IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Lucie Méliès

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucie Méliès

Lucie Méliès

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 20
Woonplaats : In een raket op de maan
Registratiedatum : 02-07-14
Aantal berichten : 15
Pokédollars 600
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Ja (0 badges)
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Lucie Méliès   wo jul 02, 2014 6:40 pm

ID Card

Achternaam: Méliès
Voornaam: Lucie
Geboortedatum: 2 juli 2014
Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: Vrouw
Lengte: 1,71 meter
Uiterlijke kenmerken: Lucie heeft bruine ogen en lang, rood haar dat ze op verschillende manieren draagt. Meestal hangt haar haar los of heeft ze er een staart in gemaakt. Ook heeft ze twee lichtpaarse oorbellen in diamantvorm. Voor de rest is ze vrij slank en qua kleding draagt ze gewoon wat er in de mode is. Het komt niet zelden voor dat ze dure merkkleding draagt. Omdat ze afkomstig is uit Kalos heeft ze een Frans accent dat altijd sterk aanwezig is en ze heeft de neiging om sommige woorden of zelfs hele zinnen in het Frans te zeggen in plaats van het Nederlands.
Geboorteplaats: Lumiose City, Kalos
Huidige woonplaats: Pallet Town
Licentiehouder: Ja

Karakter beschrijving: Lucie is best aardig... als je haar eenmaal kent. Op het eerste gezicht lijkt ze een typische modegek te zijn en dan zo'n type dat iedereen op zijn/haar uiterlijk beoordeelt, maar niets is minder waar. Hoewel Lucie eerst naar het uiterlijk van iemand kijkt, is karakter voor haar ook niet onbelangrijk. Ze houdt er echter wel van om wat te flirten met jongens, maar dat neemt ze meestal niet serieus en als ze merkt dat dat gedrag niet gewenst is zal ze daar ook rekening mee houden. Dat laatste doet ze niet bij personen die ze goed kent of waarmee ze bevriend is, of het moest echt als grap bedoeld zijn. Als iemand haar eenmaal goed kent zal het ook opvallen dat Lucie eigenlijk best aardig is, al zou je daarvoor langs haar negatieve kanten heen moeten kijken.
Familieleden:
– Louis Méliès (vader, 50 jaar)
– Georgette Méliès (moeder, 51 jaar)
– Jeanne Méliès (zus, 22 jaar)
Sociale status: Rijk
Begin bedrag:  €600
Geschiedenis:
Lucie kwam op 2 juli 2014 in Lumiose City ter wereld als de jongste dochter van Louis en Georgette Méliès. De zus van Lucie, die twee jaar ouder was dan zij, wilde echter niets met haar te maken hebben, waardoor de twee uiteindelijk compleet verschilden. Dat kwam niet alleen doordat Jeanne twee jaar ouder was dan Lucie, maar ook omdat ze elkaar niets vertelden over hun sociale leven en hun vrienden. Al snel was het duidelijk dat Jeanne meer geïnteresseerd was in rustige activiteiten, zoals lezen, terwijl haar zusje zich liever bezig hield met mode en met het krijgen van een grote vriendenkring. Het grootste verschil tussen de twee was wel de interesse in Pokémon: Jeanne moest er niets van hebben, terwijl Lucie ervan droomde om ooit een Pokémon trainer te worden. Toen ze oud genoeg waren gingen de twee zussen naar dezelfde school, waar ze elkaar meestal ontweken. Jarenlang veranderde er nauwelijks wat. Op één detail na.
Louis en Georgette werden in verband met bezuinigingen ontslagen. Lucie was toen tien jaar oud. Dagenlang zaten de ouders te piekeren, tot ze op een wat vreemd besluit waren gekomen: naar Kanto verhuizen. Telkens als Lucie vroeg waarom ze juist daarheen gingen verhuizen, was “meer werkgelegenheid” het enige antwoord dat ze kreeg. Binnen een jaar woonde het gezin in een huisje in Pallet Town en hadden Georgette en Louis weer werk. Lucie en Jeanne hadden veel moeite met de verhuis, want ze moesten allebei hun vrienden achterlaten en moesten een nieuwe taal leren. Tot overmaat van ramp kwam Lucie erachter dat ze niet zomaar Pokémon mocht hebben, maar al snel ontdekte ze het Pokémon Excellence Program. Ze deed zo goed mogelijk haar best om haar ouders over te halen om haar daarvoor in te schrijven, wat uiteindelijk ook lukte. Lucie had in het begin moeite met alle lesstof, omdat ze nog niet helemaal aan de taal gewend was. Na acht jaar lang zwoegen wist ze toch haar doel te bereiken en behaalde ze eindelijk haar diploma en kreeg ze haar Pokémon Licentie. Omdat ze rond die tijd ook jarig was kreeg ze van haar ouders ook nog eens een klein huisje ergens in Pallet Town.
Trivia:
– Lucie spreekt korte antwoorden vaak uit in het Frans. Zo zal ze bijvoorbeeld vaak “mais oui” of “bien sûr” antwoorden, of ze roept “sacre bleu” als dat uitkomt.
– OOC: De achternaam van Lucie is Méliès, die geleend is van Georges Méliès. Georges Méliès was een illusionist en filmmaker die leefde tijdens het einde van de 19de en tijdens het begin van de 20ste eeuw. Lucie is echter niet verwant aan deze bestaande filmmaker.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Akane Sato
Admin
Akane Sato

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Het Hoge Noorden
Registratiedatum : 09-02-14
Aantal berichten : 287
Pokédollars 75
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Lucie Méliès   wo jul 02, 2014 8:28 pm

Geachte mevrouw Méliès,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma met inclusie van het Pokémon Excellence
Program. Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een Pokédex ontvangen als identificatie van uw Pokémon Licentie.
Daarnaast bieden wij u een Venonat aan als Starter.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Lucie Méliès

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentie Houders-