IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Masaru Hirose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Masaru Hirose

Masaru Hirose

PROFIEL Vrouw
Leeftijd : 26
Woonplaats : Fries- en Drentheland
Registratiedatum : 07-08-15
Aantal berichten : 13
Pokédollars 600
ID CARD
ID Card
Geslacht: Man Man
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Masaru Hirose   za aug 08, 2015 11:51 am

ID Card

Achternaam: Hirose
Voornaam: Masaru  [Meaning;; Victory]
Geboortedatum: 8 Februari 2014
Leeftijd: 21 jaar
Geslacht: Man
Lengte: 1.87 M
Uiterlijke kenmerken:
Masaru lijkt erg op zijn vader. Hij is lang, met brede schouder en smalle heupen. Hij is zeker niet iel, maar ook niet dik. Zijn haar is, net als dat van zijn jongste zusje, bruin van kleur. In zijn gezicht lijkt hij echt meer op zijn oudere zus, aangezien hij ook een spits gezicht en groene ogen heeft.
Zijn kledingstijl is nonchalant te noemen. Hij draagt voornamelijk T-shirts, zwarte broeken en legerschoenen. Om zijn armen zitten straps en armbanden met studs.
Geboorteplaats: Vermillion City
Huidige woonplaats: Vermillion City
Licentiehouder: Nee

Karakter beschrijving:
Masaru is zogezegd de geëvolueerde vorm van ‘de stoere jongen op school’. Hij is zelfverzekerd, nonchalant en voor weinig bang. Dat moet ook wel, als je al jaren in het criminele circuit zit. Masaru draait zijn hand niet om voor een leugentje en wanneer woorden niet werken is de jongen niet bang om zijn vuisten te laten spreken. Hij is niet bedreven in een bepaalde vechtkunst, maar een echte straatvechter. Verborgen messen en een steek in de rug zijn dan ook te verwachten als je hem niet te vriend houd.
Jegens zijn familie en naaste vrienden is Masaru vriendelijk en beschermend. Hij is een jongen die je midden in de nacht kan opbellen dat je problemen hebt. Dan komt hij naar je toe om die problemen in elkaar te slaan (met psychologische problemen is hij dan ook minder handig).

Familieleden:
De familie Hirose is groot en hecht, en wordt geleid door Ryuunosuke Hirose, de grootvader van Mion. Al generaties is de familie Hirose begaan met criminele activiteiten en is hierin ook aardig succesvol. Het is een rijke familie en ze zijn tot veel dingen bereid om hun rijkdom te vergroten. De familieleden wonen vrij verspreid over heel Kanto en de familie is vrijwel altijd vertegenwoordigd op de Black Market wanneer deze wordt georganiseerd.

[Ouders] Tomomi [51] & Isamu [53] Hirose
De ouders van Mion zijn rijk en verdienen hun geld met criminele activiteiten. In 2028 nam Isamu veel taken van zijn vader over, waardoor hij het tegenwoordig enorm druk heeft en ook vaak van huis is. Hierdoor heeft hij maar weinig tijd voor zijn gezin. Tomomi geeft vooral om luxe en het kan haar dan ook niet schelen hoe er geld in het laatje komt. Masaru kan het goed vinden met zijn vader, maar is stiekem een beetje een moederskindje.

[Broers/zussen]
[Zusje] Mion Hirose [20]
[Zusje] Yuzuki Hirose [19]
Masaru is echt een grote broer figuur voor zijn zussen. Hij was, en is, erg beschermend over zijn kleine zusjes. Hij heeft altijd een oogje in het zeil gehouden bij de twee, bijvoorbeeld de eerste dagen van hun highschool tijd. Dit heeft hij ze nooit verteld, maar hij moest zeker weten dat de twee geen problemen kregen. Hij is heel wantrouwig tegenover elke jongen die interesse toont in één van de twee meisjes.
Qua karakter lijken hij en Yuzuki best veel op elkaar, waardoor ze soms enorm met elkaar in de clinch liggen. Maar ze begrijpen elkaar ook heel goed. Mion is echt zijn lieve, kleine zusje die hij graag vertroeteld, ook al is ze eigenlijk niet de jongste van het gezin.

[Grootouders vaders kant] Nanase [76] & Ryuunosuke [77] Hirose
Ryuunosuke Hirose is de grootvader van Masaru. Hoewel hij in 2028 zijn belangrijkste taken overdroeg aan zijn oudste zoon, wegens zijn verslechterende gezondheid, zit hij overal nog altijd bovenop en is hij het meesterbrein achter vele winstgevende (en vooral illegale) ideeën die zijn familieleden uitvoeren. Masaru heeft veel respect voor zijn grootvader, hoewel ze een vrij afstandelijke relatie hebben.

Nanase Hirose is de grootmoeder van Masaru en ze is niet tegen iedereen even vriendelijk. Masaru zit dan niet altijd aan haar goede kant. De vrouw is erg direct en praat soms op een manier die Masaru niet goed kan hebben. Wanneer hij haar tegenspreekt heeft hij haar echter direct op de kast zitten. Meestal sust grootvader Hirose de boel daarna snel, aangezien Masaru de erfgenaam van de Hirose familie is.

Sociale status: Rijk
Begin bedrag:  €600
Geschiedenis:
Al generaties lang verdient de familie Hirose haar geld met criminele activiteiten. Het begon natuurlijk klein, maar ondertussen is het uitgegroeid tot een ware familie business waar veel geld mee wordt verdiend. Hoofd van de familie is Masaru’s grootvader Ryuunosuke en evenwel extreem belangrijk is zijn oudste zoon Isamu, de vader van Masaru.

Yuzuki werd geboren als eerste kind van Isamu en Tomomi Hirose. Hiermee was zijn toekomst als het ware al bezegeld. Als eerste zoon was Masaru de erfgenaam van het Hirose imperium. Eigenlijk kon niemand er in de familie er echt onderuit komen, of je riskeerde het om verstoten te worden. Dan stond je er helemaal alleen voor en kon je fluiten naar je centen. Dit was echter niet iets waar Masaru zich ooit zorgen over maakte, want hij was zeer hecht met zijn familie. Hij was van jongs af aan bereid om alles voor hun te doen, dus ook dingen die strikt gezien niet echt legaal waren.

Een van de belangrijkste regels die de kinderen van de familie Hirose al op jonge leeftijd leerden, was dat ze hun mond moesten houden tegenover buitenstaanders. Wat de familie precies deed en welke plannen er op tafel lagen ging niemand iets aan. Omdat er bij hen thuis veel overleg plaatsvond, was het voor de kinderen op zich niet moeilijk om mee te krijgen hoe het er in de familie aan toe ging. Niet iedereen was even belangrijk, dus je moest hard werken en succesvol zijn. Competitief zijn was eigenlijk een must als je niet onder wilde doen voor anderen. Masaru had als oudste zoon natuurlijk een streepje voor, maar zijn jongste zusje Yuzuki daagde hem vaak uit. Beide streefde ze naar de lof van hun ouders.

Masaru begon op vrij jonge leeftijd al dingen uit te proberen. Op de basisschool daagde hij andere jongen uit om te zien wie meer snoepjes uit de supermarkt kon stelen. Of ze gingen spelen op afgesloten bouwterreinen, want dat was natuurlijk veel spannender. Eenmaal op de middelbare school, Sunflora Highschool, begon zijn vader hem meer bij het bedrijf te betrekken. Masaru mocht kleine opdrachten uitvoeren, zoals dingen verkopen, wegbrengen of ophalen. Tegelijkertijd begon Masaru ook aan het Pokémon Excellence Program. Zijn ouders vonden het een goede onderbouwing, hoe meer hij wist, hoe beter hij Pokémon kon taxeren. Masaru, die slechts gemiddeld intelligent was, bleek er een enorm talent voor te hebben. Waar hij altijd zesjes haalde op alle vakken, blinkten zijn Excellence cijfers uit met achten en negens. Biologie, Typologie, Wetgeving. Het ging er allemaal in als zoete koek.

Zijn ouders waren natuurlijk heel blij dat hij zo’n aanleg voor Pokémon had en begonnen Masaru meer en meer in te zetten bij hun illegale Pokémon handel. De jongen had een oog voor de gezondheid en abilities van de wezens. Hierdoor zonk hij echter sneller en sneller de criminele wereld in. Na een paar kleine vergrijpen was het in zijn derde jaar echt raak. De jongen werd opgepakt bij een Pokémon deal en moest een week de gevangenis in. Met zo’n vergrijp op zijn strafblad zag de Sunflora Highschool zich genoodzaakt om de jongen te verwijderen uit het Pokémon Excellence Program. Zijn ouders waren woedend en probeerden van alles om hem terug in het programma te krijgen. Ze probeerden ze met woorden, geld en bedreigingen te overtuigen, maar niets hielp. Alle andere scholen waar ze contact mee opnamen vertelden hun hetzelfde: Een zwaar strafblad gaf uitsluiting van het Excellence Program. Dit betekende het einde voor Masaru’s Licentie.

Dit betekende echter niet dat Masaru ophield met leren. Hij had wat vrienden die het programma nog wel volgde. Hij leende hun boeken, hielp hun met leren en huiswerk. Het kwam er altijd op neer dat Masaru de stof beter kende dan hun. Zijn andere cijfers gingen niet echt veel omhoog, want Masaru stopte alle tijd die hij over had in het helpen van zijn ouders. En het helpen van zijn zusjes. Hij hield Mion met het leren van haar Excellence leerstof, terwijl hij met Yuzuki vaak trainde voor de verschillende vechtsporten die ze deed. Hij had zelf niet de ambitie om een vechtsport te gaan doen, hij had er niet eens tijd voor. Maar hij leerde wel het één en ander van zijn jongste zus.

Uiteindelijk kwam Masaru zijn highschool tijd door. Het had niet veel gescheeld of hij had niet mogen afstuderen, wegens de paar keer dat hij nog opgepakt was en de gevechten die hij vaak had buiten school. De school was echter vrij blij om van hem af te zijn, dus lieten ze hem toch slagen. Dus, zonder Licentie, maar met een diploma was Masaru op zijn 18e klaar om de wereld aan te kunnen. De drie jaar die volgden trokken hem dieper het criminele pad in. Hij raakte bevriend met zijn neef, Shade, die de Black Market runt. Hij hielp hem vaak met het taxeren van de Pokémon die er verkocht werken.

Het was bijna zijn 20e verjaardag, toen Shade hem apart nam. Hij had een goede deal voor hem, zei hij. Masaru was eerst wat wantrouwig, maar volgde zijn neef naar één van de stands. Daar, in een stalen kooi, stond een Houndour. Een goede Hirose Pokémon, zo noemde Shade hem. Masaru kon het alleen maar met hem eens zijn. Hij kon zien dat het een goede Pokémon was, maar toch twijfelde hij. Het was een behoorlijk vergrijp, een Pokémon hebben zonder Licentie. Maar aan de andere kant, er waren wel meer mensen in hun organisatie die eentje hadden voor bescherming, zonder dat ze een Licentie hadden. Masaru besloot het dier te kopen. De Houndour bleek vrouwelijk te zijn, dus noemde hij haar Deidre. Zijn ouders waren vrij verbaasd toen hij opeens met de Pokémon thuis kwam, maar vonden het helemaal niet erg. Sterker nog, ze besloten hun jongste dochter er op uit te sturen om een Pokémon te stelen. Het bleek een Goldeen te zijn, waar Masaru zachtjes om had staan lachen. Het feit dat de Waterpokémon een groot voordeel had tegenover zijn Houndour belette hem echter om haar uit te dagen tot een gevecht.

Toestemming van de Admins tot het illegaal kopen van een Houndour.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazue Tachibana

Kazue Tachibana

PROFIELRegistratiedatum : 23-07-15
Aantal berichten : 55
Pokédollars 100
ID CARD
ID Card
Geslacht: Vrouw Vrouw
Licentie Houder: Nee
Pokémon in bezit:
BerichtOnderwerp: Re: Masaru Hirose   za aug 08, 2015 11:59 am

Geachte meneer Hirose,

Hierbij mag ik uw verheugd mededelen dat u geslaagd bent voor uw Highschool diploma.
Ten tijde van uw diploma uitreiking zult u een slagingscertificaat ontvangen.

Veel succes in uw verdere leven.

_________________

I'M THE MASTER OF THE WAR INSIDE ME
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Masaru Hirose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon;; The Dark Days ::  :: ID Cards :: Licentieloze Karakters-