om haar eigen pad te kiezen. Ze verhuisde naar Saffron City, naar het goedkoopste eenkamer flatje dat ze kon vinden.

Ze kocht meteen een brommer om zich door de stad en de omliggende steden te verplaatsen – iets waar ze eigenlijk nauwelijks geld voor had. Ze kreeg wel geld van haar ouders om in ieder geval een klein beetje in haar behoeften te voorzien, maar haar doel was toch om zo snel mogelijk voor zichzelf te kunnen zorgen. Met muziek ging dat in ieder geval nog niet lukken, maar haar andere passie (techniek) kon haar wel wat geld opbrengen. Zwart geld, natuurlijk, maar dat maakte haar niet uit. Nu eens repareerde ze de auto van haar buurman, dan weer fixte ze de computer van haar bovenbuurmeisje. En ondertussen maakte ze vrienden en veel contacten.

Twee van die vrienden werkten bij het tankstation waar ze regelmatig benzine voor haar brommertje moest halen. Hachirou en Jirou waren in eerste instantie niet meer dan goede kennissen van haar, tot het moment dat ze hoorde dat ze een bandje wilden beginnen. Ze bood zich meteen aan als zangeres en grunter en nog geen week later stonden ze met z’n vieren in de garage van Hachirou. Naast Hachirou de gitarist en Jirou de drummer was er ook een bassist in de vorm van Daisuke gevonden. In eerste instantie waren ze vooral aan het klungelen met van alles en nog wat en was het een hele ontspannen, amateuristische en gezellige bezigheid. Hachirou was echter steeds meer vastbesloten er een echt succes van te maken en zocht naar een vijfde lid van de band. Dat werd Taiki, die zijn ogen nooit van Kazue af kon houden.

De band bestond inmiddels een jaar en het was tijd voor hun eerste optreden in een duistere club in Saffron City. Het ging wel aardig, ze maakten indruk, maar het was nog niet het succes waar ze op zaten te wachten. Bovendien hadden ze nog geen volledig album uitgebracht: ze hadden alleen een paar losse nummers en verder gebruikten ze vooral muziek van andere bands.

Kazue en Hachirou stortten zich vol enthousiasme op het schrijven van een album en dat ging verrassend goed. Op dat moment besloot Taiki echter dat hij lang genoeg had gedraald en vertelde aan Kazue wat hij van haar vond. Ze had hem nooit het leukste lid van het gezelschap gevonden en vertelde hem misschien iets te hardvochtig dat ze hem niet zag zitten. Zo kwam het dat hij vlak voor het uitbrengen van hun eerste album uit de band stapte. Kazue zat er niet mee, maar Hachirou nam het haar kwalijk: hoe moesten ze de nummers van hun album live spelen als ze geen keyboardspeler hadden?

De band is momenteel dus op zoek naar een keyboardspeler, iets waar Kazue zich zelf ook voor inzet, ondanks dat ze het zelf ook druk heeft met bij elkaar sprokkelen van geld. Regelmatig heeft ze aardige klusjes, maar ze verdient niet genoeg om lekker te leven. Elke maand is het weer een worsteling om genoeg geld bij elkaar te krijgen om de huur te betalen.


Laatst aangepast door Kazue Tachibana op ma sep 28, 2015 4:52 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Kazue "Forte" Tachibana   do jul 23, 2015 7:43 pm

Geachte mevrouw Tachibana,

Hierbij moet ik u helaas mededelen dat u niet geslaagd bent voor uw Highschool diploma.

We wensen u veel succes in uw verdere leven en hopen dat u alsnog uw studies zult oppakken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Kazue "Forte" Tachibana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentieloze Karakters-