IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Matsuda Rin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matsuda Rin

Matsuda Rin

PROFIELRegistratiedatum : 23-02-14
Aantal berichten : 5
Pokédollars 400
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Matsuda Rin   zo feb 23, 2014 5:51 pm

» General


Naam: Matsuda Rin
Leeftijd: 20 Jaar
Geboorteplaats: Cerulean City
Geboortedatum: 25-6-2014
Huidige woonplaats: Cerulean City
Licentiehouder: Ja/Nee
Sociale status: Arm/Gemiddeld/Rijk
Begin bedrag:  €400
Familie:
- Sakura Rin || Mother
- Gareki || Father


» Looks


Matsuda heeft raven zwarte haren waar hij nooit geen model in krijgt. Niet dat hij het zelf maar probeert. s'Morgens zal hij het wel kammen, maar als het niet goed ligt dan is het zo maar. Zijn donker bruine ogen hebben soms een nogal zwarte uitstraling maar ze staan haast altijd sluw. Het geeft hem iets gemeens, iets waardoor je hem niet snel gaat vertrouwen. Hetzelfde geld voor de bijna constante grijns die op zijn gezicht staat. Van kleding draagt hij gewoon wat goed zit. Voornamelijk is dit een lichte jeans met een witte T-shirt en zijn zwarte leren jas. De zwarte leren jas is een kledingstuk dat hij haast altijd draagt of in ieder geval toch bij zich heeft. De rest wisselt hij zo nu en dan wel eens. Met een lengte van 1.79 is hij van normale grote voor een jongen. Matsuda vind zichzelf goed van grote maar het mocht groter. Hij is echter niet de meest gespierde persoon maar wel heel flexibel. Je moet enkel niet gaan denken dat hij een steen van 20 kilo kan optillen.


» Character


Matsuda is een vrij ongeduldig persoon. Bij hem moet alles zo snel mogelijk kunnen gaan. Hij heeft hierdoor een hekel aan files maar ook aan mensen die gewoon traag werken/zijn. Daarom dat hij liever alleen rond dwaalt dan met gezelschap. Het zou hem alleen maar doen vertragen. Ook is Matsuda geen persoon die zeer verdraagzaam is. Maak hem niet kwaad of doe niet dat hem zou kunnen irriteren want dan is hij niet de leukste persoon om mee rond te hangen. Wraak is ook iets dat bovenaan in zijn woordenboek staat. Jij doet hem iets, verslaat hem in een gevecht, laat hem (per ongeluk) struikelen, haalt een grap met hem uit, wees er dan maar zeker van dat hij je zal terug pakken. Vaak op een zo erg mogelijke manier. Zeker als je hem verslaat in een gevecht. Je moet echter niet denken dat je zijn zelfvertrouwen naar beneden kan krijgen, want daar heeft hij genoeg van. Matsuda heeft een zeer groot zelfbeeld en dat laat hij ook met liefde zien. Hij zal niet zeggen dat hij de beste is, want dan zou hij liegen, maar hij kan zo nu en dan wel een ego hebben. Op sommige momenten kan hij ook echt kinderachtig zijn. Niet enkel met zijn woorden maar ook met zijn daden. Hij houd er wel eens van om zich terug kinds te gedragen. Vooral in ruzies. Als de ruzie hem niet interesseert zal hij het kinderachtig aanpakken. Langs de andere kant, als de ruzie in zijn ogen het waard is kan hij zeer serieus zijn.» HistoryVan kleins af aan was hij al een zeer vrolijke jongen. Hij kon met alles uren lang spelen, zelf al was het maar een doos. Matsuda had gewoon niet veel nodig om zich mee bezig te houden. Ook het maken van vrienden ging hem bijzonder goed af. Veel mensen wilden zijn vriend zijn en hij genoot wel van de aandacht die hij kreeg. Vaak ging hij bij vrienden spelen als kind of kwamen er kinderen bij hem spelen. Het was voor hem altijd al een droom geweest om ooit een pokémon te hebben. Jammer genoeg was dat tegenwoordig niet meer zo simpel. Daar had de jongen op een leeftijd van 6 echter nog geen besef van. Matsuda liep alleen maar rond te roepen dat hij later een pokémon zal hebben. Misschien zelfs meerdere. Met zijn ouders kwam de jongen goed overeen. Alles wat hij wou hebben kreeg hij, maar hij wou haast niets hebben. Hij was blij met wat hij had. Dat veranderde na zijn 10 jaar enkel. Hij wou ineens veel meer hebben en ook begon zijn karakter toen pas echt boven te komen. Matsuda kwam erachter dat het leuk was om mensen te irriteren en te plagen, dus begon hij het vaker te doen. Hij kreeg de slechte gewoonte van altijd te zeggen wat hij dacht en zo begonnen veel mensen een hekel aan hem te krijgen. Enkel vond hij het niet erg. Matsuda trok zich niets van andere aan. Nog steeds behield hij wel een vaste vriendengroep.

Toen dat Matsuda eenmaal oud genoeg was ging hij samen met een aantal van zijn vrienden voor een Pokémon Licentie. In die tijd werd de jongen alleen nog maar rebelser. Hij ging steeds meer tegen mensen in en vond zijn eigen mening altijd beter. Ondanks dit gedrag was hij zeker niet dom. Hij kon heel goed onthouden en met leren had hij ook niet veel probleem. Dit kwam voornamelijk doordat hij die Licentie echt wou hebben, en daar had hij alles voor over. Terwijl dat hij in de lessen zeer goed opletten, en het op school goed deed, was hij daarbuiten helemaal anders. Het gebeurde vaak dat hij in de problemen kwam of dat mensen klachten over hem hadden. Soms gebeurde het dan wel dat Matsuda zich voor een tijd stil hield en mooi de regels volgde. Na enkele weken zou hij dan gewoon weer verder gaan. De eerste paar jaren gingen zeer goed. Hij slaagde met gemak en hij was echt gelukkig.

Naarmate hij ouder werd en in hogere jaren kwam te zitten werd het alleen maar moeilijker. Thuis moest hij veel meer leren om te slagen waardoor zijn persoonlijke leven eronder leed. Terwijl dat de jongen dit verschrikkelijk vond, dachten andere burgers er anders over. Dit omdat ze niet meer gestoord werden door het rebelse karakter van de jongen. Het was een iets wat zwaardere tijd omdat hij als maar moest leren, maar hij wou nu eenmaal slagen. Hij wou niet dat zijn droom kapot ging omdat hij niet genoeg leerde. Al het leren was het uiteindelijk wel waard geweest. Bij de eindexamens had hij zeer mooie punten en was hij uiteindelijk dan ook geslaagd. Het was iets waar hij trots op was en dat wou hij ook aan iedereen laten zien.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Matsuda Rin   zo feb 23, 2014 7:17 pm

Geachte meneer Rin,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence
Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Spearow aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Matsuda Rin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-