IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Taking a walk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aegle Hylda

avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 18
Registratiedatum : 26-03-14
Aantal berichten : 29
Pokédollars 500
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Taking a walk   vr jun 27, 2014 5:56 pm

Aegle had geen idee wat ze hier deed, eigenlijk wou ze gewoon de stad zien, zelfs al was het erg ver weg van Saffron. De mensen hier leken ruiger hier, de gezichten die een moeilijk leven leiden, totaal anders dan haar rijke leventje. Ze had gehoord dat het hier in Pewter een rustig stadje was maar te zien aan de drukte, vele huizen en nog hier en daar andere dingen zou dat en erg lange tijd geleden zijn. De jonge vrouw had zoals gewoonlijk haar headset op en het liedje Counting stars dreunde haar hoofd binnen.

"Lately, I've been, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
But baby, I've been, I've been praying hard,
Said, no more counting dollars
We'll be counting stars, yeah we'll be counting stars

I see this life like a swinging vine
Swing my heart across the line
And my face is flashing signs
Seek it out and you shall find
Old, but I'm not that old
Young, but I'm not that bold
I don't think the world is sold
I'm just doing what we're told
I feel something so right
Doing the wrong thing
I feel something so wrong
Doing the right thing
I could lie, coudn't I, could lie
Everything that kills me makes me feel alive

Lately, I've been, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
But baby, I've been, I've been praying hard,
Said, no more counting dollars
We'll be counting stars"


zonder dat Aegle het doorhad was ze zachtjes aan het neuriën, ze had eigenlijk nu wat aan het rondlopen in de stad, ze zag wel waar haar voeten haar heen brachten. Te zien aan de gebouwen was ze in een soort achterbuurt gekomen, de huizen om haar hen waren oud en waren erg vies. Er waren geen mensen in de buurt, wat haar eigenlijk best wel opluchtte, want ze had ook gehoord dat de stad veel criminaliteit had. De Pokeball van Myra hing aan haar riem, waardoor ze iets veiliger voelde, zelfs al dat Myra een Water-pokemon was. In haar ooghoeken zag ze iemand aankomen maar besteedde er niet veel aandacht aan, misschien dat diegene haar voorbij ging lopen.  

OOC: Eerste post voor Akane Sato en ik doe maar alsof ze Myra al heeft ontmoet, ik post dat topic later nog wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
avatar

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 25
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Taking a walk   vr jul 04, 2014 11:15 am
I have to stop the world from burning

Akane slenterde over straat, haar handen in de zakken van haar wijde, zwarte broek gestopen, haar capuchon met kattenoren over haar hoofd getrokken. Het was prima weer, maar dat weerhield haar er niet van om in zwarte kleding en kisten over straat te lopen. Ze voelde zich prettig in deze kleding. Veilig. Een waangevoel, want in Pewter City waren er weinig plekken waar je écht veilig was. Zeker niet in deze buurt. Helaas woonde ze in deze buurt. Overhaast, dom besloten. Was het werkelijk al een jaar geleden dat ze hierheen was verhuist? Was het werkelijk al een maand gelden dat Yun haar gedumpt had? Een scherpe pijn schoot door haar borst, alsof een gloeiend hete pook haar hart doorstak. 'Niet aan denken, niet aan denken.' Akane begon weer te lopen, aangezien onbewust stil was gaan staan toen de pook toe had geslagen. Haar ogen stonden wazig en ze merkte weinig op van haar omgeving. Tot de alarmbellen in haar hoofd, die ze inmiddels had ontwikkeld, begonnen te rinkelen.

Instinctief dook Akane een steegje in. Ze drukte haar rug tegen de muur en keek om de hoek. Daar, op de kruising, stond de Durum bende. Crap, ze had echt even geen zin in die lui. Over het algemeen lieten ze haar met rust, aangezien ze nooit echt iets van waarde bij zich droeg, maar de mannen schrokken er niet vanaf om haar goed te onderzoeken voordat ze tot die conclusie kwamen. Haar ogen scanden de straat en bleven op een jong, blond meisje hangen. Ongeveer haar leeftijd, veel te dure kleding. De headphones op haar hoofd verraadden dat ze een dure telefoon en/of muziekspeler bij zich had. Akane kneep haar ogen nog wat samen. Zag ze.. Zag ze dat nou goed? Akane kreunde. Crap. Pokéball. Ze moest ingrijpen.

Akane wierp een blik naar de kruising zo'n 300 meter verderop. De bende stond met hun rug naar haar straat toe. Mooi. Het meisje wierp zich de straat op en sprintte naar de overkant. Ze wist niet of de blondine haar aan zag of hoorde komen, maar zonder een woord te zeggen greep Akane het meisje bij haar linker pols en sleurde haar het steegje in dat ze net passeerde. Opnieuw gooide ze automatisch haar rug tegen de muur en duwde de blondine met haar rechterarm ook tegen de bakstenen. Voorzichtig tuurde Akane om het hoekje. De bende was niet in beweging gekomen. Blijkbaar hadden ze niks gezien of gehoord. Akane haalde haar rechterarm van de borst van de blondine en trok haar koptelefoon naar beneden. "Ben je wel helemaal lekker?" siste ze het meisje met gedempte stem toe. "Je kan hier niet zomaar over straat met die dure spullen en helemaal niet met een Pokémon!" De Pokémon. De enige reden dat het Akane ook maar iets kon verdommen wat er met dit meisje gebeurde. Ze wist was de Durum bende deed met Pokémon. Ze werden gebruikt of verkocht. Akane rilde van de gedachte. Zwendel, bah.
Words: 494  ||Tag:~ || Note: Godmode Aegle met toestemming!


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Taking a walk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days :: General Area :: Archive :: Archive 2014-